ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    15. Ožujak 2022. 13:03

E da još sam htjela napisati, za spavanje. Ja se moram organizirati da odspava, nije funkcionalna bez drijemeža🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    15. Ožujak 2022. 17:21

Za muza ne znamo jel tad imao, na testu je buo negativan. Al i ja imam opet. Sad sam se testirala. Al ovaj put sam ok

• Hani
    15. Ožujak 2022. 17:54

Evo me😊 Taman s pregleda, 10 tt, sve ok.
    Zarice, nek prođe bez tegoba ovaj put🤞
    Ako preskoči spavanje zbog nečega, zaspe kad i inače, oko 22h. 
    U šetnji uvijek šeta, nikad nije tražio nošenje. Motori su za dvorište, ne nosimo ih van.

Simbalija
    15. Ožujak 2022. 19:40

Mikio i moja je ultra cendrava i jučer i danas, prvo sam mislila da će je nešto uloviti,  ali okej je samo je grintava. Na sve se žali,  plače,  neće da se sama igra samo sa mnom.. Možda promjena vremena? 🙈
    --
    Zarice joj zar opet.. Držim fige da prođe bez simptoma ili barem blagim. Mene nije strah korone,  nego ovog faking postokorona statusa gdje sam bolesna u prosjeku svakih 10 dana. Džaba 100 suplemenata kad je tijelo u banani, vjerojatno mi je i štitnjača poludila, ali naravno da nisam bila na kontroli jer se krv vadi ujutro, a ja ne mogu kasniti na posao..
    --
    Hani super da napreduje❤️ imaš neke simptome? Ti je mučno?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

mrgud_zg
    15. Ožujak 2022. 20:29

Hani super vijesti 🥳
    Zarice pa nemrem vjerovat. Užas. Sad bi trebala imati najviše antitijela, sve to za izludit 🙄 držim fige da čim prije prode 🤞
    Mi danas bili kod zubara 🤭 ja se naručila na kontrolu i kao aj vodit ću malog sa sobom da se upozna. Danima smo pričali o tome, vježbali kak ćemo pokazat zube, on je pokazivao baki. Na kraju došli tamo, on se uvukao u jaknu i nije htio ni pokazat zube ni reć ni jednu riječ 🙈. Nisam ga forsirali. Dogovorili smo se da on čeka na stolici dok meni  pregleda zubar i onda smo išli doma. Drugi put ćemo pokazat 🙈

Lavica27
    15. Ožujak 2022. 22:09

Hani cestitam na skolskoj trudnoci!
    Zarice opet :(( drzi se! Vjerujem da bude sve ok💕 p s. Mislim da ide prosjek zadnje tri place,nisam ziher...
    Moj ima motor na akumulator,to mu je top, onda ovaj plastični motor ko od mrgud ,samo kricavo rozi jer je sestrin😂 Inace kinderfeet biciklic je prerastao :(
    Ja sam u nekom kaosu Annika al sam ziva. Posao-svako malo na more jer sve sami preuredjujemo-klinci i odu tjedni. Uglavnom sam sama s njima,muz je dole svako malo. Moj N vam prevaza bebe od sestre u kolicima,jako si pćje ponosan. Nekad stavi i njene ogrlice ili torbice,pisam od smijeha. Inace, jako sam ponosna na njega jer ga ovakve stvari nisu zanimale ali danas je spojio puzle 30kom, zapravo je 10 zivotinja, 10 beba zivotinja i hrana koju jedu, sve ih imenuje i zajedno spoji i kaze sto jedu. Pred dva tjedna ga ta slagalica nije ni najmanje interesirala tako da😍 znam da je nekim pricalicama to smijeh ali mali korak za covjecanstvo,veliki za N🥰

Simbalija
    16. Ožujak 2022. 08:24

Lavice moja priča, ali puzzle ne slaže🙈 tako da bravo 😊 G voli gledati mene da slažem, ali sama nema šanse.. Ne znam kako potaknuti. Kao da ne razumije koncept puzzli.
    --
    Mikio moja se probudila 48373 puta i tražila da mazi cicu. Znači koji k, ne cica već godinu dana. Živčani slom sam doživjela od vrtenja bradavica, imam ptsp kad mm krene prema cicama 🙈 je li vaši to i dalje rade?
    Ujutro je bila izvanredno dobre volje iako je vani pred kišu. Samo je malo njurgala jer nije htjela tene koje sam ja zamislila da će obući.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

• Zarica
    16. Ožujak 2022. 08:57

Simbalija, pa kaj joj dozvolis da ti dira bradavice Ja to nedam odavno, sad mi je to ipak preintimno vec, zato napada trbuh pretpostavljam.
    Mog vec danima bole zubi i sinoc je valjda sat vremena vristao. Nis ne vidimo pa pretpostavljam da mu zub raste. Al grozno, nemremo do zubara od korone i nez kaj da radimo s tim. Boli ga cijeli dan i po noci kaos. Bojim se da nekim cudom nije karijes il nes. I stalno govori da moramo zubaru, a ne zeli ni nama otvorit usta. Opce nez kaj da radimi

PetraB
    16. Ožujak 2022. 10:23

Hej zenske!
    Ziva jedva! Cure bile 4 dana u vrticu pa viroza, pa K upala grla i sumamed, pa J laringitis... Nadam se da u pon budu svi u vrticu.
    Ja sam danas extra zivcana jer imam razgovor za posao a doma su mi klinci i ovisim o mm da dodje na vrijeme kuci da stignem do Zg na vrijeme (tj mora izac ranije a naravno da danas nije redovno na poslu nego na terenu). Luda sam od ranog jutra🙄
    Inace cure su se u vrtic vratile bez ijedne suze i bas se vesele kad spomenemo vrtic i tete. I tete su oduswvljene s njima 😅
    Masine imam po dvije minimalno dnevno. Cure nemaju vozila nikakva, sve pjeske obavljamo osim ako sam solo s njima a moram u ducan onda su jos u kolicima. Iako i ona ce sad na prodaju, zajedno s triciklicem.
    Zarice pa pred koliko si ti ono preboljela? Otprilike ako me sjecanje sluzi, kad i ja... Kraj prvog mjeseca ili mozda tjedan poslije mene... I opet? Sad me frka jer sam ava nikakva vec danima i grlo me skaklja opet 🤦🏼‍♀️.... A ne mogu propustit ovaj razgovor danas 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Hani super za urednu trudnocu 🤗❤️
    Annika isuse, pubertet 🙄... Znaci nekad bi M u top strpala. Sve me strah kad ju vas udare hormoni posteno 🤦🏼‍♀️
    Lavice zakon za puzzle... Mi smo i od toga daleko... One bas samo vole pi...ije izvodit 😅🙈

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    16. Ožujak 2022. 11:01

Da, nedavno sam preboljela, prije nekih mjesec i pol do dva. 
    Ma moj mali je lud za tim mojim trbuhom, kad mu nedam se zadovolji da mi grli ruku. Al sad kad je ovak bolestan kaj cu s njim. Sad kad je loptica jos mu je bolji Pa zna pricati seki kaj je radio i tak. Cini mi se da bas dosta kuzi da to sve s bebom, al sigurna sam da ga je nemoguce dovoljno pripremiti na stvarni dolazak. Bit ce kaos, takav je.
    A probat cemo ispipat. Kupila sam onaj dentinox, vele u ljekarni da je najbolji i ima nesto protuupalno, pa valjda ce pomoc po noci...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.