ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivana.s
    14. Studeni 2022. 18:09

Pozdrav! Upadam samo tako... Ali... Ovo je jedan od najgorih dana u mom životu. Odlučila sam ispričati s namjerom da će mi biti lakše. Missed ab. 😔 Danas... U 8 tt
    Užasni bolovi, hitna. "Ne vidimo otkucaje". Srce mi se slomilo.
    Došla sam ujutro u 8:30, dali mi krevet, čekala do 10 i onda me odveli u salu. Dali su mi punu anasteziju. Sve je bilo gotovo za 20 minuta.
    Kad sam se probudila vratili su me u sobu i pustili me doma nakon 3,5h. Dva tjedna ostajem kod kuće zbog oporavka. Psihički i fizički. Još ne vjerujem, ali dogodilo se.💔 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

mrgud_zg
    14. Studeni 2022. 18:32

Cure ne znam dal' ste vidjele ali choconillas dućan u Splitu se zatvara i imaju fakat velike popuste. Ko ima bebu ili dijete na putu ove velike stvari su bile baš dobro snižene (autosjedalice, nosiljke i tak) 🙈
    Ja sam malom naručila balance disk i sunčane naočale da imam za besplatnu postarinu 🤪 ionako sam mu planirala sljedeće ljeto uzet jer prošlo nije htio a ustvari stalno žica 🤭

• Zarica
    14. Studeni 2022. 22:20

Lucija, ne znam koliko nas dugo pratis, ali i ja sam prosla kroz to izmedju bebaca koje imam... Bilo mi je jako tesko i stresno jer danima nismo znali hocu li uspjeti iznijeti trudnocu ili ne. Mogu ti samo reci da ce brzo biti bolje mada ti se mozda sad tako ne cini. U prvom tromjesecju spontani nazalost nije neobican, a s obzirom da imas vec dijete statistike su na tvojoj strani i nema razloga bojati se da necete uspjeti i u buducnosti. Tako je meni doktor obrazlozio. Drzi se.
    mrgud, tenks. Bacit cu oko. Moj zeli naocale kad je na suncu, al ne zeli ih isprobavati u ducanu. Jedne smo uspjeli probat i padale su mu tak da smo tada odustali od kupnje na slijepo. Al bas mu imam zelju kupiti. A i sjedalica ce nam trebat za malu

ivana.s
    15. Studeni 2022. 07:05

Zarica hvala ti. Preporučeno mi je da bar tri ciklusa pričekam s planiranjem trudnoće, što ću i napraviti. A onda u nove pobjede, nadam se. 

Radimo na bebi od 11/22
    ✨️29.9✨️

MaRe
    15. Studeni 2022. 08:56

Lucija drži se ❤️ Nažalost česti su u prvom tromjesečju....ja se uvijek tješim da kad već tako mora biti da je bolje što ranije.
    .
    Zarice ti si pitala isto za one magnetne oblike za slaganje....bit će u Lidlu isto, čini mi se 89kn od 17og. Morat ću odmah otići da kupim ..set je od 60komada al barem na slici mi djeluje kao manji komadi pa ću možda uzet dva. 
    .
    Jučer sam mu kupila onu enciklopedija o Dinosaurima. To sad sve spremam pa ću onda raspodijeliti za Božiće i rođendan.
    .
    Jučer smo se cijeli dan borili s temperaturom,dns je na sreću nema. Cijeli dan je siroče preležao tek navečer je malo došao sebi. Bilo mi ga čudno vidjeti tako mirnog. Ima upalu oba dva uha xD Dobio neki sirup i ovaj tjedan je kod kuće. Zeza pedijatrica da je izdržao tjedan dana 🤣🤣🤣🤣

Angelly
    15. Studeni 2022. 15:06

Cek zasto ne van ako je mrak 🤔

• LoSaLoSa
    15. Studeni 2022. 19:45

Nije moja struka no cudno mi je da mrak utjece na cistocu zraka 🙈
    Mi kupili kartu za Pepa predstavu danas 😀 

• LoSaLoSa
    15. Studeni 2022. 19:47

I da mikio nama je do sada svaki put kad je bio bronhitis proslo hroptanje za 1 dan na ventolinu. Jednom nije jer je bila premala doza i onda je zavrsio na antibiotiku. Tako da ako vama to nije proslo jos mozda bi je opet doktoeica trebala preslusati 🤷‍♀️

MaRe
    15. Studeni 2022. 19:55

Prvo sam isto pomislila zašto ne po mraku 🤣 al da razumljivo...ovdje kod nas se 90% kućanstava grije na ugljen i drva...ako je vani pritisak sav dim ide prema dolje i kvaliteta zraka je užas.

ivana.s
    15. Studeni 2022. 20:40

I meni je bilo čudno... LoSaLoSa mi ćemo isto ovaj tj kupiti ulaznicu. 

Radimo na bebi od 11/22
    ✨️29.9✨️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.