ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    28. Rujan 2022. 10:47

I skuzila sam da su zapravo bilo 4 okupljanja Jednostavno nas ima toliko puno, to bude godisnje oko 20 rodjendana, 10tak imendana, godisnjice braka,  onda stalno neko dijete slavi neku krizmu, pricest, krstenje i sto sve vec djeca imaju + svi blagdani + standardne nedjelje...

Simbalija
    28. Rujan 2022. 11:48

Mikio moja kad kašlje od nosa,  što je najčešće, stavim tobrex kapi i bude bolje. One su antibakterijske i pomognu.
    Nama su obje tete na bolovanju 😭😭😭jutros je bilo grozno...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Valkris
    28. Rujan 2022. 12:07

Uže i duže potkosulje sam kupila u Mani.
    I on je preko noći prerastao sve, danas baš naručujem novu robu, a i curka se izduzila 🙈🙈
    Za to ulje ravensare piše da je za bebe i djecu i guglala sam i svugdje piše da se smije koristiti 

• Zarica
    28. Rujan 2022. 13:48

mikio, drz se, vrticke radosti Meni mala non stop ima nos pun smrklji. Valjda zbog malca, a mislim da smo njemu prvi put cistili kad je krenuo u vrtic. No kuc kuc u drvo, jos nis drugo nije pokupila. Za ovo potpisujem. 

• LoSaLoSa
    28. Rujan 2022. 17:24

Ja se vise ni ne sjecam perioda bez smrcanja 😆 Fok je gusto je ok. Za nas je opasnije kad krene rijetko, pa suhi kasalj.... bronhitis obicno 🙈

Simbalija
    28. Rujan 2022. 20:40

Deveti mjesec je uvijek najgori,  prilagodbe, djeca koja su prvi put u kolektivu pa pokupe svašta i onda su i tete sve bolesne.. Nama je javila jedna teta da je nema cijeli ovaj i idući tjedan,  a druge nema do ponedjeljka. A ujutro kad sam je dovela nitko nije znao da nema teta,  to jest teta koja nas je dočekala nije znala. Znači kaos🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Red Fox
    29. Rujan 2022. 09:39

Evo i mene, malo sam se uljenila s forumom :/ gužva na poslu, nekak se poklopilo da je muž ovaj period duže na poslu pa ni popodne ne stignem nis, pa da dosadna kiša da nemremo ni u park :/
    Mi smo dobro, standard malo šmrkavi,al je čak izdržao prvi val viroze u vrtuću. Očito je imunitet ipak bolji nego prošle godine. Ja mu dajem Imunosal beta glukan, sad ne znam jel do toga ili ne.
    Kaj se tiče hrane mi smo stalno u borbi, sad je počeo isto žvakati i pljuvati meso i za razliku od vaših moj neće biti ni 5 min za stolom. to me izludi. sjedne pa pojede malo pa onda kao ide vidjeti di mu je autić, pa se vrati, uzme griz pa onda mora ići vidjeti di mu je medo, ak ga natjeram da sjedi onda vrišti i urla i tak da nam je svaki ručak baš miran i spokojan :/
    od robice ja niš nemrem naći po dućanima da mi se sviđa za dečke i da ima broja, mislim da ću naručiti opet iz nexta. skuplje je al njemu odgovaraju njihove stvari, sinsay mu je sve predugo i usko, ruke mu jedva uguram u majcu, a preduga mu je.
    DeeDee ak ti se bude dalo pliz podjeli nam neke zanimljivosti s tog seminara o uljima. Ja sam si kupila onaj aroma difuzor nedavno.
    Jel su vaši sad u fazi kad baš ništa ne žele slušati? moj baš jako testira granice, npr. jučer lupa sa svojim čekićem po zidu i kažemo mu da ne radi to, a on se smije i dalje nastavlja. baš mi je ovo naporan period, al sam očekivala tu fazu inata.

• Zarica
    29. Rujan 2022. 10:28

Refd Fox, slicna faza ovdje. Bude super najbolje dijete i onda tocno vidim kad mu se pojavi taj 'zlobni smjesak' i krece kaos. Sve onako u inat sa smjeskom. Bacanje stvari u zrak, lupanja, skakanja itd. I dok to radi dere se da ima robotsku moc E to je iz Zara pokupio, da znate da nije ni taj crtic the best of Tak da eto, nekako se borimo s tim. Vele tete da u vrticu decki rade slicne stvari, skacu po igrackama itd. al da nije strasno. Mene isto zna izludit al kuliram se kolko ide. 

Red Fox
    29. Rujan 2022. 10:38

Zarica kod nas je Žar isto aktualan, neće ništa drugo gledati. Misliš da Žar ima utjecaj? :) a kaj se tiče tih crtića je isto počeo biti nemoguć, mi smo nekak dozirali na dva Žara na dan, poslije vrtića dok ja spremam ručak i sad je krenula drama već na pola prvog Žara da on hoćejoš. Pa onda mene pita jel bi ja gledala kao da će on samnom. Imam osjećaj da se zadnjih otprilike dva tjedna samo natežemo oko svega. A kolko mu treba da se spremimo pa nikak da se pokrene, pa oblači tenisice pola sata, pa je zaboravio ovo, pa hoće vode, pa mu se piša, pa neće tu jaknu, hoće kapu, neće kapu...

Red Fox
    29. Rujan 2022. 10:42

Mikio ti si stvarno zaslužila tih par sati dnevno za sebe. ja se često tebe sjetim kad sam duže sama s njim sve je prošlo bez komplikacija, upravo dobila mengu, nakon  točno 28 dana. i kad smo kod toga, ja sam koristila Libresse uloške jer su mi bili nekak manje plastični od ostalih i kak nisam imala mengu 3 mjeseca izgleda da su nekaj promjenili, sad su neki V protect i grozni su. imate kakve preporuke? ja sam totalno pogubljena, koristila sam ih već valjda 15 godina baš sam naletjela na fejsu da se još žena žalilo na tu novu verziju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.