ZIMSKE BEBE 19/20šŸ§” pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoSaLoSa
    13. Studeni 2022. 23:48

Mi smo u Osijeku jeli kad smo s malim bili u zoo restoranu kraj zoloskog i hrana je bila skroz ok. Parkirali smo kod zoloskog.  Čingi lingi čarda me malo razocarala,lijep je ambijent no hrana prosjek. Crna svinja je meni šŸ¤¤ Inace ne volim bas meso no tamo sam jela savrÅ”eno pečeno meso. 
    Kad sam ja zadnji put bila u Emmezeti na Zitnjaku nije radio restoran, jel to neki novi info da radi? U city centru koji je preko puta je igraonica odmah kraj food cornera pa je mozda to opcija, no ne znam jel oko 12 radi.  Za neki restoran s igraonicom ili sadrzajem za djecu osim eventualno tobogana na otvorenom ne znam šŸ¤” No nisam ja zagrepčanka pa mozda netko bolje zna. Ja vise u Zg dodem jesti i pokoji puta piti...  ko i u Osijek šŸ˜†šŸ˜†

• Zarica
    14. Studeni 2022. 01:27

Mi nemamo obicaj pakirati paketice za rodj, prvi put cujem. Al fora mi se cini, mozda bumo mi prvi :) Ja sam cula top preporuke za citadelu, cak smo zbog toga otisli i u Zg u baranjsku citadelu. Nisam inace neki fan tih jela, al fkt mi se svidilo. Tak da smo i ponovili.
    Mi isto nesto bolesni od subote. Mali ne bude u vrtic sutra. Imao je i tempicu i onaj svoj kasalj. Brzo smo mi to srezali, al nije jos skroz zdrav. A ja sama s klincima do srijede, muz na putu...
    Grizli, mi se i dalje fakat rijetko kupamo. Ono nemam pojma kad smo ga zadnji put :D Kad ide na plivanje onda ga peremo zbog klora, a sad nam se bas zaredalo da nije mogao ici. Ja i dalje ne vidim potrebu osim ako se bas zaprlja ili tak nes. A za malu mislim da mogu nabrojati na prste jedne ruke kolko smo je puta kupali.
    Nemam pojma za ovo s jelom i igraonicom, moj best bet bi bio city east, al isto nisam sigurna.
    Losa, nikako da cestitam. Pa sretan rockas :D

• Zarica
    14. Studeni 2022. 01:40

mikio, bas je nezgodno kaj nemate vrtic kad je teta bolesna. Nije mi opce padalo prije na pamet da je tak to kod obrta. Jos ako radis, kak se ti ljudi uopce snadju.
    A koje basne citate? Ja sam si bas razmisljala kad ce bit vrijeme za te ozbiljnije bez slika. Bambi crtic mu se bas svidio pa sam bas razmisljala jel bi mu se svidila ta knjiga. Sjecam se da je meni tata citao pred spavanje Koko u Parizu npr, svaku vecer par stranica i obozavala sam to. Al vec sam isla u skolušŸ¤” Nekak kad se sjetim tih recenica opisa prirode i toga, cini mi se ipak nevjerojatno da bi imao strpljenja. 

Grizli
    14. Studeni 2022. 06:25

Prvo sta sam zaboravila Hani bas simpa ime šŸ˜Š
    Annika znala sam da si mi joker tnx... Losa isto tako... Nismo pretjerano skrti al smo vrlo prakticni. I ređe cu pojesti za neke novce neke platiti sulude cifre za parkiranje. Ovisi ako na vrijeme dozvoli onda petak ili subotu bi isli u zoo. Bili smo u Osijeku vise puta al sad prvi put obiteljski šŸ˜. 
    Mikio a joj bas bezveze, al i te tete su ljudi samo bas tesko ako nemas kamo sa djetetom. Jel N fali onda vrtic?
    Te basne i td to se meni ne da citat ja zaspem prije nego ona šŸ¤£... Opcenito navečer vise nista ne citamo jer nju to razbidi skroz ona se uzivi u pricu i pocne igrokaz dok mi citamo. 
    Zatice moja iz vrtića dođe komolet blatna šŸ˜ ili namazana koje cime pa se svaku vecer tusira, kupa bas ono da se namace u vodi 1 tjedno mozda, al ta kosa nam je sad upitna. 
    Losa nisam pitala zenu dal je to nesto novo ili staro. Kao kad je rekla, rekla sam ok znam di je to lako progooglam i onda prc ne nadem. Samo neka rodendaonica ili tako nesto mi izlazi.  Al ajde ako city centar ima neÅ”to moze i tamo. Tnx

• LoSaLoSa
    14. Studeni 2022. 06:39

Grizli ja ne bi kosu prala ako nije prljava bas šŸ¤·ā€ā™€ļø Negdje sam citala da zapravo nije dobro kosu cesto prati jer joj skidamo neke njene prirodne zastitne slojeve. Ja moram kosu prati svaka dva dana jer inace izgledam ko da me krava polizala. No da izgledam na nesto treci dan ne bi prala tako cesto šŸ¤” 
    Iguglaj jos malo za igraonicu u city-u jer to nesto non stop mijenjaju. 

