Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    01. Srpanj 2014. 11:09

ma kod mene se fino i pošteno vidi... pogotovo iz profila... ali valjda je to kao što kažeš, nitko ne zna, pa i ne obraća pažnju... al znat će od četvrtka :)

Tina0208
    01. Srpanj 2014. 11:14

haha...super... znaci u cetvrtak opci raspasoj....

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    01. Srpanj 2014. 11:19

hehe... ne na fejsu... ne bi tak daleko odmah išla... mojim i njegovim starcima i mom bratu/njegovoj sestri.. možda bakama i djedovima (našima), i tako, bližoj familili i to je to... frendice sam dvije obavijstičla (izašlo bi mi na lakat da nije na usta) i to je to...možda od ekipe još netko sazna... a ekipa s fejsa će imat kroz neko vrijeme fotke s godišnjeg pa ako tko skuži ok, ako ne tko ih šiša  :P

Leona4
    01. Srpanj 2014. 13:29

Meni se odma vidio od 2 mj, nisam ja nikad ni bila neka mršavica tako da se odma malo vidio a sad se vec lipo zaokruzio, pravi trudnicki( sad mi je gušt), malo mi se cini da je nekako stao rast pa sad neznam kad ce nastavit ponovno 

TODAY is a new BEGINNING :)

MalaMuca
    01. Srpanj 2014. 13:35

Leona a u kojem si tjednu?

BandB
    01. Srpanj 2014. 13:38

ja sam 17+2 i tek sad mi se poceo malo vidjeti trbuscic..jedva cekam da se onako pravo zaokruzi 

• mm2208
    01. Srpanj 2014. 14:21

Ja sam tek u sedmom tjednu i svi su skuzili vec da sam trudna jer sam inace dosta mrsava i nikad nemam stomak, a sad sam se udebljala vec tri kile i crijeva me muce tak da mi je stalno napuhan stomak kao da sam pet mjeseci vec trudna.. a isto tako mi je bilo i s prvom trudnocom.. tak da ocito svatko ima drugacije tijelo i trbuh.. u prvoj trudnoci sam se udebljala 30 kg ti tri mjeseca nakon poroda se vratila na kilazu od 57kg, bez ikakvih vjezbi i dijeta, s tim da nisam ni dojila jer nisam imala mlijeka.. brzo se udebljam u trudnoci ali poslije sve ode i ne mogu ni kilu dobiti.. uglavnom, htjela bih pitati jel jos tko imao problema s dojenjem i nedostatkom mlijeka jer bih sad bas jaaakkkoo htjela dojiti..

antonio
    01. Srpanj 2014. 15:30

mm2208,ja sam imala problema kao i ti na pocetku kad sam rodila bi imala mljeka abnormalno i onda za mj dana odjednom nestane kao da ga nikad nije bilo tako mi se desilo vec dva puta evo sad za par dana cu opet rodit pa se nadam da cu malo duze dojiti jer bi voljela.,.a sto se tice kilaze i ja sam u svim trudnocama isla puno kila i odmah nakon poroda nazalost sve izgubim a voljela bi da mi ostane par kila da nisam kost i koza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.