Ja sam pricala i s tetama u vrticu i zenom koja je djecji psiholog i rekla su mi da kad bude spreman, a to znaci kad su oni spremni a ne kad mi zamislimo. Neka djeca i blize 3 godine ili poslije 3 godine krenu na tutu i to je sasvim normalno. Eto nasa susjeda sad ima 3.5 i sad se skinula s pelena. Jako pametna cutica no nije htijela prije na tutu i sad je sama rekla da ne zeli vise pelene. Meni da se svaki put popisa bi bio znak da jos nije spreman 🤷♀️
Losa tako su i meni tete bile rekle za M ako ona trazi da joj se skinu pelene i shvaca sto se kad obavlja i kako da je spremna. Mislim da je to bas individualno kod djece. Iako sa nekim metodama kazu da se moze to sazrijevanje ubrzat tj da se djete prije pripremi za taj korak, ali nikako ne smije biti djetu opterecenje.
Mikio 🤞🤞 da vam se dogodi u pravi tren beba 2. Ja sam rekla da bi odmah al mora mm obaviti operaciju koja mu je otkazivana 4 puta vec 🙄 i ja da imam obranu doktorata i riješim si magnetnu koju imam "full brzo" u 10 mj i onda se nadam da ce nam se posreciti uspjesno ovaj put bez IVF. Tko zna mozda budemo skupa brojale dane opet 🤭...
E sad jedni pitanje mozda blesavo gledam nam za GO u 9-10 mj opcije koje nam se sviđaju da nisu extra skupe a da je jos toplo vrijeme su Grcka tocnije Solun i Malta. Ima koja iskustva sa tim mjestima da ste bile, da imate kakav savjet.
Zarice ja u šoku, nekako mi u glavi da si 2-3 mjeseca trudna 😱 u svakom slučaju čestitke 😊😊😊😊
Grizli uf sretno i da brzo prođe..
Mrgud zakon za auto! I sve ostalo 🥳
V je počela pizdit da ne želi u sjedalicu zadnjih tjedan dana, jučer je vrištala iz petnih žila, plakala i čupala se od Rijeke do 5 minuta od kuće da bi odjednom prestala i počela mi normalno nešto pričat. Mislila sam da će mi srce puknut, kao da je na lomači, mamice molim te pusti me je jedino šta bi uspjela izgovorit između vriske i gorkih suza 😱😱😱
Što se tiče pelena ja sam luda jer mislim da nije spremna (svaki dan se minimalno dva puta popiški u gaćice, a skoro svaki bar jednom pokaka) a ne želi pelenu već desetak dana. Ni dan ni noć. Ako joj je uspijem stavit skine je u roku od minute i vrišti da neće 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Tako da je već preko tjedan dana skroz bez pelene i noć je suha ali preko dana drame. Pitala je mooožda pet puta, stalno je mi pitamo / nosimo, u 80% kaže da joj se ne piša i onda se nakon dvije minute popiša u gaće. Znači ludi smo. A rekla bih da kuži jer nije da se popiša u igri ili dok sjedi/leži nego redovito ustane, popiša se, kaže da se popišala i skine gaćice da je operemo 🤦🏼♀️
Ili otrči i vrati se nakon minute, mama imam drekiće. Znači tko preživi pričat će
[/url
Sad ste me sjetile... M je isto u početku govorila da joj se ne piski kad smo ju pitali. I sad zna neke pute reći. I onda mi kazemo ok super da ti se ne piski idem ja ili za pol minute ju pitamo e sta si rekla ti se piski ili ne?! Si sigurna. Ona refleksno kaze NE kad ju se to pita al valjda dok taj mali mozgic promozga situaciju i nakon toga ako kaze ne onda joj se stvarno ne piski, a u 50% slucaja ipak onda dode. Kod nje za sve pali ono natjecateljsko ja cu prije tebe, ja cu prva, ne ja cu ti neces... Vidit cemo do kad ce to izdrzat ta taktika.
Jesi probala Deedee sa pelenama gacama. Ponuditi da sama obuce ako mislis da nije spremna i da jos treba pelene.
Ajme deedee veselo kod vas 🤣
Ma ja sam luda na vrtić, doso mm po malog a on pokakan. To se nije desilo ni jednom odkad smo kao skinuli pelenu 🙄 uvijek traži, ako ne na tutu onda barem da mu se stavi pelena da obavi . kaže teta pa jutarnja teta mi nije prenijela da on nema pelenu 🙄 kaže mm nije da ih brani al kaže da je to kaos tamo, ne pozna ni tete ni djecu.. ja nemrem zamisliti kak će to izgledati sljedeće godine kad upisu hrpu djece više od normativa. Ugl mali naravno cijeli popodne želi imati pelenu. A neću ga forsirat jer mu je očito to danas u vrtiću bio velik stres kad ga nitko nije doživio... Ugl neću niš sad forsirat, pratit ću njega kako će htjet a za 2,5 tj idemo opet na go pa ćemo onda skinut do kraja ak sad nece ic..
Jel vama stigao sinsay? Obicno stigne nakon 3 dana, a sad vec prosao tjedan ili više. Pise da kad je rasprodaja treba duže no ipak...
Jel vama stigao sinsay? Obicno stigne nakon 3 dana, a sad vec prosao tjedan ili više. Pise da kad je rasprodaja treba duže no ipak…
Meni je stiglo u ponedjeljak, bez ikakve potvrde narudzbe, maila icega. 🤷♀️
E htjela sam to iskomentirat velicine. Gornji djelovi su manji od donjih, npr trenirka 104 sam uzela, hlace su vece, a majca je ista ko 92 iz h&m. Ista stvar i pidama, donji dio veliki, gornji joj je sad taman… jakna isto je manji model… gacice sam uzela 98/104 sad su joj taman…
To ti jako kod njih ovisi o modelu... moj tipa njihove majice nosi od 86 do 104 😆 hlacice 98.
Grizli a u jednu ruku mi je žao vraćat kad je kao krenulo nekako i noć funkcionira super.. ali tnx na ideji, ako se ništa ne desi u idućih tjedan dana probati cu s tim. Sinoć me pustila da joj stavim pelenu (nakon što je opet pišala nasred dnevnog 😅) ali ju je za 3 minute skinula jer je velika cura 😅
Losa nama stiglo jučer, sve veličine su ok 🤷🏼♀️
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji