ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    07. Ožujak 2022. 17:15

A valjda bude bolje s vremenom.
    Angelly i mi smo smrcavi, al mi ne pada tesko nakon svega sto smo prosli😅
    Grizli e i mene to zanima, jako mi se guzva robica u ladicarima. Sada imam dva ona klasicna iz Yjska sa cetiri ladice. Jedan njen, drugi bebin.

• Zarica
    07. Ožujak 2022. 23:36

Mi imamo neki srednji ormar za njega :P Ima dio s policama, ladicama i vjesalicama. Police su isto preduboke za njegovu robu tako da imam po dva reda robe, a u svakom redu po dvije hrpice. U ovaj red iza stavim stvari koje rjedje koristi, a opet ima dovoljno polica da sva roba koju koristi bude u blizim redovima. Meni super funkcionira. I bas mi je koristan i ovaj dio s vjesalicama gdje mu stavim jaknice, neke te vestice na slic itd. U ladicama budu carape, kapice, donji ves itd. A u te najnize/najvise police ubacim neke njegove dekice i takve stvari koje skoro nikad ne vadim.
    Damnarexx, zvuci intenzivno, valjda je isto faza koja prodje al mogu si mislit kak se preznojis. Nas mali je klasika, nekad sramezljiviji, nekad ne.
    Inace mi krenuli s novom aktivnosti. Plivanje na koje smo isli do sad je malom bilo super, al uzasno neorganizirano. Tak da smo nakon isteka mjeseca upisali u Dubravi neku rekreaciju, mjesec dana vjezbe u dvorani, mjesec dana bazen pa ukrug. Prezadovoljni smo i mi i mali. U dvorani plesu, prelaze poligon, mi izvodimo neke vjezbe s njima, vrtimo ih, okrecemo, njisemo, svasta. Bas je uzivancija. Al da nam je dalekooooo,hhhhh. 

mrgud_zg
    08. Ožujak 2022. 09:46

Ajme zarice zvuči predobro. Daj sheraj još info, neki link. Ja fkt nisam nigdje vidjela da ima nešto za mlade od 3 god osim plivanja...
    Kaj se tiče sramežljivosti vidim da je to normalno. Mrgud isto kad nam dođu ljudi u početku bude jako suzdržan. Prije 2 mj je to bilo baš jako, sad se puno brže opusti. Al kako bi mm rekao, on je pravi mamin sin. On na dane ima baš faze da samo hoće da ga ja nosim. To me izluđuje. Ujutro se spremamo a on se vješa po meni da nemrem ni na wc 🙄. Al valjda svi imamo dane kad nismo raspoloženi 🤷. 
    A zadnja 2 dana recimo ne želi nigdje ostat, jučer se rasplakao u vrtiću, jutros kod moje mame. A fakat već mjesecima nismo imali takvu fazu...

MaRe
    08. Ožujak 2022. 10:08

Sretan vam Dan žena 😘💐🌹
    .
    Kak je mali još s nama u sobi i dalje držim njegovu robu u ladicama krevetića osim dukseva i jakni,to visi kod muža u ormaru. Njegova soba je prazna,tj služi kao igraonica...kad zatopli ga planiramo tamo prebaciti al još nisam gledala dječje sobe uopće 🤷🏻‍♀️. Nekako mislim da ni neću kupovati klasičnu dječju sobu nego normalan ormar, krevetić se pretvara u krevet i noćni ormarić i to je to. 
    Jedino si o stolu razmišljam...rado bi neki koji može koristiti i sad i kasnije al nisam našla 😏
    .
    On se počeo glupirati kad netko dođe ili nazove na video...znači prvo par minuta skače i izvodi gluposti (tu ništa ne pomaže) i onda se poslije normalno ponaša...ne srami se ljudi...kod svih ide. Al je baš postao vezan uz mene...sa svekrvom neće nigdje ako ne idem i ja.... samo viče mama amo idemo 🙈
    .
    Počeo je dosta kužiti crtiće.. baš ih pozorno gleda...ujutro gledamo Juhuhu program...obožava onaj Andy na safariju i sad s dinosaurima...najjači mi je kad mu je nešto smiješno pa se smije 🥰

• Zarica
    08. Ožujak 2022. 11:19

Losa, ma uzas. Imas misljenje iz vrtica od ljudi koji se stvarno bave njime, tako da boli te briga za te doktore koji se pojave na poslu samo da se pojave. Iako mi izgleda da vama vise nije potrebno obilaziti te preglede, ja bi nastavila ici cisto jer bi me sigurno kopkalo. Nasi pregledi kod fizijatra su izgledali jos gore jer bi dobili dijagnozu bez da malog uopce pogleda (ono 30 sek pregled).
    Ova aktivnost na koju idemo je u SC Dubrava. Mislim da se zove Pilates i plivanje za bebe i mislim da mogu klinci do 4 god. Mi smo nasli i na Salati treninge od 2 god (samo dvorana, bez bazena/plivanja), mislim da se zove mali sportasi, ali tamo nisu smjeli roditelji s djecom biti. A to nam je bilo najbitnije, da smo u dvorani/bazenu il di god mi zajedno s njim i da suradjujemo. Ugl nadje se po gradu takvih stvari, ali ne daju svi roditeljima da sudjeluju ili su grupe krcate. Mi nismo nista nasli blize i ovdje su nam rekli da su otvorili dodatnu grupu zbog potraznje u koju smo mi na kraju upali.

• Zarica
    08. Ožujak 2022. 12:17

Nas mali je kaj se tog tice bas ok. Moze kod bake, dede, s rodjacima...I nas ne trazi da budemo non stop oko njega kad je doma. Al recimo kad baka dodje nju ne pusta, ona mora svake sekunde biti oko njega. Tako ga je navikla i mali joj neda mira sekunde 

Angelly
    08. Ožujak 2022. 15:26

Uuu Zarice ovo mi se bas svidja 😁 kak cesto se tjedni ide, kakvu su vama termini? Kak funkcionira sve to, pisi .  Vidim da pisr od 4mj do 2.5 god...a da ja oba svoja upisem 🤭

Angelly
    08. Ožujak 2022. 15:27

I ajmeeee kolko gresaka u tak malom tekstu imam 🤣

• Hani
    08. Ožujak 2022. 17:35

Super su mi te aktivnosti😊
    Kod nas je roba još u 4 ladice komode za presvlačenje i premalo mi je mjesta. Rekla sam da ce ormar obavezno bit sa ključem jer G stalno izbacuje svu robu, a ja to samo vratim gurajuci nazad i onda ne mogu nista naci. 
    Kad mu netko od nepoznatih ne odgovara, zalijepi se za mene dok se malo ne opusti.
    Mi u ned bili na prvom rođendanu dosad i sad je bolestan. Isla sam u ljekarnu kupit beskontaktni toplomjer jer mu ne uspijem izmjerit fibru nikako.

Grizli
    09. Ožujak 2022. 07:52

Mikio imas ikea pax ormar bar onaj od 60? Ja probala meni njena roba u njega stane u 3 reda i jos ima mjesta, a jako mi je nepregledno. Mi imamo u nasoj sobi isti pa meni moja odjeca stoji u 2 reda. M ima hrpetinu robe i bas moram nesto mjenjat jer ovo mi je uzasno sve razbacano.
    Koje fora sportske aktivnosti vi imate s klincima. 
    Hani kad smo imali mi problem kopanja po ladicama i ormarima, ja sam sve poljepila sa onim bijeli sirokim  flasterom hansaplastom ladice. Imam bijeli namjestaj pa se nije ni vidilo bas, a ona nije mogla otvoriti ladice, mi smo lako odlijepili a ne ostaje ljepilo kao kod onog sigurnosih za djecu. S vremenje skuzila pa pocela odljepljivat al se u međuvremenu odvikla od kopanja po stvarima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.