Ma pod bijelo mislim da 90 stupnjeva, sto su plahte, posteljina, kuhinske krpe, donji ves... Nije zapravo bijelo vec taj ves na 90. Znaci il je 40 sareno il 90 bijelo (koje nije bijelo vec isto sareno:) ). U zadnje vrijeme sam pocela cak i na 30 neku robu prat jer nije mi jasno kak, al moja perilica na 40 zna smanjit robu. Fakat ne kuzim. Istu majcu koju moja svekrva opere na 40 u svojoj perilii bez problema, u mojoj perili se na 40 smanji.
Moja ima masu robe.. Nije mi jasno kako sam uspjela nakupiti takve zalihe, dobila je puno toga za rođendan i kako je nećak slavio 2.rođendan onda su svi i njoj nešto nosili. I ne znam što da spremim jer nosi nešto 86 pa do 104. Npr. c&a je 104, a h&m ima hlače 86. Iako je većinom tamo 98. A imam i jedne hlače od trenerke od c&a 104 koje su joj oooogromne. Bo. Prlja se, ali ništa drastično, možda dvije presvlake na dan. Perem njenu robu posebno, možda dvije mašine tjedno, tamna odjeća i sva druga(bijelo šarena). Posteljinu, ručnike perem sa našima.
E nama su idući tjedan već upisi u vrtić za djecu koja su već upisana! A za novu djecu su od 7.4. Nigdje obavijesti, pola roditelja pojma nema jer su uvijek u svibnju, lipnju.
I pazite foru, ukinuli su da možeš dijete prebaciti u bližu ustanovu. Pitala sam zašto pa su mi odg radi veće transparentnosti upisa. 🙈 Znači luda sam više od tih debila.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Inace, mi korpu vesa napunimo u dan, dva. Nije mi jasno kak zdrzite tolko
upravo to 🤷🏻♀️ evo jučer napokon ispraznila da vidim dno i navečer uđem u kupaonu a ono muž natrpao radno i šta ćeš ajd opet peri 🤣 Ak ne perem dva dana to više ne stane u košaru a nije da je mala 🙈
Ja sam danas slučajno čula na radiju za te upise i isti sam se čudila, baš moram pitat frendicu koja je teta u vrtiću ako to vrijedi i za naš. Mi bi je ove godine prijavili, neće dobit niti bi je sad ni slala ali navodno dobiješ plus za iduću 🤷🏼♀️
[/url
Išla sam bezveze gledati u koji vrtić da je premjestim i puf obavijest na stranici vrtića o upisima. 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
A mikio V jako voli društvo ali mi smo stvarno stalno negdje i u prosjeku je 5 dana u tjednu u kontaktu s drugom djecom u parkićima (kod nas su stalno krcati, ponekad se zapitam ide li itko u vrtic), jednom tjedno idemo na igranje kod onog njenog "dečka"😁 + ima 10 mjeseci stariju sestričnu koja nam je na 10 minuta hoda i isto ne ide u vrtić pa su manje više svaki dan skupa. Jučer smo dobili nove susjede, curicu od 3 godine pa je sva uzbuđena, danas je čitav dan čekala kad će malena doć iz vrtića i 8263 puta pitala za nju da bi se na kraju sakrila kad smo ih sreli 🤣
Uglavnom mi je planiramo dati u vrtić iduću jesen (s 3,5god) jer mislim da joj stvarno ne fali socijalizacije s drugom djecom, ja sam za sad doma + ima je tko čuvat i kad nađem posao, sad bi nam to bio baš nepotreban trošak
[/url
Mi ga planiramo isto probati upisati u vrtić..ak ne bude gužve možda i upadne 🤷🏻♀️ Moram naći posao a ne mogu radit ako on ne ide u vrtić jer kakve su tu plaće neću zaradit da plaćam čuvalicu...tako da smo u biti u nekom začaranom krugu.
Šta ja znam... dobro bi bilo da je s djecom al ne fali mu toliko...više je meni do toga da se druži s klincima nego njemu 🤣
Pozdrav drage moje
Mi smo i dalje u radovima oko kuće, polako ide
Imali smo i cirkus sa najstarijom pubertetlijom i mogu reći službeno da mi je za ovu godinu već dosta
Ja planiram M upisati u vrtić na jesen, taman da se malo privikne dok ne krenem raditi od siječnja. Kod nas 3. i svako iduće dijete ima besplatan vrtić i kaže načelnik da za djecu u vrtiću mora biti mjesta tako da ne bi trebao biti problem. On je 24/7 sa mnom i nije da mu fali itko 🥴 ne bi se odvajao od mene ni sekunde da može tako da mislim da bi mu svakako dobro došao vrtić da vidi da ima života i bez mame
Za wc i kahlicu ni čuti, vrišti kad mu samo pokažem. Jede jogurt u velikim količinama, nekad palačinke kad ispečem, i to bi bilo to od jela, a o spavanji ne bih
Gdje je petra, lavica?
[iimg]
mikii, djeca se svake godine upisuju, al to je pro forme. Nisam nikad cula da je netko izgubio mjesto u vrticu (izuzev nakon potresa).
Sortiraj odgovore
Najstariji