MaRe
    14. Studeni 2022. 07:45

Grizli kraj hotela Osijek ima "rupa" ogroman parking, nznm koliko je po satu (Osijek je jeftiniji od ostalih gradova) ali u toj istoj rupi je dio parkinga ograđen rampom i tamo je cjelodnevni parking bio 20kn (ako ima mjesta). E sad sve zavisi koliko vam se Å”eće. Ja bih obiÅ”la ZOO pa doÅ”la u grad s autom i tamo Å”etala jer moj mali nije baÅ” za neke duge Å”etnje. 
    .
    Sad ga isto viÅ”e ne kupamo i ne peremo kosu svakodnevno jer se viÅ”e ne igra u pijesku da ga bude posvuda. Jedino piÅ”u i guzu svakodnevno operemo a tuÅ”ira se sad tipa svaki treći dan.
    .
    Ostao je kod kuće danas, cijelu noć je cvilio i plakao neÅ”to, niÅ”ta nisam spavala. Sad ima blago poviÅ”enu temperaturu, 37,5 tako da je kod kuće. BaÅ” se vidi po njemu ovaj put da je bolestan, ne mrda s kreveta a inače je čim oči otvori 100 na sat. Å ta ga je uhvatilo ovaj put nemam pojma šŸ¤·šŸ»ā€ā™€ļø
    .
    Zarice baÅ” se vidi da mu čitate :) Mog uopće ne zanimaju knjige i priče i nikad neće sluÅ”at kad mu želim čitati šŸ¤£ Ak uspijem par rečenica i dosta.

MaRe
    14. Studeni 2022. 07:49

LoÅ”a suosjećam....i ja tako izgledam treći ak ne već i drugi dan. Sad kak je doÅ”la jesen mi se ultra počela mastit kosa. Em mi je tanka i rijetka em masna....užaaas. Zavidim onima kojima je dosta jednom tjedno da ju operu. Sad sam ju skratila tako da ju prestanem vezati u punđu stalno, možda dođe sebi ak bude slobodna. šŸ˜­šŸ¤£

MaRe
    14. Studeni 2022. 10:00

Joj meni je tak drago Å”to se kod nas ne nosi niÅ”ta u vrtić šŸ¤£ Barem ne moram niÅ”ta smiÅ”ljati. Koliko sam vidjela na slikama imaju te kartonske torte, svjećice,balone i tako svi slave jednako. 
    .
    Temp je na 38, dala sam mu sirup a dr radi popodne pa ćemo otići kad dođe muž. Å to god da ga pitam dal ga boli kaže ne...al dok sam ga presvlačila žalio se na uho tak da možda opet upalu ima xD Vidjet ćemo Å”ta će reći dr.

Angelly
    14. Studeni 2022. 15:06

Mi imamo one od egmonta plave knjige s tim disney pricama... i moram priznat da on to sve odslusa od pocetka do kraja (sa potpitanjima kako,zasto i sl tokom price) ...najgore sto ima favorite koje onda citamo 3x dnevno (a nisu bas kratke)...trenutno su to knjiga o djungli i kralj lavova. Al bas bas voli knjige i to mi je jako drago.

Grizli
    14. Studeni 2022. 15:55

Javljam se u Klub masnih i olizanih... Ponekad ujutro operem kosu i vec drugi dan u podne sam boze sacuvaj. 
    Tnx Mare i nadam se da ce biti bolje uskoro ... Moja voli setat, al opet ako je hladnije nece bas htjet po gradu. 
    Mikio da mi sad bas ovaj vikend idemo. Ja moram nesto u tom smjeru pa racunamo iskombinirat rodbinu, prijatelje, uzivanje i posao. Vi ste bas u zoo bila 18.11. ili u tim krajevima? Ja si mislim da bi mozda u petak moglo biti ipak manje nego subotu al moja logika je obično suprotna od ostatka svijeta. 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.