Zarice čestitaaam od srca i želim ti brz oporavak i da ste što prije kod kuće 🥰❤️❤️❤️ Dobrodošla malena bebica ❤️❤️❤️
Mikio ja nekako planiram početi sve prodavati umjesto što kao čuvam za drugo jer kako vrijeme prolazi to sam sve manje uvjerena da želim drugo. Iako kad ovako čujem i vidim bebice poželim bebu al bebu ne tvrdoglavog dvogodišnjaka 😂😂😂😂😂
Mikio evo me vec drugi dan sama sa sveki na moru, voda fakat topla i malci uzivaju, a N sam pocela skidat iz pelene. Guza mu je fakat postajala sve crvenija i natjerala sam se krenut u to govno 😂 zato me u inat jucer mali u tusu posrao 😛 joj da i super mi je sto na popodnevno kupanje mu dodje sestricna koja je 2 mj mladja od njega, e kakvo je to veselje i igranje.
Decke gnjurimo da istjeramo balce van 🤪 N vristi i negoduje a T stojicki podnosi bez da a kaze 😂
Zarice cestitam na bebici! Sretno i uzivajte.
Kod nas situacija predivna... Ja nogu slomila, M povampirila, tata na rubu živaca... Ako prezivimo do kraja tjedna dobri smo.
Mikio vecinu stvari vecih sam spremila kod mame. Robu zavakumirala dio koji sam naumila dati sam vec spremila za dat dio frendici dio braticu i to je to. Madrac smo poklonili kao i svu obucu.
Uh Grizli, pa kako si slomila nogu? Jel gadan prijelom?
Mikio, porod je bio ful kratak, dosla opet otvorena, nakon pregleda poslali me u radjaonu na izgon Al zato sam popucala ako ne i vise nego prvi puta. I bilo im je tesko za zasit pa su nakon puno muke zvali neku iskusnu koja se isto namucila. Mislim da je sivanje oko sat, sat i pol trajalo. Al ok, stvarno je osoblje za 10.
Hvala svima :)
Mikio zabb komentirat, evo ja najsretnija sad kad se napokon mogu pocet rjesavat beblje opreme 😄 veljka kolica dala svojima za sestre ak ce htjet, robicu malu isto dala...cekam i napokon se rjesit igra aka za najmanje 🤭 bas me veseli kad se tog rjesavam jer znam da oni meni rastu a ne moram cuvat jer ne idemo na trece (makar se neki jos nadaju 😏)
Zarice super za brz porod 😎 mazite se i uzivajte puno, punooo
Zarice 😳😳😳😥😥😥 za sivanje... Odmah me trnci prođu kad se sjetim. Spricaj sa octenosept. Meni je samo to pomoglo, sjediti nisam mogla 2.5 mjeseca osim kratko na onom djecjem kolutu za kupanje to je doslovmo bio kvisko za brzinski rucak. Drži se i nadam se da će sve biti kako si ti i bebica zelite oko dojenja, spavanja, maženja... Kad te salju doma?
Nogu sam sredila na poslu jer sam blesava zbog nepažnje. Pukla neka koščica u stopalu nis koristi od kosti al boli ko da je najbitnija. Posto sam kozu ogulila nista mi nisu htjeli staviti da mi se jos ne upali rana. Uglavnom bit ce zabavno a za vikend da idemo na Krk 🙄
Aaaaaa Zariceee cestitam na mrviciii🥰😍😍
U koju si isla bolnicu? Zaboravih.
Brz oporavak zelim i da idete cim prije doma 💕
Ako ti bude trebao kakav savjet od nas" 2 under 2", tu smo 🤪
.
Ja sam kod svojih u Ri, za vikend bila na svadbi best frendici, "zaboravila" da imam djecu i uzivalaa🥳🥳
Za 10tak dana idemo u Dalmaciju na more, drzim si fige😏
Znaci, ovdje je pakao... Tesko se spava, uzasic.
Grizli tebi isto brz oporavak 💕
.
Btw, jel tko od vase djece pio BioBran?
Nama je E stalno bolesna.. od korone joj je imunitet otisao u kukuriku. Trenutno ima bronhitis.
Zarice cestitke!! Bas sam se iznenadila da si vec rodila. Brzo vrijeme leti.
Damnarexx taj BioBran ti je micelija shiitake gljiva pa je vjerojatno aktivna komponenta betaglukan. Ja sam malom davala i beta glukan i jos neke sirupe za imunitet no s tim i bez toga mu je isto bilo. Bronhitisa je bilo ne znam ni koliko ove godine, mjesecno jedan 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji