ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    09. Ožujak 2022. 13:37

Termini su meni katasrofa jer sam upala u tu zadnju grupu koja je mislim i sada vec puna. Moram ranije izac s posla jedan dan u tjednu, i jos subota ono u rano jutro. Mislim da smo mi uvijek prva grupa pa se ostale nizu nakon nas. Najbolje da nazoves pa pitas ako bi vas negdje mogli utrpati. Kaj se tice plivanja vjerujem da bi bilo ok i od 4 mjeseca, a za dvoranu bi mozda malo prilagodili za bebu, ili je stavili da se bacaka sa strane :) Prvo kad pocne sat pjevamo neku pjesmicu i plesemo, sjednemo u krug pa s klincima neke pokrete izvodimo. Pa djeca uzimaju neke male one glazbene instrumente kaj zveckaju pa s tim paradiraju. Pa radimo s djecom neke vjezbice, okrecemo ih naopako pa ih njisemo, pa nesto sa skakanjem, par takvih vjezbi. Pa krece poligon u krug oko dvorane. Mala je dvorana tako da nas bude sve skupa oko cca 7,8 djece bi rekla. Pa se prelaze ti poligoni (prolazak kroz tunelic, valjanje palacinke po strunjaci, penjanje i spustanje po nekim strunjacama hodanje po razlicitim podlogama i tako neke stvari). Nakon toga moraju trcat po neke lopte npr na jedan kraj dvorane pa trcat nazad spremat ih u kos koji teta pomice ili neke varijacije na tu igru. Za kraj opet malo pjevanja i plesanja. Moj uziva bas u svemu osim u ovom plesanju, tog se malo jos srami :) Traje sve skupa 45min. Bazen jos nismo probali, ali ako bude ok voditeljica tamo s tim ne moze biti pogreske. Mali obozava bazene. Inace ima garderoba s malo debljom klupom gdje se moze premotati bez nekih problema, i dovoljno je mjesta sve skupa oko svlacionica tako da nije kaos. Ono na savskoj je uzasno bilo sto se toga tice i mm bi svaki put nakon tih naguravanja da se presvuce patio doma od ledja

Grizli
    09. Ožujak 2022. 14:14

Mikio tnx. Hm me i M ima li 20 termo tajica, 28 tankih tajica, 17 hlaca od trenerke... Majice se ne daju izbrojati, gacica mislim da ima 40. Perem njenu robu svaki 3. dan... Uglavnom probala sloziti bas kako si napisala, al nis sve mi popada i vec vidim da bi previse kopala jer mi stane u 3 reda roba. Morat cu ipak razmislit o uzem modelu. 🙄 

MaRe
    09. Ožujak 2022. 18:01

Grizli M bome ima robe za pol vrtića 🤣🤣🤣 Moj isto nema puno,gledam da ima barem po 7 komada od svega i to je to...itako perem svaki drugi dan ak ne i svaki. Al dobro ti ju od rođenja uzivas presvlačiti pa nije ni čudno ak ima toliko robe 🤭🤭 Ja mu baš jučer maknula sve 92 pa sad još manje ima 🤣 Sad je na 98,a kad malo zatopli ću vidjeti koji će mi trebati broj.
    Hani kako je dns? 

Angelly
    09. Ožujak 2022. 21:20

Slj tjedan ce biti oni dani svijetla i mislim da cu vodit N,bas me zanima kak ce mu se svidjeti 🙃

Grizli
    10. Ožujak 2022. 08:08

Ooo pa M se i dalje presvuce 3 put dnevno. Sta samo za stakat u ruksaku za vrtic treba 2 kompleta. U njenom ruksaku koji nam je kad idemo negdje van duze isto 1 komplet +hlace, gace rezerva. Ona ako se pofleka pa skuzi da je flekava trazi tete da ju presvuku 😏. A ne stignem sve prat i peglat svaki dan jer bi mi se život na to sveo. Uglavnom da previse robe ima, al recimo sad za put od 10 dana mi se cini da ce nam neceg zafaliti 🙈
    Losa mozda neka virozica ima ih puno opet. 

mrgud_zg
    10. Ožujak 2022. 09:13

Losa baš mi je žao kaj vas tak navlače po kontrolama i doktorima, očito kad si u sustavu te baš maltretiraju. Nadam se da će vam fakat uskoro netko napisat da ste gotovi 🤞
    Mikio kaj ti nebi bilo lakše imat još 3 para hlača za nju pa da ne moraš svaki drugi dan Prat? 
    Meni mrgud ima fakat miljon robe, najveći dio nasljeđuje od kumova s blizancima 🤣, plus nemrem odoljeti pa i kupim, al zato perem tek kad se napuni puna košara za veš 🤣 svakih 10 dana jedna boja u prosjeku 🙈 a u vrtiću se redovito presvlači jer budu blatni ko svinje 
    Zaricr ove aktivnosti baš zvuče super. Ja bih isto na nekaj išla s malim al neda mi se na plivanje 🙈 znam da je to njima super al ja mrzim pa bi morala mm natjerat 🤣

Valkris
    10. Ožujak 2022. 13:35

mrgud_zg

Losabaš mi je žao kaj vas tak navlače po kontrolama i doktorima, očito kad si u sustavu te baš maltretiraju. Nadam se da će vam fakat uskoro netko napisat da ste gotovi 🤞
    Mikiokaj ti nebi bilo lakše imat još 3 para hlača za nju pa da ne moraš svaki drugi dan Prat?
    Meni mrgud ima fakat miljon robe, najveći dio nasljeđuje od kumova s blizancima 🤣, plus nemrem odoljeti pa i kupim, al zato perem tek kad se napuni puna košara za veš 🤣 svakih 10 dana jedna boja u prosjeku 🙈 a u vrtiću se redovito presvlači jer budu blatni ko svinje
    Zaricrove aktivnosti baš zvuče super. Ja bih isto na nekaj išla s malim al neda mi se na plivanje 🙈 znam da je to njima super al ja mrzim pa bi morala mm natjerat 🤣

Tak i ja, te hlače koštaju po 15ak kuna, majice isto.. imam  da jednom tjedno perem boju, i život mi je jednostavniji.. Jer i tak on to sve uništi, zaprlja, podere, pa moram kupovati, pa mi je jednostavnije imati odmah u startu 15 hlača... A i nekad se dnevno 4x presvucemo ako se zalije, padne u blato, zgnjeci smokic po majici itd.. 
    Taman bila s malom na pregledu i kaže dr da vladaju gripe, viroze i visoke temperature.. Tak da držite se svi bolesni.. 
    Mi imamo neki ormar iz Prime,  u dva reda roba i dio na vješalicama (posto ja ne peglam baš) , al razmišljam sad neke komode uzeti za njihovu robu.. Il neki niski i uski ormar da ima i za vjesalice i police.. Možda i koja ladica.. 

• Zarica
    10. Ožujak 2022. 13:48

Ne kuzim, ja perem non stop i to sareno. Da perem boju po boju trebala bi valjda 5 puta dnevno perilicu palit :D Ili je bijelo ili sareno, nema treceg  A moj mali isto ima bas dosta robe, i opet nam zafali. On se u vrticu zablatnji, zaprlja...a i doma isto. Kad skuzim navecer da mu je roba od jutra cista pol sata provjeravam jel to fakat il negdje ne vidim mrlju :D
    Festival svijetla, fora!
    Mrgud, ja isto nisam fan bazena, a sad kad sam trudna mi ni ne pada na pamet. Tak da na bazene ide mm s malim. 

• Zarica
    10. Ožujak 2022. 13:50

Inace, mi korpu vesa napunimo u dan, dva. Nije mi jasno kak zdrzite tolko

Grizli
    10. Ožujak 2022. 14:01

Ja moram priznat da njenu robu i dalje u vecini slucajeva perem odvojeno i to sve zajedno crno, plavo, rozo, bijelo... Sve... Na 40, najcesce sa susilicom, stavim one papirice zato boju i adio. 2 perilice na tjedan su njene. Rucnike i posteljinu joj perem s nasima. A nasu robu imam sareno, krpe/stoljnjake, tamno vecinom sportsko, radna i donji ves na 60 i tamno na 40 - maje, rifle, pulovere... Ljeti imam vise sarenih masina. I opet dodjem tjedno na nekih 6-7 masina. Imam osjećaj da se ta kosara nikad ne isprazni.
    Eee pitanje... Kako oprat kisobran kolica koja stoje vec 3 godine nekorištena. Ne može se skinut nista dole, a posudila sam ih za put da imamo jer triciklic moram platit 20€, a kolica su besplatna. Suludo jer triciklic kad skupim je manji od kolica ima ko kakvo iskustvo sa tim pranjem. Planiram dobro ih usisat pa oprat ih nekako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.