Meni su baš prezanimljive te razlike, od 12 do 16 kila za skoro istu dob. To je i do karaktera i svega. Angelly, uopće ti ne mora bit da će se zbog vrtića vratit natrag u pelene. Moj mali je recimo baš dosta sramežljiv među nepoznatim ljudima, i dosta ga pogađaju promjene, tak da je njemu taj novi vrtić i nove tete baš bio kaos. I vjerujem da nije htio pitat tetu za wc. Evo jutros ga muž vodio, i kaže da se skroz opustio, dao mu 5 i otišo bez problema. Ujutro obavio 💩 čim smo ustali, oprali se i on govori mama skini mi pelenu hoću gaće 😁. Reko ok, aj budemo vidjeli popodne izvještaj 🙈
Losa ovo s traktorom zvuči preslatko 🥰 moj isto zna nekad bit preuzbuden tak 😁
Ja sam pak primjetila da ako puno gleda crtiće onda bude baš previše stimuliran i samo traži jos, znači probudi se po noći i traži crtiće. Naravno ne dobije al ono. Baš užas. To nam se desilo par puta kad su neke vanredne situacije (npr ja prošli tj bila na službenom putu do kasno popodne, muž nešto morao doma rijesit i mali predugo gledao). A čim to svedemo na neke pristojne okvire nema nikakvih problema. Recimo na moru imamo prastari Tv na kojem je ujutro samo mogao gledati juhuhu i to je to. I kad je to shvatio, nije više ni pitao. A muž pak govori kao pa kad će gledati crtiće ako ne kad je dijete 🤦 trenutno oko tog vodimo najveće bitke 🤣
Mikio suosjećam s tobom oko nokta. Nama se onaj žulj od kroksica zakomplicirao dalje. Kak je na pregibu ispod malog prsta totalno je glupo mjesto, prvo na moru stalno mokro, sad u vrtić ide u tenisicama i čarapama, nikak da prođe. Prvo mazali tyrosur masti. Sad išli da pedijatrica pogleda pa nam čak dala i rojazol za gljivice i korice da ubrza nastanak nove kože. Izludit ću 🙄
E i razmisli si dal' da kupuješ sad tenisice. Moj mali je prošlo ljeto sve preradi za broj. Ko zna koji br će ti trebati na jesen...
Mi smo imali gotovo istu situaciju sa palcem. Malom je u nekim radovima doma pala daska na nogu. Palac je instant nateko, promjenio vec sto boja. Bio je skroz plav, ljubicast, sad je tamnocrven. Al nokat se jos drzi. To nam se dovodilo prije neka dva tjedna. Nadam se da ce se odrzat dovoljno dugo da ga novi nokat izgura.
Ifka poslala ti na IG poruku.
Moja ima 12 kg, nogu 25 i 92-93 cm. Mislim da je izgledom taman, al 92 roba joj je kratka, a 98 vecinom siroka, srecom pa je ljeto i ne smeta ako je nešto malo krace.
Za koronu mi se tesiramo ako smo ''sumnjucavi'' po simptomima odnosno ako ja sumnjam jer po mm su fantazije sve to postale. Al vidim da sam i sama sve rijeđe sumnjičava.
Mi imamo problema s noktima kod M. Njoj se listaju al od korijena prema gore. Užasno izgleda, svasta vec su bile teorije od gljivica do nedostatka vitamina al nis ne pomaze.
Zarice da dost je brz, al meni su oni vec preveliki za te drvene i evo uspjesno hendlam njega na tom bicu i malog u kolicima 😅🤣
E jel ima netko ovakve sandale il' Nes na tu foru iz nekog drugog dućana? Ako netko baš ove ima da podijeli kakvi su kalupi.. https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0814403028.html
Mikio, ja sam šokirana ovime da ona tebi prijeti da će ti strgati nešto!! Pa na kojoj je ona razini??
Moj je između 92 i 98 brojeva, noga 24/25.
