ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    16. Srpanj 2022. 23:25

Mikio znas da i moja ima slicne ispade zlobe. Npr kad nesto nije po njenom onda se namjerno popisa po kaucu, stolicama di god. Iz inata. I to prizna bez pardona, jos  nam kaze nisi mi dala da gledam crtic i popisala sam ti se. Cak i tetama u vrticu svojima to napravi, ovima koje su na zamjeni ne divna krasna nema prkosenja. Mene vec sram u vrticu, srecom ne svađa se s njima cesto. Al da za poluditi, jos kad bi ona meni pocela prijetit mislim da bi posizila.
    Noga ok, napokon od sutra ne moram vise stake, spasava me mocenje noge u moru. 
    .
    Vec kad smo kod pisanja... Jel vasi jos uvijek nocu puno mokre? M bas puno i cesto bi ja rekla najmanje 2 puta tokom noci. Imala je pelenu za noc iako po danu ni za dnevno spavanje nema vec 6 mjeseci i to super neznam kad je zadnji put se popiskila, i nedavno pocela se buditi i traziti za otic na wc iako je imala pelene i onda kao nece ju vise i ajde ajmo probat bez... Ali ona prvi dio noci od kad zaspe do 2 toliko cvrstim snom spava da nju ni bombe ne bi probudile. I jako se često popiski u krevet. Ja upalim svjetlo u sobi dignem ju za presvuc, mjenjam krevetninu ona ni da bi pogledala sta se desava spava ko top. Al onda od 2 do 7.30 kad treba na wc uredno zove i idemo piskiti. Uopće neznam sto napraviti za taj prvi dio noci. Kako ju probuditi ili sto da ode na wc, jedino ako lose spava onda bude suha cijelu noc i trazi na wc 2-3 puta, al onda pak nikako ne spava. Razmisljam da joj vratim pelene gace za prvi dio noci jer mi je vec zao da se stalno budi popisana i bude bas tuzna ujutro. Ovaj tjedan nije i u vrtic isla zbog toga da probam kao ako je malo manje stres ujutro pa da nece biti tuzna al vraga ona kad vidi da se probudila u drugoj pidzami bude bas razocarana jer zna da se popiskila. A ne bi volila da to shvati ako kaznu sad vraćanje pelena. 

• LoSaLoSa
    17. Srpanj 2022. 13:49

Grizli meni se cini da to vise onibprojeciraju nase reakcije, pa ako ti mislis da je to problem i njoj je. Ja bi vratila nocnu pelenu i skinula kad vidim da ne piski vise po noci i ne bi od toga pravila dramu vec bi to prezentirala kao nesto normalno.
    Zapravo sam dosla da napisem da na BestSecret ima puno popusta na djecju obucu. Geox tenisice i cizmice 150 kn,addidas tenisice 120 kn... i jos na sve se dobije 10 % popust. Ja sam vec otamo narucivala i sve je bilo ok.

• LoSaLoSa
    17. Srpanj 2022. 21:29

mikio gledam bas sport vision i ne vidim bas neke popuste. Adidaske koje sam 120 kn platila na bestsecret su tamo 260 kn. Jel nekaj krivo gledam? Kako si ti tamo nasla 3 para za 300 kn, znaci 100 jedan? Jel neki kod za popust na kraju?

• Zarica
    18. Srpanj 2022. 21:28

mikio, kaj si bila sama s njom u duckasu ili? Kak si izasla na kraj s njom na kraju?
    Ja sam danas prvi put ostala solo s klincima doma, muz imao neke obveze. Fun, fun😅

Angelly
    18. Srpanj 2022. 21:51

U tim vecim ducanima meni N ide u onaj pretinac za klince, da mi ne bi jos bezao di oce...al da kak je zavrsilo na kraju sve to?
    Uf Zarice bude to fakat zabavno 😅 al s vremenom naviknes i bude lakse 😎

