Ja ogulim jabuke i luk ako nemam domaće, ako je velika jabuka prerezem na pola. Ulijem u lonac litru vode, ubacim jabuke i luk i čekam da krene kuhati i od tad gledam da kuha 20ak minuta. Iznesem na balkon da se prohladi, zgnjecim jabuke, da puste sok, luk bacim njega ne gnjrcim, procijedim u salicu. Jabuke iz cjedila pojedem ja ili klinci (većinom završe u nekoj kasici), stavim limun i med u salicu i to je to. Pola te vode se ukuha pa ispadne pola litre tog caja, moj Malac to cijeli dan ispija pomalo.. Ja ga stalno podsjećam da pije ako se sam ne sjeti.
Za nos, ništa isto nemam savjet.. Fiziološka, usisavanje, Efedrin.. Boravak u uparenoj kuponi..
Nisam vidjela u komentarima...za šta vam je to s lukom i jabukom?Kašalj?
.
Mikio drzim fige da te ne uhvati jace prehlada..jel muz ziv? 😂
Za spavanje nemam savjeta,moj spava 😁 Ujutro do 8,nekad i duze...onda ide u podne spavati i odspava do dva,pol 3 i navecer u 8. Nekad se dogodi da mu se ne spava po danu al ne fermam ja to,strpam ga u krevetic pa nek broji ovce ak nece spavati 😂😂😂😂
.
Buraz mi javio da je dobio temp i napravio brzi test,pozitivan...pol njegove smjene na.poslu dns otkrilo da je pozitivno...a mi jucer bili kod mojih...sad cekamo 😏
Ovaj caj od jabuke i luka mojoj M je pomogao za kasalj malo, al svaki put kad bi ga popila nakon pol sata bi podrigivala posebno kad je legla onda bi joj dizao kiselinu. Tako da smo odustali od njega. Pisem samo cisto da znate jer nama je trebalo dosta da skuzimo da je od njega.
.
Za nos aquamaris hipertonic + usisavac, efedrin navecer bas ako moramo, a između joj unutar nosa namazem malo sa istim onim melemom. Stavim ga na stapic i malo namazem. Budi se prvih 20 sekundi jer on onako je jak na miris al kad prodise ne grinta više.
.
Mare nadam se da i ako budete pozitivani da ce biti sve ok.
Losa nadam se da ce izdržati ovaj put do petka barem.
Mikio uzmi joj bas kapi za nos, odnosno sprej za klince, oni to sad vec mogu, ja svom dam meralis i to mu pomogne...ove efedrinke mu nikad nis nisu pomogle....
Inacr evo mi bas cekamo red kod pedijatra...hriplje ko konj...i sad vec pocinje plakat kad kaslje pa se nadam da ce nam dat nesto...a sve sam probala od sirupa borovih iglica, cajeva svih onih, lize za grlo...sam se stalno vrtimo...razmisljam sad kad ozdravi ga mrvu duze doma drzat da mu se imunitet oporavi jer realno lakse mi s njih dva doma neg kad se stalno u bolestima vrtimo...bas sam umorna od tog sveg
Meni kad je par puta baš jako kašljala joj je pedijatar dao antibiotik, rekao je da se na virozu često nalijepe bakterije u grlu pa da ih se teško riješiti. I onda bi joj se smirilo.
Inače šmrca konstantno, ne znam je li alergija na nešto. Ne želi ništa u nosu, usisavač ni pod razno, ponekad dopusti malo akvamarisa da joj štrcnem. Spava tako da diše na usta ako joj se jako zatvori nos.
Mikio ja sam isto u sub nakon snijega došla sa grloboljom i punih sinusa, u nedjelju sam bila koma, i još mi traje. Negativna sam. Tako da ima viroza masu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ja sam sad testirala malog i pozitivan je.. Ja negativna a sva sam kilava isto jer je noć bila koma, sa 100 buđenja.. I još i mengu dobila 🤦
Ali on je super raspoložen i bez temperature, nos curi..
A to da on ne da nesto: muž ga drži ja usisavam, ispirem, inhaliram, on se dere ko konj. Prođe i to. To je za njihovo dobro
Grizli jos jednom sretan rockas malenoj M!
🎂🥳
Cure su nocas krenule bas jako kasljat. Mazem balzam od guscje masti na prsa, ledja i tabane. Stavila sam im sinoc opet cepice one za slajm i efedrin. Trenutno s time prezivljavamo, no evo kaslju za poludit. Kad dodje mm kuci ih testiram ponovno. Ovi stariji ce ocito odraditi koronu bez simptoma do kraja. Meni vec super.
Svim bolesnima i pozitivnima brz oporavak 🤗
Losa i tebi brz oporavak, nadam se da ce brzo zarast 😉
url=https://lilypie.com][/url
Evo nama dala antbiotik, zbig tog kaslja koji dugo traje al i pocetka upale uha...nadam se da ce bit bolje. Inace imam i ja taj neki balzam koji sam kupila kao protiv kaslja, sad me zanima, kak vi njima to stavljate. Ja njemu namazem al nezz dal ond kad ga obucem se to skine... ono tipa namazem tabane pa obucem carapu...jel to tak ok? Mozda glupo pitanje al evo 😅😂
Angelly pa i ja tak mazem, nema drugog nacina. Treba samo dobro utrljat. Inace ovaj nas ocito i nije pomogao... Popodne se K bas naglo pogorsalo, probudila se uzasno cendrava, puuuna slajma i naravno jeeeedvaaaa disuci. Odmah sam joj dala ventolin jer je vec bila bijela oko usta. Znaci govorimo o vremenskom periodu od sat i pol, eventualno dva. Testovi naravno i dalje negativni. Odustajem 😣
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji