ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    12. Ožujak 2022. 16:34

Ajme zarice već 😱 kako tuđe trudnoće brzo prolaze 🤣🙈
    Losa pa kako nemate ogradu? Ja ko da sam zapamtila da imate. Kak ga onda staviš spavat? 😱 Meni se on sam ustane i izađe iz sobe a po noći dođe k nama u sobu u neko doba. Umrla bi da nemam ogradu tak po mraku 😬 mi imamo u njegovoj sobi i po stubištu neke lampice al nebi se usudila bit bez ograde. 
    Btw ja se nikad ne objašnjavam s djecom u parku. Da netko nes napravi mrgudu išla bi Direkt roditeljima. Nama se mrgud dosta rraspojasao u parku u zadnje vrijeme. Baš se gura na toboganu i hoće prek reda i slično. To mi izgleda naučeno u vrtiću, nije da se doma ima za kaj Borit kad je sve njegovo 🤭. Sad se oko tog razgovaramo svaki put 🙈

mrgud_zg
    12. Ožujak 2022. 17:17

Ahaaaaa, još je u kinderbetu, onda ok 😁 znma da smo nedavno pričale o krevetima pa nisam bila ziher ko je prešao u veći a ko je još u kinderbetu 😁

• Zarica
    12. Ožujak 2022. 17:25

E Losa, to bi stvarno bilo osvjezenje da mi mala tolko spava  Mi bas volimo parkice:) Ja malog tu i tam probam usmjerit kad zabrazdi, al generalno se ne mjesam u djecje spike. Drugoj djeci naravno nis ne govorim sto i kako, za to imaju roditelje🤷‍♀️
    E da, taj toplomjer koristimo bezkontaktni na celo od kad se rodio. Ako ga bas zagubimo onda uzmemo onaj klasicni za ispod pazuha

• Zarica
    12. Ožujak 2022. 17:29

Moj se neki dan izvukao iz kinderbeta dok je bio na najvisim postavkama, takodjer se poceo verati na visoke stolce u kuhinji. Onak se ko gimnasticar odgurne rukama u zrak i prebaci prema naprijed tezinu i doskoci. Bas me iznenadio. mrgud, mi smo dobili dva ta motora na 3 kotaca, ima vec pola godine mozda. Tak da ih vozika i praksa se. Al nedam mu po vani jer mi se cini nekak nestabilno. Po kuci luduje na njemu. 

MaRe
    12. Ožujak 2022. 17:56

Simbalija ja bi joj bome odbrusila...nije ni čudno što je dijete takvo kad ima takvu mater. Mislim ko i Angelly da nema šta davati svoje igračke il nešto nepoznatoj djeci..druga stvar da se sad skupa igraju pa da dijele al ovako nema šanse. 
    Ja izbjegavam parkiće jer mi isto idu na nerve roditelji, ak baš svratimo odemo kad nema nikog ili ako su neka veća djeca pa onda su oni na svom kraju mi na toboganu i tak. 
    Dvorište nam je i preveliko tako da imamo doma za igru i mjesta i sve potrebne rekvizite....kad nam dosadno idemo prošetati do prabake ili odemo kod susjeda i tak. 
    .
    Ajme Zarice di već 6 mjeseci  Gdje ti posteljica, možda ak je naprijed pa se slabije osjeti...ili će biti spavač ko Lošin 

Valkris
    12. Ožujak 2022. 18:01

Simbalija, svaka čast, ja mislim da se ne bih mogla skulirati tako i da bi svašta rekla.. 
    Zarica, meni je s malim posteljica bila iza, osjetila sam ga 100 na sat i sad je 100 na sat. 
    S curom mi je posteljica bila naprijed, slabije sam ju osjetila i sad je puno mirnija :)
    I da, ne perem boju po boju nego tamne bolje 40, svijetlo 40,i jedna mašina 90. To je 3x tjedno.. 🤣🤣

Grizli
    12. Ožujak 2022. 19:55

Simbalija mene je izivciralo samo to citanje. Mi imamo park ispred zgrade i ima djece koja samo grabe, al vecina roditelja ima isti sistem kao mi... Ako posudis nesto od drugoga i ti tom drugom nesto moras dati. Dolazi samo jedan mali bez icega al njegova mama uredno pita jel moze malo posuditi, i klinci mu većinom daju, ako ne ne drame. M obozava dijeliti i nekad nam je to problem jer ona bi doslovno svoju hranu dala i ostala gladna samo da s drugima podjeli. Rijetko kad nece dat i to onda je netko tko joj je totalno antipatican.
    Zarice ja sam M dosta kasno osjetila bas zato jer je posteljica bila naprijed, al me fetal doppler smirivao da nemam lose misli. 🥰Moguce da je mirnija bebica.

• Zarica
    12. Ožujak 2022. 20:06

Ma da, posteljica je sprijeda ovaj put, prosli put je bila iza. Vjerujem da je djelomicno do toga, al svugdje citam da bi trebala osjecati udarce jednako cesto jedino kao malo tuplje, prigusenije. No ja ih bas rijetko osjecam. No dobro, ne stignem se puno stresirat ovaj put.

Simbalija
    12. Ožujak 2022. 21:44

I ja se čudim sebi da sam se uspjela iskulirati jer nisam baš tiha inače 🙈 nisam htjela reći nešto što bi naštetilo djetetu jer ipak je samo dijete. A u žaru bi sigurno rekla svašta pa sam se ugrizla za jezik i udaljila.
    Dan prije smo bile u lutkarskom i teta koja "čuva" nam je došla zaprijetiti da će nas izbaciti jer je G jela gumeni bombon i nakon što su prestali pjevati u jednoj sceni je povikala pjevajte još i onda je došla do nas da izvolim izaći ili smiriti dijete. Ženska ima 20god i obučena je u minjak da joj se sve vidi. Malo mi fali da pošaljem dopis nadležnim s obzirom da se radi o gradskoj ustanovi za djecu! G nije plakala ni ometala već je onako u zanosu rekla pjevajte pjevajte.

Ja sam G isto kasno osjetila pa sam imala baby watcher, bila je spavalica (i ostala).

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    12. Ožujak 2022. 22:10

Ma tek je pocetak sestog mjeseca. Nije bas da je punih 6 :P A ja nebi taj baby watcher, vjerojatno bi sam visila s tim i jos vise o tom mislila. A dr mi je rekao da cu sigurno u ovom tjednu vec osjecat svasta, jer sam zadnji put rekla da ne osjecam bas. Bolje da je sutio:) 
    Simbalija, bas sam se raspitivala za nase kazaliste i za predstave za djecu od dve god je normalno da klinci setkaju ili malo tako govore nesto ili da moras izlazit ulazit...Bas su mi to u kazalistu rekli jer sam se bojala kak bi to izgledalo. Ja bi se vjerojatno pozalila odmah nakon predstave 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.