• Zarica
    18. Srpanj 2022. 22:36

Uh, koma mikio. Za utjehu  jedna moja necakinja je bila tak na tu stranu ko i N, da bi se s neke 3-4 god iznenada prebacila u andjelcica. Navijam za takav scenarij.
    Ja sam puno bolje. Vise mi se ne vrti kad ustanem i odradim nes. Bila sam vec u dve setnje i nisu me umorile. Ovo zeljezo kaj pijem i odmaranje su ocito pomogli. Jedino kaj cim sam mobilnija krvarenje se pojacava. Bas me to krvarenje jos sputava da se opustim. No i zadnji put sam zbilja dugo krvarila... Isto me smeta kaj kad moram na veliku nuzdu donji dio trbuha me ful boli. Ti savovi unutra su mi ful blizu debelog crijeva pa se valjda to nagurava. Nadam se kad skroz zacijele da ce i ta bol nestat.
    A i mala je supac, zasad top i mirna beba al vidit cemo kad jos ojaca :) Puno vise posla imamo oko malca. 

• LoSaLoSa
    19. Srpanj 2022. 00:00

Zarice nekako mi zvuci da se duper snalazis 
    Evo mi u temperaturi,jucer bilo nest 37.5 pa nisam davala nista za snizenje no oko 21 danas skocilo na 38.5. Inace, u vrticu je epidemija vodenih kozica tako da ujutro trazimo plikice.

Valkris
    19. Srpanj 2022. 01:07

I kod nas opet kozice u vrtiću.. 
    Mali je kurio jučer 39,ali nema kozica danas.. Nije išao u vrtić, ali sutra ga šaljem jer je bez temperature.. Danas cijeli dan odbija nositi pelene, čak je tražio na wc.. Iznenadio me, sutra idem gaće kupovati (iako danas nije htio ni gaće nego je htio biti gol 🤣)
    Zarica, kako je mali prihvatio to sve? Jel ljubomoran? Da.. Izazovno bude biti s njih dvoje solo 😬😬😬 ali s vremenom lakše 😉
    Mikio, ja malog podmitim da će dobiti bombone ili sladoled nakon što kupimo sve i fkt većinom upali.. (znam da je N pametnica mala, i ne znam koliko je pametno to što radim ali snalazimo se 🙈🙈🤣🤣

• Zarica
    19. Srpanj 2022. 09:43

A lako mi je sad kad je mm na godisnjem. A kad se vrati na posao to cemo tek vidjet. On zbilja sve zivo odradjuje. Ja se u kucanstvo i brigu za malca polako ukljucila tek prije 2,3 dana kad mi se stanje poboljsalo. Mali ne izgleda ljubomorno, al je u nekoj svojoj fazi. No takve je faze znao imati i prije, pogotovo kad nebi isao u vrtic, tako da pretpostavljam da je dolazak male samo dio trigera. Recimo radi nesto 'zlocesto' i smije nam se u facu. Kad ostanem sama s njima to mi je problem jer ne mogu s njom u rukama adekvatno odreagirat. Opet ono hoce pa nece istovremeno sve zivo i tak. Dio dana se igra, dio dana se nateravamo. No malu dodje podragat, dat joj pusu itd. Al bas je div pored nje i da ne pazim nagnjecio bi je 15 puta dnevno... No muz ce bit doma do pocetka osmog, a u osmom ce uletavat svekrva koja bude tad na godisnjem, a u devetom bude mali opet u vrtic. Tak da nekak mislim da cemo se skombat i da bude ok to.

• Zarica
    19. Srpanj 2022. 09:55

A nastavak sage pretraga za malca Jucer isao muz u klaicevu vadit krv s njim. Imao tri razlicite uputnice da bi mu na salteru rekli da oni vide samo jednu i nek se sad pikaju za tu jednu pa ce vec ostale. Nakon kratke svadjice jer smo im mi poslali sve uputnice pita mm da prica s nadredjenim jer mu je vec dosta da ga non stop vozaju i k tome pikaju nepotrebno, da bi mu zena onako iznervirano samo natipkala sve zive interne uputnice (ocito bez pokrica). Koji uzasan sustav! A ona pretraga za koju su ga slali u vinogradsku (jer je aparat u klaicevoj na servisu cijelo ljeto) je isao u vinogradsku da bi mu tamo rekli da ipak nista od toga jer ga nije poslao pulmolog s vinogradske nego klaiceve i neka ode probat na srebrnjaku 
    Znaci ovo s hzzom je ludilo, jos nista nije proslo glatko a tek smo na pola puta, ako i tolko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.