ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    16. Ožujak 2022. 13:07

Zarice a jesi ti 100% prebolila tj bila negativna nakon pozitivnog testa?! Pitam jer moja sogorica je dobila koronu, klasicni simptomi nis prejako, 10.dan joj prestalo sve osjecala se dobro. Al kako radi u zdravstvu rekli joj da se za svaki slucaj 11.dan testira pcr, bila je i dalje pozotivna. Od onda ponavlja pcr test svaki 5.-7.dan i stalno je pozitivna. I sutra ce biti mjesec dana da je pozitivna, prije 2 dana joj opet krenuli neki blagi simptomi. Je rkela da znog posla se ne testira da bi bila uvjerena da je prebolila pa sad opet dobila. Ovako zna da je stalno poz. Najgore sto mora viti stalno kao u izolaciji.
    PetraB 🤞🤞 da stignes sve danas.
    Onaj bicikl sa sirokim kotacima  Mikio moja M ne moze voziti stalno joj noge zapinju za te kotace probali vise modela od susjeda, na kraju kupili neki motorcic ko sta su cure stavile slike onog zelenog. Nemogu nac link. To je dobro savladala dok romobil ko da nema dobar balans doduse ima onog sa dva kotaca iza i 1 naprijed al nezna jos lijepo upravljat lijevo desno s njime. Na tricikl jos ne dohvati pedale da bi vozila ga.
    Lavice bravo za puzzle. 
    M nocas cijelu noc svako malo plakala da ju boli grlo. Ocito se prehladila. Tako da smo doma, u petak idemo na put i ne da mi se da mi zakuha pa cemo malo sad se odmarat. 
    Od korone ja imam problema sinusima i sa rukama, tj miaicima izmedu lopatica. I to tako da dr razmislja mi fizikalnu dat za to. Ujutro bude ok, navecer ukoceni misici ko da sam paralizirana pocelo u koroni i jos traje. 
    Btw hvala onoj koka je rekla za cewe popust 😍

• Zarica
    16. Ožujak 2022. 14:32

Imala sam simptome jedan dan za vikend. Bila sam ko zgazena i nakon tog dana sam se probudila kao nova. Nakon mene je pokosilo mm. Tak da mislim da sam zbilja pokupila ovu neku podvarijantu novu. A mislim, to bude sad valjda tak bilo, samo ne znam bas kolko smisla onda imaju izolacije. Nit svakom pada na pamet da je korona pa se ljudi nit ne testiraju, nit si svi mogu priustit izolacije tako cesto. Vjerujem da svaki dan prodjem pored nekog ko uopce nije svjestan da ima koronu. Velim, meni nebi na kraj pameti bilo da se testiram da nije mm nekak dosao na ideju da ide provjerit.
    mikio, meni je tak bilo s cicama i mm kad sam dojila. Toatlno druga perpektiva  Al proslo me.

mrgud_zg
    16. Ožujak 2022. 15:21

U globalu se sa svim slažem osim da si ljudi ne mogu priuštiti izolacije. Mislim ne mogu al ko te pita. I kod mene i mm je bilo testiranje 2 puta tjedno za posao. Ako ti nadu govori je, imao nemao simptome. Kad je mali u vrtiću završio u izolaciji, nije mu niš bilo al nije smio u vrtić. Morala sam ostat doma. Kod nas nema rad od kuće. Bilo je samo 2 mj ono kad je bio potpuni lockdown na proljeće 2020 kad smo bili na porodiljnom, poslje više ne. 
    A i testiranje nakon preboljena ne znam čemu ima smisla ako oni tvrde da nakon 5-7-10 dana bez simptoma nisi zarazan. A i to je kako im paše u kojem trenutku.. 🙄
    No dobro, opet sam se upecala na temu korone a nisam htjela 🙈
    Kod nas je još uvijek aktualno čupanje. Mislim da tu nema spava. On kad god je umoran il' me se zaželi il' mu treba utjeha, uvijek mu je moja kosa u ruci. Poznam 2 gospođe koje su mi ispričale da i njihova danas odrasla djeca još uvijek povremeno dođu na "smajhlanje" kod mame i vrte im kosu. Očito me čeka takav scenarij 🤦

mrgud_zg
    16. Ožujak 2022. 15:24

E da, neki dan nas došao cewe album. Mislim da je mikio još prije rekla da može prek dm-a i to je super info, zbog bodova. Tek sad kad smo izradili album vidim kolko smo te godine imali loše mobitele 🙄 . Al nema veze, baš je prekrasna uspomena 🥰 čak sam u taj 1. Stavila i slike di sam zbilja grozna poslje poroda da se uvijek tog mogu prisjetiti 🤣🤣🤣

• Zarica
    16. Ožujak 2022. 15:44

Mrgud, to i mislim. Niko te ne pita i ta pravila se moraju mjenjat. Neki ljudi si jednostavno egzistencionalno ne mogu priustit da tako cesto izostaju s posla. Hocu rec da su pravila donesena vec odavno i cini mi se da bi se sad fkt trebali vec pomirit sa suzivotom s koronom i shodno tome prilgodit pravila. 

