mikio, nama se salbutamol fakat nije nes pokazao, mislim da inhaliranja jednostavno nisu generalno tak uspjesna iz nekog razloga - bar kod nas. Moja mala opet puna slajma, ne zelim ni pisat, zadnji put kad jesam zavrsili na hitnoj. Bilo joj se popravilo stanje i sad od sinoc opet katastrofa. Uzasno... Znaci ja nikad nisam osjetila to od dima A zivila u uvjerenju da je bar prek noci cisti zrak:D Mi isto kupili karte za Peppu. Lucija, cini mi se da je navala pa pozurite:) Mi htjeli svi 3 ici, veli muz kad je skuzio cijenu sam je rekao da on ipak nebu :D
Da Zarice bas su nasolili cijenu ulaznica 🙈 Mi idemo s kumovima u Vz, kupila sam kartu za nas troje i kumove (njih cetvero), ispala mi cifra ko necije pola place 🤦♀️ No vec bilo pola rasprodano tako da ocito ljudi kupuju.
Nadam se da je na hrvatskom 🤔
Onda danas svakako... Mi smo okolica Splita, ali ja sam iz Zagreba, pa idemo kod mojih i na predstavu.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
cure sjecam se da ste davnih dana pisale da postoji negdje vec smiksan ad po jedna doza za kupiti. Jesam to zabrijala il je za stvarno bilo Dobro bi mi danas doslo, opet zubara imam
Zarice da sjećam se da su cure pisale ..mislim u Mulleru da je tog bilo za kupit...jedino se ne sjećam više o kojem AD se radilo.
Mikio nama je isto od salbutamola bronhitis prošao za 2 dana. Tj na kontroli je za 2 dana rekla da su pluća čista, on je još par dana kasljucao, ali puno manje, i inhalirali smo još 2 dana 1 put dnevno. Ovo vaše mi baš predugo traje. Nadam se da će ubrzo N ozdravit 🤞
I svim ostalima brzo ozdravljenje 🤞
Mi nećemo ipak na Pepu. Neda mi se dat tolike novce a nisam ziher dal' će mu se uopće dat, nekak mi je predugo i prekasno a ni inače ne želi gledati Pepu 🙈 mi idemo sljedeći tjedan u zkl gledat ružno pače 😁
I baš sam nekak tužna kaj je tako losa prognoza, baš sam se nadala negdje pobjec još ovaj produženi vikend...
ja rekla malom da smo mu kupili karte, veli on meni da nece da mu je pepa bezveze Nama je bronhitis uvijek tak dugo trajao, ono tjednima
Ja sam mu pokazala isjecak na fejsu za Pepu i bio je oduševljen. Cim je muz dosao s posla rekao je da i tati moramo pokazati Pepu da i on ide s nama. Tako da mislim da ce mu se svidjeti.
A jest karta puno no toliko i koncerti kostaju neki veci, nije da bas cesto tako negdje idemo tako da ce to biti obiteljski izlazak. Nekako su mi takve stvari draze nego da mu neke igracke kupujem kojih vec ionako ima previse. Ja se bas jako sjecam kad me mama ko djete u kazaliste vodila, to mi je bas super bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji