Mi smo kod pulmologa imali razgovor o njegovoj povjesti bolesti - sto je sve prebolio, kak je to podnio, kakvi su to kasljevi bili, koje ljekove je koristio... jos mu je pogledala grlo. Onda smo odradili neke alergo testove, jedno 7 njih, to su oni mali ubodi gdje nakapaju na ubod da vide oce bit reakcija. I nakon toga nam je pulmolog prepisao terapiju i milijun pretraga. Sve te pretrage jos cekamo da se dogode.
Ma mom malom bude taj bicikl super, jos nikad nije odbio nesto na kotace.
Ovo za dezurstva je kod nas jos besmislenije. Tipa spoje 3 grupe medju kojima je i od naseg malca i bude na dezurstvu teta iz nase grupe, al s nekim totalno drugim grupama. Znaci iako je prisutna taj dan na poslu cuva neke druge. Meni je to bas suludo pogotovo kad se radi o jaslicama. Al one su nam rekle da one nemaju tu pravo glasa i da moraju sav godianji iskoristit iakljucivo sad za ljeto. Tipa ne smiju ic na skijanje. No zato su nam stoput naglasili da jako podrzavaju da ljeti klinci budu doma, i iznos vrtica se umanjuje u ljetnim mjesecima automatski kod izostanaka (bez obzira sto djeca nisu bolesna).
A mislim ni ja ne mogu kroz godinu na godisnji kad je nastava i zato sad moram biti 5 tjedana na godisnjem i gotovo. No to je mjesec dana pa ne kuzim kako se ovi ne mogu izorganizirati da je netko 7, netko 8-mi mjesec na godisnjem. 🤷♀️ Pa vise od 30 dana godisnjeg sigurno nemaju.
ifkaminja nama su isto rekli da ide u vrtic najesen iako nece jos imati 3 godine no grupe vrticke su im kao skolske pa moguce da u vrtic idu i oni koji ce do proljeca slaviti 3 god. No isto da ovisi o voditeljici i bla bla. Ja bi radije da ide u stqriju grupu nego da je s ovim bas malima,vidim da mu bas smetaju.
Mom su gace 92 iz c&a taman 😆 iz h&m i sinsay 86/92.
Mi nismo bili kod pulmologa... imao je proljetos cesto bronhitise no sad je negdje od veljace ok.. . Par puta sam mu vise preventivno dala ventolin, sad vise nit one granule ne uzima. Vidjet cemo kako bude jesenas.
Losa, mi smo isto dobili neke granule kao terapiju no kako smo na pregled dosli tek nakon zime tad mu je stanje vec bilo bolje pa mu ih nismo ni davali. A za godisnje smo se bas i ja i mm pitali kak ne mogu to bolje organizirat, jer to kaj velis, prvo jedna pa druga i bok. No kod nas je to raspasoj jer se po ljeti 3 objekta spajaju u centralnom. Al meni se opet cini s obzirom kolko manje djece ide po ljeti da odgojitelja samo moze biti viska. Recimo iz nase grupe ce u osmom mjesecu biti samo dvoje, a mislim da ih je trenutno cetvero. Meni se cini da onda posalju odgajatelje i na prislini godisnji jer im se ne isplati drzati ih za tako malo djece pa ih na kraju opet zafali
Joj ja fakat ne kuzim te gluposti sta rade u vrticima...tipa ovo sto zarica kaze...koja debilana..tak i kod nas ...recimo u nasem podrucnom su cesto spajali mladju i stariju jaslicku i sad umjesto da opet njih spoje neeeee nego idu dvije mladje jaslicke...a ovi em se klinci znaju em znaju tete...al no dobro...ak vidim da to nece ic bit ce samnom sta sad...mislim da bih zapalila vrtic da mi ga vrate u pelene 😅😅
Simbalija nemoj se ljutit na mene al ja stalno il kadeljem il kisem cak sam i blagu tempicu imala nedavno al ja se ne testiram, brate mili tolko para nedam jer stalno je netko od nas 4 takav...i ono to szo kazes dodju na posao takvi (realno tak je nekad bilo i nitko se nije ni okrenuo) al mozda ti ljudi nemaju uvjeta od doma odradjivat...s klincima zna pogotovo zeznuto bit ak su isto doma
Zarice mi imamo od Lionela biciklic i fakat sam zadovoljna, on na tom juri ko blesav. Ja recimo vise tu preferiram ove metalne, mislim da su brzi i izdrzljiviji. Mada pazi si samo kolko je visok, da moze nogicama gurat kak spada 😅🤣
Hellou...
Brz oporavak svim bolesnima 😒
Sretno svim skidacima pelena!
Mikio i ifkaminja... Zivce na tregere 😵💫
Pitanje dal koka ima neku preporuku di kupiti jeftino kisobran kolica? Sto jednostavnija, nije bas ni bitno kakve su boje, marke, predispozicija... Samo da imaju kotace rucke i mogucnost da 2.5- godisnje djete se vozi i spava neko vrijeme u njima + da se sklapaju bilo kako. Trebaju nam za 1 putovanje... Nemamo od koga posuditi jer jedina koja smo imali za posuditi su razbili.
Grizli, imam ja, ne koristimo više već dugo i tražim kome da poklonim. Ak hoćeš, olati poštarinu i tvoja su. Free on su, ja mislim, i sklapaju se ko kofer, ne baš ko kišobran 😂
Jedino kaj mislim da su do 15kg, pa ne znam jel ti to odgovara, a i baš nisam ziher kolko bi bila udobna za spavanje.
ifkaminja meni ovo pitanje dali su ok jer su do 15 kg smijesno jer moj ima 12 kg 😅 Bas sam neki dan muzu rekla da ce mu ova koja mi imamo i koja su do 15 kg bit do skole po kolazi 🙈
Grizli mi za put i sl. imamo neka Kinderkraft... oko 700 kn smo ih platili i sluze ok... moze i spavat u njima. Imas ih u svim babycentrima,bubamarama i sl. I online
Sortiraj odgovore
Najstariji