ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    03. Ožujak 2022. 07:11

Meni je super sto je nama fkt brzo i uspjesno proslo odvikavanje od dude, tu su nam tete pomogle u vrticu jer su mu zaboravile dat dudu za spavanje on nije trazio pa rekle da je ocito spreman za izbacivanje. 
    Cewe sam vec izradila za 2.god i to mi je fora jer ovako na mobu samo ce kad tad ostat zaboravljene a zao mi, a moram i od T izradit neku bas jer nemam niti jednu jos 😏
    Ja isto za van ne nosim nes special, cak dok je ovak znj hladno i do 1h samo vani nema ni vodu, popije prije i ni ne trazi vani. 
    I evo izdrzali 8dana radnih u vrticu...dns nos koma a on nervozan na najjace...jeeeeej

Angelly
    03. Ožujak 2022. 09:23

E a osim sto je N nervozan nervozan je i muz...naljutio se na mene jer sam otvorila cokoladne napolitanke i jela ih bez da sam njenu rekla 😅🤣 i bas se nafurio, da to nije uredu od mene...heh valjda muski pms...i oso lik na poso bez i da je bok reko 🙄 a onda zene kao drame 🤪

Grizli
    03. Ožujak 2022. 10:26

Angelly 😂😂😂 jadnik kako si mogla bez njega. Bit ce da ga stvarno pms.
    Mikio pa nije odmah htjela, al smo isli sa mojim necakom koji je morao samo na kontrolu zubica pa je zubarica stvarno imala strpljenja i taktike za nju. Prvo joj je pokazala kako njenom braticu pregledava zube, pa kako mu puse po ponjima, pusta onu vodu, pa onu plavu lampicu, pa ga je vozila na stolici gore dole i onda je i ona pristala sjest. Mi vec duze se igrao kao da pokaze zube kao lav pa otvori onako ko da ce rikat, ili da pokaze ko pas pa ih stisne kao da reži. I tako smo i tamo. Nije dugo drzala otvoreno da bi zubarica sad sve to detaljno pregledala al uspjela je vidjeti. Za prvi put meni je to sve bilo dobro. I da vidila je zadebljanje i da se bijele 6-tice. To su inace prvi pravi zubi koji izlaze i to oko 6 godina obicno. Da oni znaju dugo biti tako zadebljali i da dugo izlaze, al dugo da nije vidjela kod tako malih. Njoj su isto petice izasle bile sve unutar od 3 tjedna. 
    Losa ne mislim na razmaknute zube jedan od drugoga da imaju rupu, nego kosti nepca joj razmaknute i pa ima otvoren zagriz. Ona kad zagrize spoji zube najcesce joj gronji ne idu preko donjih. Neznam kako se to stručno zove zena rekla al nisam zapamtila jer kad je rekla da izbacimo dudu samo mi je to u glavi bilo sto sad smisljat da ju maknemo. 🙈 Ona zadnjih 3 mjeseca bas puno ima dudu skoro cijelo vrijeme kad smo doma i noc. U vrticu trazi ponekad samo za spavanje. I ne kuzim zasto doma ne mozemo tako. 

Grizli
    03. Ožujak 2022. 10:29

Koja je bila pitala za onaj Montessori toranj za ucenje. Jucer na jednom sajmu u Istri sam vidila 2 modela koje covjek radi. Bas su fora cjena je 900 i 1300 kn mogu biti i stolic sa stolicom. Na webu ima samo tog skupljeg. A ima u ponudi i neke one poligone za djecu, jako lijepo izgledaju i kvalitetno, da mi je zao da nemam mjesta za to. https://www.ligneadesign.hr/
    Evo ako kojoj treba

• Zarica
    03. Ožujak 2022. 17:53

Ja sam pitala, al sam vec uzela taj isti koji mikio ima. Fakat je povoljan i nama je isto super. 

• Zarica
    03. Ožujak 2022. 19:46

Inace Angelly, zvuci kao tipicna svadja mene i mog muza :D Nema goreg nego kad neko sam otvori nesto fino

Angelly
    04. Ožujak 2022. 14:05

Zarica

Inace Angelly, zvuci kao tipicna svadja mene i mog muza :D Nema goreg nego kad neko sam otvori nesto fino

Znaci kazes validan razlog za tihu misu koju danas imamo doma 😅😂

Damnarexx 🌺
    06. Ožujak 2022. 14:56

Cekaj, jel moguce da je dva dana tu zatisje? 🤯
    .
    Mi smo jedno vrijeme bas super kontrolirali dudu, uspavala bi se s njom, kad bi se probudila, onda ju ostavila u kinderbetu . Sad ju nosi u dnevni i tu i tamo uzme u danu.
    .
    Ne znam kako vasi, ali E je katastrofa sa nepoznatima a cak i "poznatima" koje slabo vidja.
    Sigurno je i do osobnosti, al ono..vec mi je lagamo grc u zeludcu kad netko treba doci kod nas jer znam da ce krenut njeno negodovanje nekad i vristanje ukoliko joj se netko obrati.  Onda znam zamolit da.joj se.ne obracaju, pa se prije opusti i sama dode..😑

Angelly
    07. Ožujak 2022. 10:46

N se malo srami nepoznatih, al ak su mu simpa brzo ga prodje.
    Inace N opet dofurao neku prehladu iz vrtica i opet smo svi smrkavi 🙄 sad ga ne pustam u vrtic dok vani ne zatopli...dok je kolko tolko bilo toplo bio je ok...cim zahladilo i glup vjetar puhao evo svi bolesni. 

Grizli
    07. Ožujak 2022. 13:11

Angelly zelim vam brzo ozdravljenje. I da napokon zagrije.
    Damnarexx mi imamo srece da M dosta ok reagira na nepoznate. Treba joj dok se opusti, al tih pola sata najcesce sjedi na meni ili je vrlo blizu nas i proucava te osobe. Ako krenu komunicirat s njom ona ne odgovara neko vrijeme, bude bas sutljiva, al nije da bjezi ili vice. Necak je bio bas divlji cak i za pozante osobe clanove obitelji, ako te nije vidio barem 2 put tjedno to je bio cirkus i vukao je svima idi ca. I to ej bila neka faza duza cak do neke 4 godine skoro. Al on je i dan danas slabije drustvena osoba. Nadam se da ce E se prilagoditi na društvo.
    Cure pitanje dal vi robu od djece drzite jos u ladicama od komode ili u ormarima? Mi u M sobi imamo ormare one pax od ikee al duboke 60 cm i jako mi smetaju ti ormari jer puno mjesta zauzmu a defakto za njenu robu ne treba ta dubina. Razmišljam da uzmem iste samo one pliće od 38 cm pa ako ima koja kakav savjet ili iskustvo, dobro ce mi doc. Moram joj prebaciti robu van iz ladice jer je dosla prevelika da ju slazem unutra ili ju moram jako puno puta preklopiti i onda bude uzasno izguzvano. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.