Nas isto tako zna uhvatiti suhi kasalj usred noci. Nekad davno sam mu znala otic zgrijat mlijeko i pomoglo bi, sad ako ga probudi uzme vode. Petra, zgurali smo bez kortica na kraju. Pokusat cu ih izbjec do pregleda. Sad je vec skroz zdrav rekla bih, al i dalje ne moze na nos disati normalno. To budu svakakvi cudni zvukovi, pa se u snu muci, pa samo odjednom krene hvatat dah na usta pa ukrug. Ne kuzim nista.
Ja na kraju uzela i danas bolovanje, al da pocistim kucuMa ok sam ja, mogu normalno radit. I mogu doma iz kauca tako da mi stvarno nije neki problem.
Cure, jel imate preporuke za socijalnog zubara za klince? Jel isao vec neko? Mi bismo trebali na prvi pregled
ili za privatnika ak imate preporuke... nismo jos odlucili sto cemo, al kratkim surfanjem cini mi se da su roditelji nezadovoljni socijalcima🤷♀️
Cure, ko da mi zvoni da je netko od klinaca imao konjunktivitis.. idemo danas kod pedijatrice al čisto da se znam pripremit. Kolko je to dana bolovanje 🤦 mazanje/kapanje očiju?
Cure, ko da mi zvoni da je netko od klinaca imao konjunktivitis.. idemo danas kod pedijatrice al čisto da se znam pripremit. Kolko je to dana bolovanje 🤦 mazanje/kapanje očiju?
Mmm N je sad nedavno imao neku blagu verziju koja je prosla za jedno 3,4 dana al kak sam ja doma nezz za bolovanje
Grizliii sretan rođendan ljepotici!!! ❤️❤️❤️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sretan rođendan M
.
Beba drago mi da ste bolje i van bolnice
Svima ostalima koji su bolesni
Sortiraj odgovore
Najstariji