ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    16. Ožujak 2022. 23:56

Hani, super da je sve uredno :) Bas ti se nekak sve brzo odvija :)

mrgud_zg
    17. Ožujak 2022. 18:16

Mi ga još uvijek vozimo u suprotnom smjeru. Znam da je to 5 puta sigurnije, a on ne zna za drugačije i dok se ne buni neću ga okretati. Noge drži po turski i mislim da mu je to prirodno. Vidjet ćemo do kad. 
    Motor je ovakav iz plodina 😉
    Mobitel imam službeni pa se ne mogu bunit 🙈

MaRe
    17. Ožujak 2022. 20:07

Hani super za pregled ❤️
    Petra kako prošao razgovor? 
    .
    Vozi se su smjeru vožnje isto nekako odkad je prohodao...iako je 360 nekako mi se činilo da mu je neudobno pa smo ga okrenuli.
    .
    Motorić ima taki neki slični...star nekih 15 ak ne i više godina...ljubičasti...svekrva našla od njene nećakinje na tavanu..ko novi 😁 Baš brzo juri na njemu.
    .
    Zarice opet korona...dok je bez simptoma dobro je 🤞
    .
    zab tko je pisao za (.)(.) Simbalija 🤔 meni je nezamislivo da im se mali približi... nekako mi je i velik sad za to...više se ni ne presvlačim pred njime...kad vidi sisu onda sam kaže isa njam njam al neće blizu 😁
    Mikio meni je tako bilo u početku dok sam dojila i kad sam prestala al poslije me prošao taj osjećaj nelagode i slično...više (.)(.)  nisu od malog sad su opet muževe 🤣🤣🤣

MaRe
    17. Ožujak 2022. 20:12

Pisale ste al se ne sjećam.... trebam preporuku za malog za suhu kožu...čime da ga mažem? 🤔 Sad mu je zbog suhe kože u roku dva dana izbio dermatitis posvuda,sav se crveni...mažem ga s A dermom al bi neku preporuku za neko mlijeko ili nešto što će mu pomoći oko suhe kože kad se ovog riješimo. Nije imao dermatitis od 6mjeseci i sad mu se pojavi 😏 Ali i meni je odjednom naglo suha koža pa se mackam svaki dan...a prozori su otvoreni na kipu,idemo van...nije da je toliko suh zrak 😏

• Zarica
    17. Ožujak 2022. 21:59

mikio, mi isto vozimo u suprotnom smjeru. I noge skvrci al to im nije problem, samo tako nama izgleda. Bas sam citala o tome da je to zabluda roditelja, kao i da nemaju dobar pregled kroz prozore kad su okrenuti u suprotnom smjeru. Ja sam imala vise samsunga i nisam bila zadovoljna s kamerom, bile su mi bolje na nekim ful starijim modelima nego na ovim sad novijim.
    Danas su nas zvali epidemiolozi, naravno da nas sad zovu kad nije guzva. Skoro sam se onesvjestila kad mi je rekla kolko mali mora bit u izolaciji. sve skupa ispada nekih 20 dana, za poludit. Na kraju je s nama zakljucila da uopce nije losa ne otic na pcr ubuduce

• Zarica
    17. Ožujak 2022. 22:03

mikio, to je taj motor, al velim, nije neka sreca za prvi motor. Lagan je pa se lako prevali, pogotovo ak su klinci nespretni. Ja nedam svom malom da s njim ide po vani. 

Grizli
    17. Ožujak 2022. 22:52

Mobitel imam Huawei neki pojma nemm koji vec 2 godine, ako ne i vise i slikama sam jako zadovoljna. Ove slape od mobitela mi se uopce ne kupuju. Mm ima xiaomi i kao full top slike po reviews, meni iskreno i nisu neke, video je stvarno super.
    M se vozi u smjeru voznje od nekih 16 mjeseci, i to sako zato sto je pocela bila pvracat cim se vozila u suprotnom smjeru. Da je bila ok jos bi se vozila onako. Prednost ovako mi je lakse kad samo same u autu.
    Mikio za motorcic mi smo M ga prvo dali da izvjezba doma malo. Par dana se vozala po stanu tj pokusavala voziti. Ipak nekako kad padne na parket ili tepih je bolje nego na beton/asfalt po meni. Dugo nije znala sici pa bi se samo bacila na bok 🤦‍♀️ i to mi je bilo panika uvijek da ne bubne negdje glavom.

Grizli
    17. Ožujak 2022. 22:54

I da nama biovitalis za nju i nije bil neka sreca, bolje nam se pokazala Mixa za tusiranje i kosu pise za osjetljivu kozu. I za atopijski mixa mlijeko. Sad ju samo s to dvoje i cak joj se i tjemenjaca povukla skroz. A noge kad je bura moram joj mazat 2-3 puta tokom dana i jos nakon tusiranja. 

• Zarica
    17. Ožujak 2022. 23:28

Ja sam primjetila da mali zna imat hrapavo na nogama pa sam bas danas uzela neki kao maslac za bebe babylove, ful mini je, izgleda kao sapun. Pa cu vidjet hoce li nesto pomoc. Nije da inace imamo neki problem s tim... Razmisljala sam jel ok mazat s bademovim uljem al ne znam nista o tome, mozda bi bilo i kontraproduktivno?

mrgud_zg
    18. Ožujak 2022. 06:20

E jel još nekom bio pun mjesec? 😫😫😫
    Pa izluuuuuuudit ću više s tim nespavanjem 😖😴🤬🌚🤯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.