Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    01. Srpanj 2014. 20:38

antonio dam ti ja malo svojih...meni bude sigurno ostalo i za prodavati kila...ali evo tebi bi ih srdacno poklonila...

Laura 21.08.2014 :-*

• inana2
    01. Srpanj 2014. 23:33

Evo ja sam nova, danas je 9+2, a termin je 2.2. I idemo u rijecko rodiliste. 

• mm2208
    01. Srpanj 2014. 23:48

antonio  jel znas zasto se to dogada? Ja sam imala mlijeka svega tri dana, prvo nije htjelo krenut, kad je krenula jedva a posto imam uvucene bradavice nudili su mi u bolnici tablete za zaustavljanje mlijeka koje sam odbila i onda me jedna sestra ismijala kao sta ja znam, da cu doci za tri dana na ginekologiju zbog upala i ja sam si zamislila da ce to biti uzasno puno mlijeka, a ja sam na cijeli dan uspjela izdojiti tek 10ml.. kap po kap.. tak da mi je nestalo mlijeka prije nego je doslo uopce.. ne zelim da mi se to opet dogodi ako je do mene i ako mogu utjecati...

• mm2208
    01. Srpanj 2014. 23:52

inana dobrodosla.. mi smo 12 dana razlike u terminu tako da cemo se dugo jos druziti.. 

piper
    02. Srpanj 2014. 06:11

Inana dobro nam dosla 

Tina0208
    02. Srpanj 2014. 11:33

a vjerojatno su geni takvi i protiv njih se ne moze... jednom mrsavica...uvijek mrsavica...hehe

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    02. Srpanj 2014. 12:00

dobro nam došle nove cure

Leona4
    02. Srpanj 2014. 23:00

Dobro dosle nove zimske bebe   Ima li koja od vas osjecaj da vam je trbuh nekako nategnut i tvrd, meni se bar ja tako mislim dogodi ako sam puno na nogama ili ako se preko dana puno skitam, bas mi je sad tako i kad se dignem na noge kao da mi treba neko vrijeme da se opusti pa neznam jel to samo meni ili ima jos netko sa takvim ili slicnim problemom, neznam dali je to normalno 

TODAY is a new BEGINNING :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.