ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    13. Srpanj 2022. 22:15

Mikio hvalaa😊 uz sve obaveze uspjela sam i ta fotkanja ugurati, to me bas puni 💫
    Jedini me brine da ce mi bit previse kad krenem i radit..a vec sad imam dva upita za 9mj i jedno krstenje u 12mj😅
    Zarice hvala na podjeljenom iskustvu ✨
    Onda i nas to ceka. Kod nas su se svi uspanicili (a i mi)jer smatramo da je precesto bolesna. A ovo joj je "tek" prvi bronhitis..al vjecno ona kaslje..prije je uvijek bilo od sekreta.
    Al kad procitam da je Losin imao toliko cesto bronhitis...

Damnarexx 🌺
    13. Srpanj 2022. 22:19

Ja taman sutra idem kupiti T, Baby monsters Kuki kolica. Super lagana, sklopiva i idu u ruksak koji dobijes s njima.
    Ova sportska su mi super al sad vec preteska. On ima 10.5kg a kolica 12kg🤪
    Btw, ona ima 12kg i nogicu 21🤭 zarice jeste nas prestigli? Ona je onda def najsitnija curka ovdje. Visinu ne znam. Vel robice cca 92

• Zarica
    14. Srpanj 2022. 00:11

Damnarex, nismo vas stigli :D Mislim da on jos nije dosao do 12 kg. A robica mu 86/92, visok je negdje izmedju tog al blize 86 rekla bi. Jedino nogica je duza Ima sandale 23, a papuce 22.
    Mi smo prije imali neka filikid jeftinija kisobran kolica, isto oko 700kn, a lagana i posluze za putovanja i lijepo klinci mogu spavat u njima. No bacili smo ih jer smo ih s malcem dokrajcili.

• Zarica
    14. Srpanj 2022. 00:15

Angelly,  bas gledam Lionelo, to je onda isto metalni? Nekak se bojim da bude mi prebrz na njemu A bas sam nasla neki ok na 20 posto popusta. 

• LoSaLoSa
    14. Srpanj 2022. 06:50

Nas malac obozava traktore u svim velicinama i oblicima i jucer smo kupili onaj traktor na pedela i ima prikolicu iza. Toliko je bio uzbuden da nije mogao zaspati 🤭 Jos ga nisam nikad takvog vidjela. Cijelo je vrijeme ponavljao- "to je moj traktor" 😆
    I nest je po noci sanjao o traktoru 😁 

Simbalija
    14. Srpanj 2022. 08:05

Angelly ma i ja stalno kišem jer sam alergična na sve što postoji.. Ali nama se na poslu baš razbuktala korona pa je vjerojatnije da si pokupio koronu nego neku drugu virozu. Baš je kolegica par dana dolazila sa maskom jer joj je muž pozitivan, a ona kao nema simptome i može hodati okolo i naravno da je od jučer doma jer je pozitivna. Meni to nije ok jer i dalje svi doma imamo roditelje koji su stari i bolesni.. Cura dva ureda dalje kiše i kašlje, guši se, i evo danas je nema, pozitivna. Do tad je bila u kontaktu sa svima nama.
    Ja isto pokupim svaki drek od G,  ali ipak znam procjeniti kolika je šansa da sam pozitivna ili samo prehlađena.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    14. Srpanj 2022. 08:10

Znači 25-30 komada gaćica.. Ok nešto sam već kupila jer sam bila u Primarku,  ali pojma nemam jesu li joj dobre. Moja G prati svoju krivulju rasta, ima cca 14,5kg, nogica je 25, a bila je visoka 94, ne znam je li narasla. Od frendice mala ima 3godine i ima 12kg i nogicu 23. Ali svi u familiji su ful mršavi i niski, tako da je bitno samo da rastu i razvijaju se prema svom tempu.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

ifkaminja
    14. Srpanj 2022. 08:45

LoSaLoSa

ifkaminja meni ovo pitanje dali su ok jer su do 15 kg smijesno jer moj ima 12 kg 😅 Bas sam neki dan muzu rekla da ce mu ova koja mi imamo i koja su do 15 kg bit do skole po kolazi 🙈

😂😂😂😂
    Jbg, moja ima skoro 16kg, znam da i na kolicima za dućan piše da se mogu sjesti do 15kg 😂😂😂 
    Visinu nisam mjerila već dugo, mislim da je zadnje bilo cca 97cm (ili sam krivo zapamtila), a noga 26 😂LoSa, ovo je preslatko sa traktorom 🥰 Ja ne znam kaj bi moju tak oduševilo 🥴
    Ima romobil koji vozi od kad je prohodala i izvodi svakakve gluposti na njemu, ima bicikl bez pedala drveni iz Lidla, pravi bicikl sa pomoćnim kotačima na kojem piči tak da moram trčati za njom, pa snima klince na rolama al to sam joj rekla da bu pričekala još. Nemam živaca još i za to 😂

DeeDee
    14. Srpanj 2022. 11:15

Ifka naše su kapitalci foruma, V je još veća 😅😂
    Nego kao što je netko komentirao, meni je apsolutno nezamislivo da sad imam dvoje tako malenih, svaka čast, ja se trenutno osjećam apsolutno nesposobno i samo s njom, baš se raspadam, definitivno najgori period od rođenja 🤯🤯😵

[/url

Simbalija
    14. Srpanj 2022. 11:33

Mikio vi ste ekstremi u odgovornosti😁 ja ne pazim pretjerano, ali reagiram u slučaju simptoma i ako znam da sam bila u kontaktu. Nije me briga hoću li ja dobiti,  ali ne bih htjela starije članove dovesti u ugrozu.
    Sad mi mama javlja da je G zakurila... Ona je čuva jer je na nekim terapijama, tako da se i testira pa znam da nema koronu. Ali svejedno, biti bolestan po ljeti je baš grozno.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.