Zarice estitam 🎊🎊🎊
Grizli, grozno i držim fige da preživite i da što prije zaraste..
Mi smo koristili imunoglukan od yasenke i imam dojam da je manje bolestan.. Ili brijem.. Ne znam, jednom u mjesec i pol možda.. A svakih cca 3 mjeseca kaslje ko konj ali i to prođe za 2 dana..
moji klinci su em različit spol em on je zimski ona ljetna..
Ja mislim da je ona koristila 5 njegovih bodya valjda i to je to..
Mrgud i Angelly bravo za pelene i pokušaje odvikavanja 😬😬 i uživajte na moru
Mi se vratili u realnost 🙈 bilo je lijepo dok je trajalo 🤭 danas kaos s dežurstvom i vrticem, jedna teta na go, druga pozitivna na covid, 3 spojene grupe. Kad smo došli po njega imao je pelene. Al nije bio ni potpisan ni zmazan, tako da vjerujem da je tražio za 💩 a poslje tete više nisu imale vremena ni volje baviti se s tim. Popodne proveli u gaćama. Mogu vam reći da sam do sad cijeli život okretala ocima na muško stajanje dok pisaju, ali tek sad kod malog vidim kolko to bude po svuda kad pimpac vrluda dok sjede 🤣 tako da smo se prebacili na pisanje stojecki 🙈🤭
Kaj se djece tiče, da mogu odmah bi naručila jednog 1+, neda mi se imat bebu 🤣 mare totalno suprotno od tebe. Meni je super s malim kad se sad sve možemo dog, bebe su dosadne 🙈🤣
Zarice joj zvuči grozno. Nadam se da te nece to puno boljet. Javljaj nam kako je brat reagirao na bebu 🥰
Grizli ajme zvuči grozno 😫 brz oporavak želim 🤞
I htjela sam se pohvaliti kak smo jučer s Cresa za Zagreb mali i ja solo putovali, od čega je on spavao samo pola sata, al nam je put prošao super. To nam je bilo prvo solo putovanje i baš sam sretna da nije bilo drama 😊
Mrgud i ja mislim da su bebe dosadne 😅🤣 zato sam happy sto evo proslo vec 8mj, realno necu trepnut i ovaj malac ce vec napunit 1god...i ne bi bas opet malu bebu em sto nezz nikad kakve si srece i kolko ce pekmez bit ta mala beba 😄 ja imam osjecaj da sam skoro pa loto dobila s T
Mikio ma muz me zeza da kao bi al za par god.. reko sanse nema,pogotovo jer za koju god ima nade da napokon normalno spavam vecinu vremena. A sveki i moja mama bi curicu...reko moze sam vi radite na tom 😝
Mikio ne znam kak je bilo u vrtiću jer su sve nove tete i uopće nema informacija. Al nije ništa robe bilo zmazano tak da je očito il' on tražio pelenu il' je njima bilo lakše. Jutros je tražio gaće pa ćemo vidjet popodne rasplet 😁
Kaj se djece tice, možda sam ja čudna, al definitivno mislim da je žena ta čija je zadnja oko broja djece. Mm je fkt super oko malog, ne mogu se puno žalit, al to i dalje nije ni 30% kolko sam ja oko njega. Tak da on može htjet il' ne htjet još ni jedno ili 10, al na kraju će bit kako ja odlučim 🤭
mrgud slazem se da bi radije starije nego bebe i imam par frendica gdje muzevi kao hoce jos djece, a ne vode puno brige ni p ovom koje imaju... kao moraju raditi, dulje ostajati na poslu, a zapravo izbjegavaju da budu s bebom doma. To mi je bas onako fuj... ja bi na svog poludila da je tako.
Sta se jos djece tice ja sam bas postala paranoidna da nebi dijete bilo bolesno, rodilo se prerano i sl. i jednostavno nebi imala hrabrosti odlucit se na jos jedno. Ne znam jesam li luda no bas se zadnjih godinu dana tako osjecam, i muz isto. Mozda je to zbog toga jer smo s malcem prosli neke stvari koje je i tesko zamisliti nekom tko rodi u terminu, ode za par dana doma i jedini je problem sto beba ne spava i cesto siše 🤷♀️ Na tom Goljaku sam svasta vudjela. Inace fakat nisam pesimisticna i osoba koja se ne opusta u rizike (cak suprotno) no oko ovog sam bas trtaroš
Mrgud meni je to bas bezveze od teta ako su popustile i vratile pelenu. Znam da nemaju vremena ali opet mislim da je za djete to jako zbunjujuće. Nadam se da ce nastaviti dobro dalje.
Mislim da sto smo starije to nam se u glavama vise vrte ruzniji scenariji oko trudnoce. No ipak bi se ohrabrila na jos 1. Ptsp od poroda ocito nikad nece proc, a zelja je sad veca nego prije pa nekako u tom smjeru razmatramo kad rijesimo jos 3 vrlo bitne obaveze koje bi mogle otezat trudnoću.
Meni nije toliko radi mene, nek me rezu, šivaju, drapaju... bilo sto. No strah me da dijetetu ne bi nesto bilo i da ga ne navlace po bolnicama i sl. 🙄 Mozda sam prestara za djecu pa tako razmisljam.
Dobro losa to kaj si ti prošla je fkt rijetko i nije uopće čudno da imaš takav strah, potpuno je opravdan.
Ja iskreno imam totalnu averziju od poroda i ozbiljno razmišljam o pokušaju dogovaranja carskog ako se odlučim ponovo. Bez obzira kaj je prošlo već puno vremena.
I divim se svima vama koje imate ful malu razliku, ja si stvarno nisam to mogla zamisliti. Sad recimo mi je to postala ponovo "zanimljiva" ideja 🤭
Grizli nadam se da ćete riješiti sve prepreke i pokušat ostvarit trudnoću.
Kaj se pelene tiče javim vam popodne rasplet 🙈
Opa mikio 🥳🥳🥳🥳🤞🤞🤞
Ja ti za pelenu mogu reć samo svoje "skromno iskustvo i mišljenje", apsolutno ne mora bit da sam u pravu. Mi smo mrgudu dugo "nudili" tutu u smislu da je stajala u kupaoni a piskio bi u nju svake prijestupne kad mu je bilo zanimljivo. I nisam uopće to mislila forsirat dok nisam vidjela da je spreman. Znaci on se meni 7 dana nije popiskio u gaće, jer je očito spreman. Prva cca 3 dana bi mu pobjeglo al onda je skužio kako zaustaviti. Sad kad mu se piški se svaki put uhvati za gaće, na glas prokomentira dal' ima pelenu il' nema, i onda idemo skupa piškiti. Po meni da mi se on popiskio svaki dan još u gaće ja mu ne bih još skidala neg bi probala za mjesec dana. Što se 💩 to još nije siguran al me traži pelenu il' tutu, i to mu puštam, al isto ne obavi u gaće. U subotu idemo na neki rođendan gdje ćemo bit cijelo popodne vani i to će bit pravi test.
Po raznim grupama čitam da žene odluče skidati kad one odluče a ne djeca, i meni osobno je to forsiranje bezveze.
Kod tebe je pitanje dal' N to radi tebi da te zeza il' stvarno još ne kuži kad joj je piški?
Sortiraj odgovore
Najstariji