ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    24. Siječanj 2022. 14:17

Nas isto tako zna uhvatiti suhi kasalj usred noci. Nekad davno sam mu znala otic zgrijat mlijeko i pomoglo bi, sad ako ga probudi uzme vode. Petra, zgurali smo bez kortica na kraju. Pokusat cu ih izbjec do pregleda. Sad je vec skroz zdrav rekla bih, al i dalje ne moze na nos disati normalno.  To budu svakakvi cudni zvukovi, pa se u snu muci, pa samo odjednom krene hvatat dah na usta pa ukrug. Ne kuzim nista. 
    Ja na kraju uzela i danas bolovanje, al da pocistim kucuMa ok sam ja, mogu normalno radit. I mogu doma iz kauca tako da mi stvarno nije neki problem. 

• Zarica
    24. Siječanj 2022. 14:21

Cure, jel imate preporuke za socijalnog zubara za klince? Jel isao vec neko? Mi bismo trebali na prvi pregled

• Zarica
    24. Siječanj 2022. 14:36

ili za privatnika ak imate preporuke... nismo jos odlucili sto cemo, al kratkim surfanjem cini mi se da su roditelji nezadovoljni socijalcima🤷‍♀️

mrgud_zg
    25. Siječanj 2022. 07:25

Cure, ko da mi zvoni da je netko od klinaca imao konjunktivitis.. idemo danas kod pedijatrice al čisto da se znam pripremit. Kolko je to dana bolovanje 🤦 mazanje/kapanje očiju? 

Angelly
    25. Siječanj 2022. 07:39

mrgud_zg

Cure, ko da mi zvoni da je netko od klinaca imao konjunktivitis.. idemo danas kod pedijatrice al čisto da se znam pripremit. Kolko je to dana bolovanje 🤦 mazanje/kapanje očiju?

Mmm N je sad nedavno imao neku blagu verziju koja je prosla za jedno 3,4 dana al kak sam ja doma nezz za bolovanje

beba2025❤
    25. Siječanj 2022. 09:20

Grizli, sretan rođendanko🎂🥳✨💚
    Nadam se da ste svi ozdravili💚💚

Lavica27
    25. Siječanj 2022. 09:38

Grizli sretan rocko M!!🎉
    Mrgud a ono, bar 5 dana rekla bi...

Simbalija
    25. Siječanj 2022. 10:22

Grizliii sretan rođendan ljepotici!!!  ❤️❤️❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Hani
    25. Siječanj 2022. 10:25

M, sretan rođendan!🎈✨🎉

MaRe
    25. Siječanj 2022. 11:40

Sretan rođendan
    .
    Beba drago mi da ste bolje i van bolnice 
    Svima ostalima koji su bolesni 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.