ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    28. Veljača 2022. 09:08

Mikio mislim da si ti pitala za podloge nepropustive ima od danas u lidlu nema gumice nwgo je veci pravokutnik koji idw na madrac može i u krevetic i na veci 90x190 samo s3 onda stavi na dio di dodje guza. Ja uzela jednu za probu i rezervi. Moze i u susilicu. 44kn. A imaju i lijepig vreca za spavanjem do 110 cm. Cini mi sw mevu mozda tanja od onih koje imam ja njihove od prije al meni bas treba jer nam se na jednoj pokidao cif a i sad ce doc toplo pa bolje mozda da nije onako fudrana. 

Angelly
    28. Veljača 2022. 10:59

Nama u petak javile tete da ce obiljezavat dns i sutra u vrticu maskare i da djecu pripremimo al da se mozda nece htjet maskirat i da je to skroz normalno za dob. Ugl mi smo izradili masku, stavila sam na insta 😄 cak je dobro i ispala uzevsi kolko sam vremena imala i s dvoje malaca doma.
    N je svojoj tetki koja se zamaskiralau morsku vilu , plava perika i neki kristslici po licu, reko da mu se uopce ne svidja 😅

DeeDee
    28. Veljača 2022. 12:05

Mi stvarno volimo taj tradicijski dio našeg kraja vezano uz maškare tako da su mi ove najave za ljeto tooootalno glupe, razumijem kako i zašto su to zamislili, ali ne supportam, to mi je kao da sad odjednom slavimo Božić u 7.mjesecu 🤷🏼‍♀️
    Viti je prvi izlazak iz kuće bio na maškaranu povorku 🙈, u marami na meni, u sobić odijelu u kojem je izašla iz rodilišta ❤️
    Lani je bila "zabranjena balinjerada" pa smo bili samo u gledalištu, bila je mišić s najvećom guzom😍 a ove godine smo bili na tom maškaranom natjecanju mopeda i vespi jer je to bilo doslovno jedino događanje, maskirana u Bubamaru. Vjerojatno još ništa ne kuži ali je veseli i još se par puta obukla u Bubamaru po kući jer eto voli bubamare 😁

[/url

DeeDee
    28. Veljača 2022. 12:46

Aha, baš me ljuti to da ne vrijede ista pravila za sve ali eto. Samo banalni primjer kao dokaz nefunkcionalnosti rekla bih🤷🏼‍♀️

[/url

Grizli
    28. Veljača 2022. 13:39

DeeDee meni je i ljetni karneval sasvim normalan jer od mm su iz Paga i tamo je zapravo jaci taj ljetni. Tako da kad vidim kako ona u tome uziva mozda i odemo ove godine u pag na taj karneval. Pa meni to iz Ri uopce nije tako losa opcija. 🤷‍♀️ Naravno presugavo mi je sto negdje idu normalno maskare a negdje kompliciraju.
    Meni se bas cini da M kuzi cijelu tu famu oko karnevala. U grupi s tetama rade vec 3 tjedna sve na temu karnevala, prvo su oko ljubavi pa sad karneval i tete dođu obucene petkom i donesu im bombone. Svaki dobije 1-2 bombona al oni ko da su zlato dobili. Pjevaju, plesu, bas uzivaju! Pa nam slike salju. Onda je mm isao s njom kao ono tradicionalno sto se ide po kucama al samo tu kod par susjeda s kojima inace se druzimo i to ju je razveselilo. Btw ona jako voli primat komplimente 🙈😝 pa mozda zato joj je pahalo, jer je stvarno slatka u tim kostimicima i ne mozes joj ne rec da je slatka. 
    Angelly mozda da se tetka u Spiderman obukla bi mu se svidjelo 😁

DeeDee
    28. Veljača 2022. 14:23

Ma losa zbog korone kao, još u valjda 11. je potvrđeno da neće bit nego da je odgođeno za ljeto. I povorke (bude u Rijeci i u Lovranu) i ta balinjerada u Opatiji koja uvijek bude vikend prije, isto već 50 godina.. ma gluposti po meni, tj. ne bi ništa rekla da se u ostatku Hrvatske ne odvija najnormalnije, mislim da im je to trik zbog turizma. 
    Grizli znam za Pag, ali tu je od 17.01. do Pepelnice. Ma nebitno, ali me živcira 😂

[/url

DeeDee
    28. Veljača 2022. 15:49

Haha baš 😂
    Još na riječkom karnevalu 20ak grupa budu zvončari koji na sebi nose ovčju kožu, maske preko cijele glave i ogromna zvona, sve ih vidim kako u 7.mjesecu tjeraju zimu. komentira frend, bar možemo bit sigurni da neće mraz uništit urod kad odrade svoje 😂😂

[/url

DeeDee
    01. Ožujak 2022. 20:00

Šta je ovo? Ugasila temu s frustracijama na temu riječkog karnevala 😱😂 
    Jeste žive? 

[/url

Grizli
    01. Ožujak 2022. 20:55

Bogme mi danas bas aktivan dan imali. I službeno zatvaram sezonu pecenja krofni. Mislim da cu ih sanjat. Danas ispekla 31 komad i sve nestalo u sat vremena. 🙈😵
    Ostale zenske ste zive? Zdrave? 

Grizli
    02. Ožujak 2022. 10:15

Mikio meni je za to ikea zakon i rijesenje... Kekse plasma kupujem u mulleru ili italiji one plasmon. One u pakiranju imaju male paletice sa 6 keksa i to nam je taman i to imam svugdje u autu jedne, u ruksaku mom, njenom, triciklicu... Ako otvorimo zatvaram sa ovim kopcama da mi se ne prospu cak i ako se slome. 
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/bevara-kvacica-za-vrecicu-30-kom-raznobojno-razlicite-velicine-10339171/
    Sitne grickalice slozim u ove male posudice ovisi sto i koliko mi treba odaberem neku od posuda
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/pruta-posuda-za-hranu-17-kom-transparentna-zelena-60149673/
    A u njenom ruksaku imam uvijek i jednu ovaku vrecicu u rezervi ako kupimo nesto pa otvorimo i nemam kako zatvoriti ili se rabije vrecica onda u to stavim.
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/istad-plasticna-vrecica-sa-zatvaracem-s-uzorkom-80488172/

Eto to su ti moja rijesenja. Prvo lagano je, drugo moze se sve prat, i mozes uzet koliko hoces. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.