Mučite li i vi muku s spavanjem ili ste od onih sretnika djece - spavalica? Viktorija nema šanse da sklopi oči... 😩 Ona bi se igrala! 😂
Taman pripremim radni stol za ispravljanje testova, ali očito da me taj posao čeka ili sutra, ili kasno u noć.
Hani prekrasno ime, na prvu mi se baš sviđa! :)
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
e mrgud, to je to. Stol za alat. Mislim da bi to mogli uzet, skroz sam zaboravila na njega. Moja frendica ima interaktivnu slikovnicu al negdje je uzela u Srbiji il Crnoj Gori, ne znam. A njen mali se isto puno igrao s njom pa mi se bas svidila.
Aj Losa, ak skuzis cija je napisi pa da pogledam.
Kuhinjica iz Kauflanda od proslog Bozica je kod nas. I dalje drzi sve ko i prvi dan, jedino ne rade neke zaruljice/zvukovi koje nisu nikad ni radile Ne znam koji bi to kvar morao bit da je nakon 5 sati sastavljanja idem reklamirat.
Hani, ja mislila da je Jere nadimak pa da se zove Jerko. A bas mi je fora ime, nisam jos cula :)
Nama je cak ok sa spavanjem. Jest da bude nekak kasno i treba malom da zaspi, al navikli smo vec
mrgud, kije tracnice imate? Mi iz ikee one drvene u osmicu. A mali ih bas voli, mozda bi mogla tracnice nadopunit 🤔
Uf mi s spavanjem imamo srece, obojica zaspu bez uspavljivanja a stariji i ak mu se ne spava moze se igrat s mucekima u krevetu al nema dizanja il da smo mi s njim.
Nasa knjiga je HAGI
https://www.oreabazaar.com/bs/shop/82/HAGIMi smo danas slavili rockas, u ponedjeljak ce u vrticu a danas su dosli bake, deda i moja i muzeva braca s obitelji. Nista spektakularno. Ispekla sam tortu i pripremila rucak. On je sve to bas lijepo dozivio. Puhanje svijecica, pokloni i sve mu je fora 😀 Mi nemamo kucu za lutke no imamo na tu foru farmu kao veliku kucu koja ima unutra zivotinje i namjestene sobe za farmera i zenu i moj se lijepo s time igra i sve kuzi, ne mislim da je premali.
Ne znam jeste li vidjeli no dolazi Peppa predstava https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/peppa-pigs-celebration-2521/profile.html
Mi cemo vjerojatno ici.
LoSaLoSa čestitkeee za 3. rođendan! 💙🎂🫂
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Losa sretan ročkas malcu 🥳🥳🥳 super da je malac zadovoljan 😁 kaj ste mu kupili na kraju?
Ja nekak još uvijek nemrem vjerovati da su nam klinci sad 3 godine 🙈
Zarice alat je po meni fkt super. Mi imamo alate još odkad je bio ful mali, oduvijek je volio sarafiti i lupati čekićem 🤭. Ovaj veliki lidlovski mu je kupio moj tata za prošli rođendan i iskreno bio mu je još prevelik (cijela konstrukcija previsoka) ali sad mu je ok. I baš ga voli.
A kaj se tiče drvenih tračnica i vlakova, mi imamo baš zavidnu kolekciju 😂 naslijedili smo od jednog nećaka, te su stare 12 godina, i od drugog nećaka, cca 6 godina, jedne su brio, neke bez oznake, a i mi smo u ikei nešto nadokupili. I sve pašu 🥳
Losa, sretan rođendan malcu 🎊🎊🎊🎂🎂🎂
Mi imamo iz Ikee tračnice, jedne dobili jedne kupili i često radi staze preko cijele sobe, imaju i neki nadvožnjak i podvožnjak.. Sad ću mu uzeti lokomotivu na baterije, mislim da će biti pun pogodak.
Pepa predstava?? Jaooo 🙈🙈🙈 i on će se raspametiti 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji