Zarice moj N je dobio haler sa 6mj starosti (flixotide+salbutamol),kaj fantazira tvoja pedica🤔?
Joj, kad spominjete ventolin, brata se sjetim. On je stalno to uzimao i svako malo je po doktorima bio. I ostao, jel. Još uvijek ga muči to.
Ja sam najneurednija i najmanje čistim od vas, al uživam doma i ne fali mi posao. Muž ne čisti. Tek je počeo mijenjati pelene bez veće pobune.
Trudnoca je super, tek sam 7+4, imamo srce. Imam mucnine navecer, al ok. A poroda se vec pomalo bojim. Bio mi je puknuo vodenjak, poticali su mi trudove cilu noc, ali nista se nisam otvorila pa je bio carski. Nadam se brzoj varijanti ovaj put😊
Joj, kad spominjete ventolin, brata se sjetim. On je stalno to uzimao i svako malo je po doktorima bio. I ostao, jel. Još uvijek ga muči to.
Ja sam najneurednija i najmanje čistim od vas, al uživam doma i ne fali mi posao. Muž ne čisti. Tek je počeo mijenjati pelene bez veće pobune.
Trudnoca je super, tek sam 7+4, imamo srce. Imam mucnine navecer, al ok. A poroda se vec pomalo bojim. Bio mi je puknuo vodenjak, poticali su mi trudove cilu noc, ali nista se nisam otvorila pa je bio carski. Nadam se brzoj varijanti
Mantram ti onda da bude ko i meni, jer isto prvi put oso vodenjak, 0 trudova al ajd ipak prirodan porod nakon 21h s tim da su me reznuli😅 sad drugi put ekspres i to malca od 4kg bez da sam popucala i rezana 😆 cak nisam uopce uzimala tablete protiv boli o drugi dan odma mogla turski sjed 🤭
E da, ne spadam ni ja u najurednije koje puno i cesto ciste 😏 potrudim se u toku dana spremit igracke (dio ja dio natjeram N)i prebrisem kuhinju i kupaonu, i par puta dnevno usisam ciljana podrucja kad skuzim hrpu dlaka svojih il ak je N jeo pa razmrvio recimo 😛 al cak to sve skup rekla bih i ok izgleda
Ma pedica mi je uzas. Bili smo to sad na pregledu prije par dana, i to je to. Nasli smo sad drugu koja je u centru tak da nije mi bas lokacija po volji, al bar da ga uzme neko ozbiljan. Ma ja bi mu dala ventolin da znam da treba, al ova zena meni izgleda ko da nema pojma ni kaj mu je, ni koji lijek mu treba. A opet, meni se on ne cini tako bolestan. Disanje je njemu tak cudnije i kad je zdrav. Kad se i to cudno jos dodatno pogorsa onda znam prepoznat. Mislim da za te e gradjane se mora prijavit dijete. Jesi ti Losa, bila to prijavila preko e-beba? Ja nisam zapravo htjela da mali ima e gradjane pa nismo nikad to napravili.
Ne svidja mi se da mi je dijete automatski prijavljeno. Kolko se sjecam nas su pitali u opcini za to kad smo nesto drugo obavljali, nudilo se cak i da dobijes par sto kuna ako prijavis dijete. Ja iz nekih drugih razloga nisam to htjela, bliska osoba mi je radila na postavljanju platforme i rekla dosta stvari zbog kojih mi se stvorio taj neki odboj. I ta osoba odbija prijavit i sebe i bilo kog iz obitelji Al bas me zanima, jednom kad cu imat vremena cu proucit jel se vidi sta
Meni je e-građani tj portal zdravlja top. Neznam nisam misljenja da sam ja nekom tako vazna da bi mu moji podaci ili podavi djeteta mog bili tako bitni da ih hakira/kopira/koristi. Meni zarice ovo tvoje sorry al granici sa paranojom, nemoj me krivo shvatiti al svatko da mu je u interesu nac podatke o bilo kojoj od nas bi nasao jer ne zivimo na pustom otoku i koliko znam svi izlazimo van među ljude. 🤔🤔 Meni je e-građani bas praktična stavar ne moram nahodavat po raznim ustanovama i ostalo da bi dosla do papira, nalaza i uputnica.
Lavice sretan rođendan i ovdje!
Grizli, vecina ljudi razmislja kao i ti 'moji podaci nisu nikom zanimljivi pa me bas briga'. Ja gledam malo sire, ne samo kaj se dogadja u mom dvoristu. No zbilja ne ocekujem da me ljudi koji se u to ne kuze razumiju niti ista drugo osim da me zovu paranoikom:D
Ovo za placanje da ti je djete negdje ja nisam shvatila da je rekla za e-građani nego negdje drugdje 🤔🤭. Mozda sam krivo shvatila. Za aktivaciju e-građana se nis ne smije naplacivati to je isto ko da ti netko plati da imas osobnu. Slozila bi se samo da je sve moguce i da to sto sam ja nebitna osoba ne znaci da netko nece pokusat moje nesto hakirat. Na moju zalost imala sam 2 slucaja krade podataka osobnih i friminih, te hakiranja u sustav firme, na moju srecu brzo se otkrilo i rijesilo, al steta je bila ucinjena. Pa svejedno se upustim u taj strasan e-građani, portal zdravlja, e-porezna... Btw mi za firmu masu toga ne mozemo nikako rijesiti nego samo preko tih fininih certifikata. Vjerujem da kad si blizak nekom saznanju vise si duplo oprezniji ko sto sam ja akd je u pitanju tzv organska hrana 🤮, vino i slično na sta se nakostrijesim instant.
Negooo zenske jeate bili na karnevalu, u maskarama, fasnik... Kako ko to zove...? Mm i M su isli obuceni kao Maša i Medo, s time da je M bila medo. Ne moram valjda spominjat da je Masa bila izuzetno xxxl dimenzija, al susjedi su umrli od amjeha kad su ih vidili. Nadobivali svasta najvise jaja i sad sutra moram krafne pec, M je bila bas odusevljena, al dosli doma krepani da je skoro zaspala u kadi dok sam ju kupala.
I da nedavno sam se raspitivala za igracke za kupanje bez rupe. Naravno da nisam uspjela nis nac, al smo smislili nacin. Kupila one s rupom pa rupu napunili silikonom onim za aranziranje. Super funkcionira za sad. Pa ako kome zatreba ideja kako sprijeciti da se puni vodom patkica... 🙈
Moja ima u vrtiću svake srijede maškare 😊 a karneval je ove godine u lipnju pa se nadam da ćemo ići ako nas sve ne mobiliziraju u rat.. Nisam paranoik 😁 imam sve, i mreže i egrađanin i inače se posredno bavim i tim i znam opasnosti pa ponekad mislim da se ponašam stvarno neodgovorno, ali u krajnjoj liniji me najčešće zaboli za sve. Ako je veća korist nego šteta, meni je to dovoljno. A koristim egrađanin za sve živo.
Patkice bez rupica ima u bubamari i svijetu beba. 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji