ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    02. Ožujak 2022. 10:29

Volim karneval,  i sudjelujem svake godine međutim i sledim se ko pi*ka na tome jer smo uvijek bez jakni da se maske vide, a koliko god slojeva obučem u veljači i ožujku bude bura i nula stupnjeva. E sad ljetni đir će svakako bit neobičan,  ali ne bi ga otkantala kao loš dok ne isprobam 😁
    Grickalice nosim u onim malim plastikama,  stavim smokić ili voće ili štapiće ili što već. Ne otvara se, ne ispadaju, sve ostane čitavo 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    02. Ožujak 2022. 11:56

Ajme meni, evo da se i meni jednom sve izbrisalo.... pa evo ukratko. Mali bio u maskarama s braticima i sestricnama, uzivio se, pjevao, zvao ljude na vratima, bilo mi je bas posebno ga gledat 2 sata hodao s njima po onoj hladnoci i jos je htio. Glumio Chasea i bio sav opcinjen time

Mikio, ja tipa narezano voce u klip klop posudice stavljam i to nema sanse da se otvori ili ista ispadne. Mozda ti je to rjesenje.

Odgoda festivala u Ri, nisam ni znala i samo je stavljam na popis besmislenih i nedosljednih odluka. 

Rat me jako uznemirio, prijatelj od tamo s mladom obitelji se danas pridruzio vojsci. Bas potresno... i ne mogu prestati misliti o ljudima tamo i kako je nekoc bilo nasim roditeljima. Pomisao da se nesto moze pokrenuti i kod nas mi takodjer uvodi nemir i razmisljamo sto cemo uciniti ako... bas mi je to teska tema. 

• Zarica
    02. Ožujak 2022. 14:22

Nama je dosla jedna grupa na vrata prije nego smo izasli. Al po tom kaj sam vidla na ulici rekla bi da ih je bilo solidno. Tek u mom starom kvartu di smo isli, tam smo non stop naletavali na maskirane klince, i culi tu istu pjesmicu koju svi pjevaju :)
    mikio, mislim na one posudice kaj se zatvraju sa svih strana kao na klip klop sistem. Imaju takav cep koji sa strane ima kao one kvacice. Znas na kaj mislim? Pa to bude cvrsto i nepropusno. Mozes uzet od plastike pa su onda i dosta lagane te posudice. Ja samo takve kupujem i puna mi je kuhinja i plasticnih i staklenih i svakakvih oblika :) Imam vece za nosit rucak na posao i razlicitih za svaku priliku. 

mrgud_zg
    02. Ožujak 2022. 16:13

Cure krenula je opet cewe akcija na fotoknjige, one dodatne stranice gratis. Ja sam napokon zgotovila album 1.godine 🙈 i već 2 mj čekam akciju (ugl našla po mailovima da su te akcije u ožujku i rujnu 🤭)

DeeDee
    02. Ožujak 2022. 16:16

Losa ako ti je lakše, ja imam onaj mali ruksak koji smo dobili s kolicima, u njemu par pelena, vlažne maramice, po jednu rezervnu stvar slojeva odjeće, vodu, bananu i voćnu kašicu u tubi. Ponekad štapiće. Nikakve posudice ni vrećice 🤷🏼‍♀️ Promijenim kako upotrijebimo. Bananu i vodu malo češće 😂

[/url

DeeDee
    02. Ožujak 2022. 16:37

Ona se hrpu puta zalije nečim ili/i joj propusti pelena tako da jedino ako smo u ulici ne uzimam ruksak. A smokije je u zadnje vrijeme zamjenila štapićima ali uglavnom šta je da je tutnem na vrh, ako se potrese skupim i usisam ostatke kad dođem doma i to je to 😅
    Mi smo razvili hrpetinu slika do 1. i sad pred 2. rođendan isto dosta ali vuče me i ta fotoknjiga 😁

[/url

mrgud_zg
    02. Ožujak 2022. 17:04

Ja sam definitivno pobjednik u nemanja natjecanju 🙄 nemam doslovno ni jednu razvijenu sliku. Ovu fotoknjige sam radila mjesecima 🙈 tako da definitivno neću raditi dalje fotoknjige..
    Al i ja sam tip osobe koji ne voli obiteljske u dnevnim boravcima po zidu, i kak imamo gornji kat već se 4 godine odkad smo uselili spremam u tom kao "intimnijem" dijelu kuće napravit neke slike mm i mene, svadba, mrgudic, ali eto nisam ni to 🤦
    U svoju obranu mogu samo reći da on i dalje loše spava i da ja nemam nikad navečer niš planirat 🙈 iako to nije izgovor znam 🤣
    Kaj se stvari za van tiče, kad idemo u park u kvartu najčešće nosim samo vodu. Kad smo s autom onda uvijek imam složen 1 njegov ruksak (roba, pelene, grickalice), a kad idemo negdje kao kratko onda samo u svoju torbu ubacim. Uvijek po torbama imam te voćne vrećice 🤭

• Zarica
    02. Ožujak 2022. 18:41

Mi nemamo jos ni jedan album ni nikakve slike razvijene. U cijeloj kuci imamo jednu nasu sliku koju smo uokvirenu dobili na poklon i ona se vuce po ormarima Al fali mi malo slikica i albuma tako da i ja planiram vec god dana napravit nesto. Mrgud  jel znas do kad traje akcija?

mrgud_zg
    02. Ožujak 2022. 19:13

Akcija je od 1.3-4.4. a kod je CEWEFOTOKNJIGA50 😉

Grizli
    02. Ožujak 2022. 20:29

Mikio ja napisala i zaboravila poslat odgovor i sad ga izbirsem automatski. Plasmon je velika kutija veca od plazma keksi a unutra imas puno malih paketica u folijama po 6 keksa.
    Meni u ruksaku od M vjecito stoji rezervna roba, sad pogotovo gacice i hlacice 2x,vocni frapee i ti keksi. Drugo ubacujem ovisno o tome gdje idemo, na koliko sati i dal je to u vrijeme nekog glavnog obroka. Recimo ako idemo u grad na 3 sata ne stavim nista kupim najcesce nesto pa gricne.
    Cewe koji presing ste mi sad napavile. Kao napraviti cu album od 2 godine al nikako... I sad cu morat... Sreca pa traje do 4 mj. Valjda cu stic. Dokle god budem imala volje i slika za cijeli album raditi cu ga po godinama. 
    Slike razvijem najdraze i obozavam okvire sa slikama, al moraju biti bijeli mogu biti razlicitih stilova, al najcesce si svim isti obicni drveni iz ikee. Jer da ja sam fun ikee i svugdje imam fotografija na zidovima, ormarima, stalazama, nocnim ormaricima. 🙈😵 Imamo okvir sa njenim slikama od newborn pa svaki mjesec i na kraju za 1 rođendan. To mi je najdrazi okvir i bas mi je posebna uspomena na njenu prvu godinu. I kraj toga imam uokvireno izvezeno njeno ime, datum, cm i gr rođenja, te od gipsa nogicu i rukicu. Taj kutak je samo njen 😍❤️... 
    Mi danas bili kod zubarice prvi put. I zena se nacudila da ima sve zube mlijecne i da ocito 6-tice su krenule iako je rekla da nece sigurno jos 2 godine, al da je i to jako rano. I ima od dude nepce valjda rastvoreno i gornje zube pa aad moramo polako pocet reducirat dudu. 😕😒😬 Nemam pojma kako cemo postic da bude bez dude, al valjda cemo uspjet da bas jadna nema problema kasnije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.