Bravo za odvikavanje od pelena.. L traži jednom na dan možda da ide na wc, ja ga par puta podsjetim i pitam, ali mislim da smo daleko od odvikavanja.. Probat ćemo na moru ali isto neću ništa forsirati..
Zaboravila komemtirat te guralice bicikle... Uglavnom M trci bolje i spretnije od mene, doduse to nije neki veliki pothvat, skace sa zidica preko kostica, penje se na ljestve na 2 metra i vise bi da joj dozvolim... Ali te guralice to nju zanima 2 minute. triciklic pedalira samo ako mi guramo znaci nezainteresirana za to skroz. Ako da te guralice po me i su pametnije ako imaju vece kotace i normalne ne iza onako siroke jer mojoj npr noge zapinju za to i nece gurat se onda. Romobil od susjede hoce kratko gurat svoj nece... Uglavnom taj dio joj kiksa al obzirom na moje predispozicije za sport jos je vrhunska.
Mrgud te samo bež sam lani M po ljeti kupila za jednu festu, na kraju cijelo ljeto samo u njima bila. Ja sam bila odusevljena. Kupila joj ove godine iste takve samo bijele al velicinu 25 i velike su joj, a na tu foru ima od superfit 24 i te joj male. Sad planiram naruciti takve borj 24. Jako su mekane, za te novce super. Nikad je nisu nazuljale dok neke suplje varijante jesu. Po meni za njih treba broj koji nosi ne gledat onih 0.5 više jer budu prevelike za hodat im,a tu nemaju di prsti udarat. Ako ti sta treba slikat na njima broj 25 javi mi se na IG pa ti pošaljem slike. Njoj se inace jako noga znoji al u tima lani nije. Prvo sam se grizla sto ima te neke jeftinjace, al na kraju ispale nam top.
Valkiris totalno imaš pravo, ja mikio uopće ne mogu zamislit da s mrgudom vodim takve razgovore. Mi smo na puuuno jednostavnijim rečenicama. Nemrem si ovo ni zamisliti.
A jadna misica. Držim fige da čim prije prođe 🤞
Cure hvala na iskustvima za cipele. Znaci lutrija je i ovisi o stopalu. Ma on do sad nije nikad imao te skroz otvorene nego neke polu, plus krokse za more. A sad kak se ovaj prst mora što više luftat gledam nes tak. Mislim da ću nazvati hm u City pa pitat da mi provjere dal' imaju. To me baš živcira kod hma kaj nemaju mogućnost provjere artikala ko mango i sl
Ma mislim znam da ne mora bit da ce ga vrtic unazid sto se odvikavanja tice,al vidim da su dosta negativna iskustva na te spojene grupe (bar sad dok su mali) a on ovisno kak mu se netko svidi je otvoren prem njemu. I pitam ga oce rec tetama da mora na wc...kaze on da nece 😅🙄
Da kod tih guralica mora se pazit da nemaju taj zadebljan straznji dio...moja najveca fulana investicija je biciklic globber 3u1, kao ona prvo guralica na rucku, tricikloc i biciklic... taj biciklic zbog tog zadebljanja nemre gurat, triciklic mu kratke noge bile a slj mu ionako pravi bicikl planiram nagodinu
Moj se voza na tim svim guralicama, biciklima, triciklima... bas voli sve s kotačima, a i penje se svugdje gdje treba i gdje ne. Isto smo imali fazu kad je krenuo s nama rspravljati o nekim stvarima i mi smo tu jednostavno prerezali ne može i gotovo... Znao je plakat, bacit se na pod no kad je vidio da ne dobije sto zeli polako je to reducirao i sad se vise ne ponasa tako. Moj muž je tu baš strog i nema šanse da mu popusti s nekim stvarima.
Jutros se sakrio u kuhinji jer nije htio u vrtic, nosio ga muz a on ir vikao "mama mama spasi me " 🤯 Mislim da ce i iduci tjedan biti doma. Ovo spajanje grupa mu bas tesko pada.
Meni danas stigao Sinsay narucen 28.6. 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji