ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    11. Srpanj 2022. 18:21

Moj nick sa ljetnih beba. Znate vec da sam to ja :) 

Angelly
    12. Srpanj 2022. 07:15

Uu neko zatisje na forumu 🙃 sam da pohvalim N sad na moru je skinuta pelena 😎 sad smo vec prek tkedan dana bez

Angelly
    12. Srpanj 2022. 07:19

Mikio mene bas zanima sta ce bit kad dodje beba br 2... oce ju to nekak primirit, oce skroz podivljat il nes trece... ona je bas hardcore karakter....

ifkaminja
    12. Srpanj 2022. 09:54

Mikio, čisto da te utješim, meni je to moja već par puta napravila. Prvi put sam ju pustila da vidim kaj će, i ne *ebe ju ni 5% kaj me ne vidi- ode ona sama u parkić. Drugi put je ona meni to namjerno napravila, kao nije me vidila-ide ona u parkić, ja 2m od nje plaćam na kiosku a ona zaključila da me nema. Pustila sve vrećice, karticu, sve i trk za njom. Srećom, oba puta je to bilo daleko od ceste, ali ipak. 
    I već mjesecima joj objašnjavam, ako nas slučajno ne vidi da ostane na mjestu gdje je, da nejde nigdje dalje. Možda još koju godinu ponavljanja, pa zapamti. Za sad, parkić je bolji od mame i tate 😂
    Ne znam ko je spomenul da se nada da će se spavanje popraviti kad krene u vrtić. Moj komentar je. GUD. LAK. 😂😂😂😂😂

Simbalija
    12. Srpanj 2022. 12:30

Ajmeeee koliko novosti!!
    Zarice čestitkeeee na bebiii❤️
    Mikio sretno na bebi😁❤️
    Ja bila u Irskoj,  van sam događanja. Došla u RH, u Rijeci svi zaraženi koronom, Marić pobjegao iz ministarske fotelje,  vrtić koji je trebao biti dežuran nije nego neki na drugom dijelu grada... A ja upala u limb obveza sa posla i poslijediplomskog..
    I da, nismo ni krenuli sa odvikavanjem od pelene. Očito jedini😲

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Angelly
    12. Srpanj 2022. 15:29

E da mi smo vec tjedan i po bez pelene 😎 prvih dan dva je stalno svuda pisao svakih 5min (sreca na moru pa ajde) al evo sad su mu vec duzi intervali bez piskenja i kaze kad mora kakit i piskit 🙃obzirom da se njega pita ne bi on jos to sam nego sam ja odlucila da zbig crvene guzice je vrijeme sam i vise nego zadovoljna

Lavica27
    12. Srpanj 2022. 20:04

Haj cure. Evo mi u koroni. Muz i ja 39 temp,sve nas boli, radimo od doma a djeca na najjace,naravno. 
    Htjela sam pitati koje su prebolile,koje suplemente ste poslije uzimale?
    Mikio i moj se dere ko nespasen svako malo. 
    Simbalija moj nece kakat u tutu. Krenuo je i sad odbija,ja ne forsam...

• LoSaLoSa
    12. Srpanj 2022. 21:58

Lavice ja sam 39.5 kurila 24h... nikako skinut temperaturu i bolilo me cijelo tijelo. Poslije neka dva tjedna kasljala i pila tablete za smirenje kaslja. Nisam nist poslije uzimala niti primijecujem da imam neke poslejdice 🤷‍♀️ 
    Malcu se bas nikako ne ide u vrtic zadnjih dana. Bude placa prije vrtica i govori da mu bebe smetaju. Sad su spojene jaslicke grupe pa ima vise beba koje vjerojatno cesce placu  

Angelly
    12. Srpanj 2022. 22:03

Mikio a gle bar ces dobro odgojene susjede imat 😅 
    Ma super nam je na moru bilo a i muzu bez nas 🤣 bas obojica obozavaju more i super nas je vrijeme posluzilo. 
    Ja sam mislila da ce bit kaos s tim piskenjem kad doma dodjemo jer je bas cesto po plazi piskio 😅 al zapravo je bolji, samo se jednom upiskio zadnjih dana kad se zaigrao s novim bagerom pa se zaboravio...a njemu ko decku smo prodali ultra cool zabavnu igru zalijevanja drveca i bilja vani pa bi sad sve s pisalinom zalijevao 😂 

• Zarica
    13. Srpanj 2022. 01:05

Moja necakinja ima koronu, taman smo saznali prije druzenja s malcem pa na srecu smo uspjeli to izbjec. Ja sam jos slaba zbog nedostatka zeljeza i bas mi ne treba sad to treci put. Sad cekamo da i svi ostali s moje strane prebole jer mi smo inace svi non stop u kontaktu. Ja sam pila samo pandu, a sad sam u trudnoci jos one trudnicke vitamine. Isto mi je sve proslo, nema posljedica. 
    I s muzeve strane je bila korona koja sad jenjava, tako da zapravo prva osoba koja ce vidit bebu bude nam spremacica :D
    Simbalija, mi nismo nit pokusavali odvikavat nit imamo u planu. Mada je svako prematanje pravi horor cekamo da sam veli da oce na wc. Nadam se da cemo tutu preskocit.
    Cure, imate li pozitivna iskustva na neki bicikl bez pedala? Kupit cemo malcu sada pa vidim da ima svakakvih. Ne trebaju nam nikakvi nastavci, dodatne mogucnosti i slicno, samo neki jednostavni bez pedala. Nekak su mi drveni zapali za oko mada ne znam jel ima razlike u kvaliteti s obzirom na materijal. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.