ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    11. Ožujak 2022. 11:41

Ja bas primjetila kad god dolazim po malog bude 3, 4 djece. Inace ih puno vise bude. Znaci zbog bolesti, cudno da mi nismo nis pokupili🤔

• Zarica
    11. Ožujak 2022. 11:48

annika, promakao mi tvoj post. Daj pisi o problemima sa starijom, da vidimo kaj nas ceka :)

Simbalija
    11. Ožujak 2022. 13:36

Ja puštam svoju, ali nije fan toga da bude sama. Ne znam,  vadim robu iz mašine, slažem robu,  mijenjam posteljinu, ona se igra u dnevnom. Nekad je boli briga nekad ide za mnom okolo da ne bude sama.
    U zadnje vrijeme sam svela tv na minimum (čitaj palim ga kad G zaspe), shvatila sam da ako gleda tv prije spavanja da joj treba fuuuul dugo da zaspe. Inače bi joj sušila kosicu dok gleda crtani jer ima moreee kose.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    11. Ožujak 2022. 13:45

Annika 🙋🏼‍♀️
    Mikio ja bome ne hodam za njom od kad je prohodala kako treba dakle davno, ako je nema dulje ili je sumnjiva tišina odem vidjet sta izvodi ali najčešće se ako nije samnom ili igra u dnevnom ili valja po našem krevetu. Jučer si je npr. spustila baš bučicu od 2kg na prst pa smo morali jako ljubit, porezala se na slikovnicu i za kraj prosula po podu koliko je duga i široka, a jbg, takav dan. Neko vrijeme smo zaključavali kupaonu jer joj nikako nisam mogla objasniti da ne može prat ruke (čitaj proljevat po kupaoni i smočiti se od glave do pete) 10 sati dnevno, ali sad je odustala manje više pa samo odem za njom ako čujem vodu. Van isto ide sama, samo je ispratim pogledom po stepenicama da znam da je sretno stigla 😁  naravno, dođem nakon par minuta, ne puštam je bez nadzora oko kuće jer ima hrpa zidova bez ograda + u teoriji bi uz malo truda mogla izac na ulicu. Ali tipa ako se igra vani a ja moram ic nešto uzet ili na WC, ne uzimam je sa sobom na tih par minuta.
    Najčešće nagrabusi od mačke jer ju tlači dok je ne ogrebe, i to očito mora sama shvatit jer objašnjavanjem ne ide 🤷🏼‍♀️

[/url

DeeDee
    11. Ožujak 2022. 13:46

Simbalija

Ja puštam svoju, ali nije fan toga da bude sama. Ne znam, vadim robu iz mašine, slažem robu, mijenjam posteljinu, ona se igra u dnevnom. Nekad je boli briga nekad ide za mnom okolo da ne bude sama.
    U zadnje vrijeme sam svela tv na minimum (čitaj palim ga kad G zaspe), shvatila sam da ako gleda tv prije spavanja da joj treba fuuuul dugo da zaspe. Inače bi joj sušila kosicu dok gleda crtani jer ima moreee kose.

E tako i kod nas sve, osim mora kose 😁

[/url

Grizli
    11. Ožujak 2022. 14:40

M sama baulja po stanu. Po zvuku cujem vecinu toga sta radi, al i neko 6 culo ili neznam sta me svaki put trgne kad krene raditi pizdariju opasnu pa reagiram instinktivno. Po stepenicama jos traži za dole da ju drzim za ruku,, za gore samo da smo pored nje. Al svasta joj padne na pamet. Ona npr skace sa naslona kauca na pod, penje se po ruckama od ladice ko da su ljestve na sank i slicno, ja ludim jer me strah al ona je zbilja spretna i ne bi voljela joj stvoriti blokadu zbog kog straha. Tata je punooo opusteniji. Ponekad ko da imam kamikazu doma, al vecinom bi rekla da ona jako oprezno izvodi te ludorije.
    Annika a joj znaci krenulo sa pubertetom? Jeste blizu zavrsetka kuce?
    Kosu susi tako da sjedi na masini i ona pere zube a ja susim kosu. Sreca moja da ima 12 dlaka u kriz pa to bude brzo jer to je nesto sto bas ne voli i mora kratko trajat.

• Hani
    11. Ožujak 2022. 15:21

Kod G jos traje. Fibru skinem pa se opet penje preko 38. Nos jos zacepljen, ali bolje nego prije. Meni fibra ne ide preko 37,5. 
    Jel vi imate problem s mjerenjem fibre? Ispod pazuha, u guzu, beskontaktno? Pedijatar priznaje samo u guzu🤷‍♀️
    Tjedno jedna mašina na 90, jedna ma 40. Platnene pelene perem svako pet dana. 
    Robe ima puno, uglavnom nasljeđena i rabljena, novo kupim što fali. Mijenjam par puta dnevno jer je stalno vani i išporka se. 

• Hani
    11. Ožujak 2022. 15:34

Ajme, bolje da nekad nesto ne komentiram jer smo pomalo čudaci🙈
    G je vec dugo sam vani sa psom. U dvoristu od 3000 kvadrata sa puuuuno opasnosti. Povirujem ga svakih par minuta ako ga ne vidim kroz prozor. Zovem ga da se javi ili da se vrati. I tako stalno. Navikla sam, nije bilo problema.
    Veca mi je opasnost da ga muž čuva🙈 Upao mu je u kanal od auta i tek tada ga poklopio. I otišao na drugi kat nove kuce. Strava. I on ne provjerava kapiju pa mali uz malo muke može na cestu. Ne daj boze da moram u bolnicu zbog trudnoce, umrla bih od stresa misleci di je mali. Prije bih ga materi ostavila.

Angelly
    11. Ožujak 2022. 16:52

Ja uopce nezz kak bi N mjerila tempicu u guzi 😅 nekak su mi fkt vec preveliki za to.
    Ja isto njega pustim okolo da hoda bez da ga budno pazim, kad je pretiho znam da gluposti radi. Padne, razbije se al to je sve dio odrastanja. Po stepenicama ide super i gore i dolje...al to je nuzno zlo jer smo u zgradi pa mora oce nece 😅😂
    Robe ima ful puno, em jer uvijek kad dodje iz vana je mokar ko pas od divljanja em se sprlja cesto 😂em ja volim kupovat da se ne lazemo

DeeDee
    11. Ožujak 2022. 18:49

E jbg a ja joj temperaturu mjerim isključivo u guzi i temperaturu spuštam čepićem, ona na to uopće ne reagira, tj. samo iskomentira da će guzi bit bolje i to je to. Sad se razmišljam nakon svih komentara da li je prevelika 🤔

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.