Lavica27
    16. Ožujak 2022. 20:37

Mikio ja sam ti imala prosli mob Xiaomi Mi 10T i odusevljena sam fotkama bila. Promjenila na novom poslu na Xiaomi Mi 11 i nisam zadovoljna :(( Lidija kvaliteta,puno sporiji mob,ne kuzim. Po karakteristikama bi trebao biti bolji 
    Petra kako je proslo?
    Simbalija,ja sam 105 puta slozila sama pred njim, gledao bi me 10 sekundi pa otpilio ali sad je sam od sebe poceo slagati (mozda da me se rjesi 😂😂)
    Imala sam neki dan sastanak s timom iz UK i svi su se cudili kad sam rekla da sam od kuce jer mi je kci u samoizolaciji (4.put od sijecnja). Kao kod njih je sve po starom,osim ako imas covid 5 dana si doma i aj bok. 

annika
    16. Ožujak 2022. 21:02

Znači Mrgud počelo me stezati oko srca kad si napisala ova iskustva s kosom od te dvije starije mame🥴 ja sam se od muke ošišala i ništa pomoglo nije 
    Petra kako je prošlo? 
    Hani čestitke🎉 
    Kuća ide polako, ja se nadam uselienju do nove školskw godine 
    A što se tiče puberteta- meni najgore razdoblje do sada. Ni ono što si nisam u najludjim slovima mogla zamisliti sada doživljavam a posla mi zadaje sa svojim akcijama da ne znam kud bih prije sa sobom. Ali vidim da je i njoj teško samoj sa sobom i sama sebi govorim da je to bura emocija i hormona, da mora imati neku sigurnu luku i da ne smijeđ pobjeći od kuće ili se zakčjučati u sobu i ne izaći dva tjedna
    Moj M ili visi i pentra se po meni ili baca sve okolo. Sa loptom je jako spretan i to ga drži okupiranim najdulje. Šetao bi se okolo i istraživao cijeli dan da može. Ostalo 0 bodova.  Komunicira tako da kaže što želi ili da pogledamo nešto što mu je bitno i to bi bilo to. 

[iimg]

mrgud_zg
    16. Ožujak 2022. 21:33

Lavice to fakat imaš sreću i na prošlom poslu i sad da možeš raditi od doma. Ja i kad sam službeno imala koronu sam bila bolesna točno 1 dan a 10 dana sam morala bit doma, kombinirala go i bolovanje 🙄 ja realno imam posao da bi mogla raditi od doma al jednostavno nije takva politika firme i bok 
    Annika vjeruj mi i mene je to presjeklo. Susjedi s kojima smo fkt dobro na moru su to pričali. Ona ima 3 odrasle djece i kao taj najmlađi (20+ godina ) joj i danas frce kosu. Meni je slabo došlo 🤣
    Mobitel ja isto trenutno imam službeni Xiaomi mi t10, i fakat je super kamera. Neki dan smo na TV-u svekrvi pokazivali neke slike i stvarno su izvrsne. A mislim da taj ne spada u cjenovno neke skupe..
    Petra javi nam vidi kak sve iščekujemo info 🤭

Valkris
    16. Ožujak 2022. 23:33

Napisala post i nestao, pa ukratko
    Bicikl imamo isti ko mrgud, jako je spretan na njemu i vozi se dosta 
    Lavica, bravo za. N i puzle 😊😊 i L ih slaže ko veliki 😊😊
    Mobitel, imam službeni xiaomi mi10t i ne valja mi. Ruše se aplikacije, kamera ako mirno stoji super, čim se malo pomakne mutno, čim je tamniji prostor isto dosta loše. (možda trebam nešto namjestiti?) Dosta je i velik i težak nekako. Nisam navikla. (imala godinama huaweie) ugl, Poslat cu ga na servis. Bolji mi je bio cak xiaomi 11 lite nego ovaj.
    Rad od doma - mi smo i prije korone imali mogućnost rada od doma 3 dana tjedno, tako da se za mene ništa ne mijenja osim što nikoga neće biti u uredu, a meni fale ljudi i druženje 🙈🙈🤣🤣🤣

• Zarica
    16. Ožujak 2022. 23:54

Svi s Xiomima. Meni su preveliki i nezgrapni, bas mi ne pasu. Imam Huawei, ne znam vise koji, al zadnji model koji podrzava google play. Kamera mi je top, al mozda kao da se kvaliteta malo pokvarila od kad sam ga kupila (ili sam prije vise paznje davala slikanju). No nadam se da ce se i kamere na nasim europskim popravit jer sam za buducnost odlucila bojkotirat Kineze kolko god mogu  
    Tak mi je krivo da se ne primim tih slika i izrade albuma. Bas mi za taj projekt treba hrpa vremena koje nemam. No sad moram do kraja tjedna izradit neku interaktivnu slikovnicu za vrtic s malim, punu nasih slika, tak da mozda nastavim i s izradom obiteljskog albuma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.