ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    12. Ožujak 2022. 22:11

Ovo da je netko izasao iz kindaca znam da je pricala mom. Da je to bio sok :) Btw. mom, kaj ima? Jel nas citas? 

DeeDee
    13. Ožujak 2022. 10:31

Je, Mikio, Vita je jednom izašla, ali nije se ponovilo 🤭

[/url

• Zarica
    14. Ožujak 2022. 11:06

Kupili smo malom neku bebu s dudom i bocicom i nekim dodacima da ga pripremamo na seku. MM nas nazvao da mu kaze da ima poklon i mali sav sretan jedva ga docekao da se vrati doma. Malac je samo pogledao u bebu koju je nosio i rasplakao se iz petnih zila Ne kuzim odkud im ta podjela dok su sada jos tako mali. Veli mi muz da kad je dosao neki dan u vrtic svi decki su bili s jedne strane na auticima, a cure na drugoj s nekim svojim igrackama. 
    Sad beba stoji na kaucu pa joj povremeno i ubaci dudu il nes :) 
    Inace mali nam svaki drugi dan zakljuca pec. Nitko od nas ne zna kako se zakljucava, a bome ni kako se otkljucavaBezveze mrdamo te tipke dok ne uspijemo nekako, skroz je cudno. Nekad mi treba 15 min nekad dvije da otkljucam, Izludjuje nas vec.
    .
    Inace upravo sam skuzila da sam si oborila prosjek placa jer sam bila uzela bolovanje par dana u prvom mjesecu. Znaci placa mi je bila taj mjesec preko 600kn manja, i sad se sjetim da glupi hzzo racuna samo neto isplate kod svojih racunica za porodiljni. Znaci do kraja nema vise bolovanja :) 

• Zarica
    14. Ožujak 2022. 11:08

Ili sam u krivu i hzzo ipak uzme samo neto dio place za odradjene sate, hmmm. Jel se sjeca ko? 

Simbalija
    14. Ožujak 2022. 12:17

Zarice, ako se ne varam uzima se zadnjih 6 neto isplaćenih plaća, ne zanima ih je li bilo bolovanja,  godišnjih, praznika i sl. Samo koliko je isplaćeno.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    14. Ožujak 2022. 12:24

Da, tak sam si i mislila. Thanks

• Zarica
    14. Ožujak 2022. 14:07

mikio, mi imamo neku verziju tog tricikla s manjim kotacima. Mali ga voli, kao i sve ostalo na kotce, Znaci ima dva motora, auto, tricikl, romobil i sad je jos jedan tricikl od bratica na posudbi. Vecinu tog smo dobili...ugl meni je ok taj triciklic, al mu je malo veliki pa ga isto samo po kuci vozi. Na pocetku nam je najbolji i najstabilniji bio auto, pa se na njemu ojacao pa je krenuo na ostalo.
    E taj pino je jedini kojeg jos nemamo al vidla sam da je namjenjen za predskolarce pa sam mislila s njim jos pricekati. Al skicnut cu  u knjizari da vidim jel bi mogao proc.

mrgud_zg
    14. Ožujak 2022. 14:07

Moj trenutno vozi ovakav: https://sarenikutak.hr/trgovina/djecji-bicikli/djecji-bicikli-bez-pedala/djecja-guralica-motor-zelena/
    Znači ima 3 kotača al na usko. Jer smo dobili bicikl na 2 kotača a još mu je malo  prevelik, a onda mi je glupo bilo kupovat neki koji je varijanta s 3 na 2 kotača jer takvi su po 100 eura 🙈. 
    Kaj n nema globber? Jer se na njemu vozi?
    Za porodiljni ide prosjek 6 plaća neto minus prijevoz (mi ga na platnoj listi baš imamo izdvojen pa se onda skida 🙄)

Damnarexx 🌺
    14. Ožujak 2022. 14:36

Ni E nista ne vozi. 🙈 Malo je nespretna..kupila bih joj nesto, al ne znam sto bi ju zanimalo🤔 tj sto bi vozila vise od dva puta😵
    Zarice moj i tvoj su sluzbeno najmanja nogica na forumu. 21 😁 cak ciciban papuce 20, nikako da ih preraste.  
    Sto se tice bebe, vjerujem da je sve okej🙃
    Ja sam sad maloga jaaako osjecala,  bio je kaos u trbuhu. Bas me izudarao, trbuh mi je bio sav izoblicen..rebra mi je "natukao" 😂😂
    A sad vani je milo djetesce. Svima se smijulji bas je dobrocudan...
    Poceo je govoriti maaa maaa🥰 i mislimo da je mozda svjesno, jer cim odem iz prostorije on zove.
    Al zato malo kaskamo motoricki.  Jos uvijek puno bljucka...i to nam je bila mala kocnica za vjezbanje na podu. Moram cekat 1h od hranjenja da bi isao se igrati..i tad isto dosta izbljucka...
    Zatim, mislim da mu se fontanela zatvorila, citala sam da ne mora biti opasno. 
    I mislim da sa stopalom malo imamo problema, koda mu nozni prstic stoji previse unutra prema tabanu..ne znam kako obj😅
    Trazit cu pregled ortopeda.

• Zarica
    14. Ožujak 2022. 14:41

mrgud, imamo i takav kao i vi, al iz mullera  Mislim da je tamo 129kn. Al nebi to preporucila za  prvo vozilo jer je jako lagan i u brzini klince lako zanese u stranu ako nisu ispraksani. Morala sam zguglat globber, znaci to je romobil sa sicom jel? To mi nekak nije sjelo, bolji mi je ovaj klasicni romobil.
    Za ovo ostalo s placama se sjecam, samo bolovanje nikad inace ne uzimam pa sam smetnula s uma pravila vezana uz to. Uz prijevoz imam i jos razne neke druge dodatke tak da cu osjetit razliku na naknadi i u prvih 6 mjeseci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.