ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    06. Srpanj 2022. 19:03

mrgud, nas su upozoravali na taj kaos za vrijeme ljeta. To, a i mala koja nam je dosla su oboje zasebno bili dovoljni razlozi da ni ne pokusavamo skidanje. Al mislim da nebi ni ovako jer on i dalje bas pokazuje da radje nebi na wc. Jel mali pokazuje da nebi htio bas u vrtic s obzirom na nove tete, il mu je svejedno?
    Kaj se mog pucanja tice radi se o unutarnjem pucanju, tak da izvana se nis bas ni ne skuzi kolko sam pohvatala, al zato je unutra kaos No dobro, proc ce kad tad. Sad mirujem desetak dana, bavim se malom a muz s malcem. Meni je nekak tak super i ova bejbi faza Obozavam tu malu bebusku, mogu je sam gledat sto god.
    mikio, bas mi je drago za vijesti :) Mi smo tako nekak krenuli kao lezerno pa se nikak nije dogadjalo i onda smo poceli ciljat :D Dok nisam kupila stapice za provjeru ovulacije nismo uspjeli.
    Mali je iznenadjujuce dobro prihvatio malu, no vidim da mu je sok, malo mu je odmah nadoslo mucanje. Bas mi ga zao npr danas kad je dosla patrinazna, svi moramo gledat oko male a on se sam nesto igra sa strane. Al stvarno nam je dobar zasad. Jedino mi izgleda kao pravi div naspram nje od 2,5 kile. A do jucer mi je bio mrvica. 
    Damnarex, Rodila sam na sv Duhu, ekipa je stvarno super bila. S tim sam imala srece

• LoSaLoSa
    07. Srpanj 2022. 11:25

Evo ja danas zvala Sinsay i ovaj na telefon se totalno zbunio i nije mu jasno zasto mi nije stigla roba narucena 28.6. Ispricavao se i rekao javiti... no nista nije javio. Bas sam baksus... Od njih non stop narucujem i ne znam kakav je sad problem.

• Zarica
    07. Srpanj 2022. 14:50

Ja na kraju nisam nis bila nasla u sinsayu. On jos nije 98,  a za 92 nema bas. Tih par artikala koji su mi bili ok su se rasprodali. Ovo kaj pricate 104 mislim da bumo mi tek iduce ljeto ili mozda jos malo kasnije

• Zarica
    07. Srpanj 2022. 17:19

Njemu je mucanje bas znak stresa. Recimo kod frizera pocne mucat, il npr kad neko vikne na njega. I dalje mu je prisutno. Tako kad krene zadrzi se par dana do tjedan dva. Pratit cemo. 
    Daje joj puse i oko nje se mota a sav nezgrapan...malo prije joj je bas tezinom na stopalo stao. Nemrem uopce tak brzo odreagirat a doslovce smo na milimetar. 
    Kak ste vi to cure ishendlale? 

• Zarica
    07. Srpanj 2022. 17:20

a za sinsay sam se bojala vece narucit jer se sjecam da mu je sve ono kaj sam narucila kad je bio beba bilo ful velko. Al dobro, znam sad za drugi put

Lavica27
    07. Srpanj 2022. 18:48

Nisam upratila sta cestitamo Mikio🙈🙈

Angelly
    07. Srpanj 2022. 19:24

Lavica27

Nisam upratila sta cestitamo Mikio🙈🙈

Mikio radi na bebici 🥰😉

Angelly
    07. Srpanj 2022. 21:01

Ma pa kaj ne, cestitamo na odluci, evo bar ja 😄 pogotovo jer znam kolko je vasa miska zahtjevna...drzim fige za mirnog malca koji super spava i malo zaje** 😉

Lavica27
    08. Srpanj 2022. 22:21

Aaaa onda i ja cestitam😁😁

• Burito
    11. Srpanj 2022. 18:18

mikio, nas je krenuo kao pljuvat ustima kad se ljuti, onak ko konj kak se cuje. Ili nas udari. Fakat mi nije jasno di to vide, nas nikad nije vidio da bi nesto udarili. Ne znam di je to skupio. Na srecu nije islo dalje od toga. Ova vasa faza zvuci hardcore :D
    Mm i mali dns isli u Klaicevu na prvi od milijun pregleda kaj moramo obavit. Narucili se za ft4 i jos par stvari iz krvi, da bi dosli na salter i veli zena krivo ste dosli, mi to ne vadimo. A ono, mi im poslali uputnicu i oni su nas narucili. Mm je inzistirao da mu objasne sto je to krivo napravio na sto mu zena rekla da je njihova greska, al da oni rade t4 pa ako zeli mogu mu to izvadit Znaci ne vjerujem koja neprofesionalnost. I jos su mu savjetovali da ode sada na Vinogradsku i objasni da su ga u klaicevoj zeznuli pa da ga puste danas bez narudzbe. Ne kuzim fakat ko je tu lud. A zalit se mozes zidu za ovakve stvari... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.