ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    14. Ožujak 2022. 14:42

Pa zakaj su promjenili imena likovima. Sad sam zaintrigirana i morat cu ic to izvidit

mrgud_zg
    14. Ožujak 2022. 15:08

Zarice mi imamo iz plodina 🤣 mislim da je tamo bio još jeftiniji, al kažem, nama je to baš zato kaj je prerastao tricikl od prošlog ljeta a dok još malo ne izraste do bicikla. Dugo sam gledala globber al onda sam odustala kad smo bicikl dobili i uzela ovo kao između. Al u pravu si, to fkt nije za prvo vozilo. Jako je lagan. Al recimo moj juri na njemu ko lud, al on je motorički fkt super. Mislila sam čisto kao paralelu da ak ima globber ne treba ovak nešto. 
    Meni su ti 3u2 bicikli super, to sam baš proučavala. Mislim da je onaj kinderkraft Tiny Tot il' kak vec najpopularniji. 
    Ma sve ovisi i o preferencijama. Moj u fazama baš bude ljencina i nece hodat. A ja ga bome više nemrem nosit na duge staze jer ima 13 kila. Pa su mi ti rekviziti spas. A opet imam od frendice malu koja nema ni jedno vozilo, ona gura kolica s lutkom 🤣 
    Btw, mi bili za vikend na izletu u Karlovcu. Preporučam. Aquatika je baš za njihov uzrast, iako im je pokvaren onaj stroj za skakanje na podu 🙄, i park sa skulpturama životinja kraj rijeke, još kak je bio prekrasan dan baš pun pogodak izlet 😁

mrgud_zg
    14. Ožujak 2022. 15:15

Btw moj već preko 6 mj nosi isti broj. Frodo slape 23 a sve tenisice su 24 (Adidas, puma, Geox). A prošlo ljeto je u ful kratko izrastao jer smo dobili kroksice koje su mu na početku ljeta bile taman a za mjesec dana sam mu išla kupit broj veće jer nije stao u te prve. 

Angelly
    14. Ožujak 2022. 15:15

Mi imamo globber kao tricikl koji ide u bicikl...i nije bas dobar dizajn, jer je iza presirok dio i onda mu smeta kod odgurivanja. Sad smo mu uzeli od lionela biciklic bez pedala jer takvog ima frendac u parkicu i mogao je na njega lijep mada pise da je kao od 3god (inace naletili na ovaj na njuskalu za 250 a ko nov, a novi je prek 500kn negdje ide u prek 600)... jos ga nije probao jer mu ga baka zeli dat ta Uskrs 😅😂

• Zarica
    14. Ožujak 2022. 16:59

Damnarexx, po cemu ste zakljucili da kaska motoricki? I moj mali je bas puno bljucao pa smo imali istih problema.
    mikio, onaj romobil iz dechatlona je bas za njihov uzrast i cvrst je. Nama je super. Vec razmisljamo i da ga povisimo. Mi se u zadnje vrijeme odvazimo tu i tamo izaci bez kolica i mali izdrzi pjesice💪
    Kaj se tice Pina, fakat mi nije jasno. Ja bum je zvala Ana i dalje

• Zarica
    14. Ožujak 2022. 18:48

mikio, zaboravila komentirat. Mi smo bas jucer bili u guzvi pa mali nije spavao popodne, al je zato zaspao oko pol 7 na kraju. Inace bude budan do 9, 10. Tak da super nam to zapravo ispadne.
    Kak je N s kakanjem nakon sto ste uspjeli na wc? Jel je zanima da opet ide na skoljku? 

• Zarica
    14. Ožujak 2022. 20:03

Losa, to je ta ljubav prema kolima kod decki. Moj isto sav uzbudjen oko tih traktora, dizalica, bagera itd. O policijskim autima i hitnoj pomoci da ni ne pricam. U Pini je stvar da se ova teta Vesna sa slike u svim ranijim knjigama zove teta Ana. To su kao nastavci. Valjda je zadnju knjigu prevodio neko ko nije procitao prosle nastavke

• Zarica
    14. Ožujak 2022. 21:54

Fkt ovo za ujnu nisam uopce registrirala Al ak je suditi po slici koja se nalazi u toj zadnjoj knjizi, jel moguce da se autorica sama zeznula sto se tice toga cija je ona sestra Ja cu bas postavit upit, pa knjiga dodje skoro 150kn i kao sluzi da djeca uce i pamte :) 

• Zarica
    15. Ožujak 2022. 09:39

MM dns ispao pozitivan na koronu, a ja je prebolila skroz nedavno ak se sjecate, prije cca mjesec i po valjda. I mali je bolestan od jucer pa pretpostavljam da i on ima. Ne kuzim kaj nam je vec krenuo drugi krug.

Simbalija
    15. Ožujak 2022. 12:51

Moja G vozi Scoot and Ride romobil,  on isto može biti i za sjest i kao romobil. Super joj je. Ima i bicikl na dva kotača,  njega neće. Voli onaj plastični triciklić posudit od bratića i s njim juri ko velika.

Nisam popratila Pina, fali nam ta zadnja knjiga. Što su stvarno zeznuli?  🙈

Zarice opet je masu korone, nama na poslu se isto opet zahuktava situacija, ne razumijem, mislila sam da će sada pasti brojke..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.