ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    28. Siječanj 2022. 11:35

Mikio mi inhaliramo sa 6 kapi svakih 6-8 sati. Ja sam krenula joj sa inhalacijama u 7 navecer prekjucer i nakon trece (ujutro u 6) je bila bolje. Vise nije hvatala zrak toliko i nije fuckala jako kod izdisaja. S tim da mi se probudila u ponoc i nisam cekala jos sat vremena nego sam ju odmah inhalirala jer je uzasno tesko disala.
    Meni je za cure super inhalacija salbutamolom jer im ujedno navlazi sluznicu fizioloska pa lakse izbacuju slajm. Sa M sam imala babyhaler i ona je dobivala tak ventolin no kada je bila u jakoj opstrukciji tesko ju je bilo dobit na to i micala je glavu tak da sam ja sa inhalacijama puno sretnija. Sve ovisi o djetetu. I sto prihvaca. Moje recimo nema sanse da im za temp dajem cepice a za sirup se tuku medjusobno, koja ce. Sad kad K pije atb V kraj nje place jer ona ne dobije 🤦🏼‍♀️. V je i dalje dobro. Obje su pune slajma al ok. Ide na bolje. Danas se K probudila bez temp 💪🏼.
    Mm je tu al kak smo mi cijepljeni nije u samoizolaciji pa radi. Iako izbjegava ljude jer se boji da ne zarazi nekog ako slucajno klinci njemu prenesu. Nije se testirao, nema simptome.
    Beba drzi se i neka sve prodje dobro i bez komplikacija svima 🤗

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    28. Siječanj 2022. 12:14

Moja se boji ovna,  tj. ona ga zove tata ovca. Ne može ga nacrtanog vidjeti, sanja ga i budi se i plače dolaziii tata ovcaaaa. Znači ja krepam od smijeha😂 vuk joj je super i sve druge "strašne" životinje. Ali tata ovca nikako. Inače djed joj ima ovčice i ovna i nije joj ništa napravio, ne znam što joj je djed rekao, možda da je može gurnuti. Jer ovnovi znaju biti opasni u doba parenja i zalete se u sve što je manje od njih ili znaju češkati rogove od ljude (i sve drugo).
    Moja voli jedan crtani po godini očito, prije smo gledali Secret life of pets 2 (zvala ga je vau vau beba) svaki dan, stalno. Sad je prešla na Riverdance i u jednoj sceni su ovce (radnja je u Irskoj) i čim krene vikati mamaa dođiiii i sakrije glavu u jastuk znam da je stigao tata ovca😂😂😂 mislim pogledali smo ga već 1000puta, crtić je super. Osim tate ovce.
    --
    Deedee super zvuči slavlje, baš vam je lijepo bilo❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    28. Siječanj 2022. 12:14

DeeDee sretan rođendan V!
    Simbalija joj ja cijeli zivot imam posla sa oziljcima a seka mi je imala bas velike po licu i glavi od ugriza psa i operacije. Najbolje je dok rane ne zacjele potpuno ako ima jos da ima sukrvice i slicno s nicime samo ispirat i spricat octenoseptom. Kad dođu kraste onda mazat sa kremom hidratantnom kremom ili nesto tipa bepanthen da koza ostane mekana. A kad kraste otpadnu onda Contractubex gel. Moze za svu djecu stariju od 1 godine. Ili neki drugi silikonski gel 1-2 puta na dan umasirat i to barem mjesec dana. Djecja koza se brzo oporavlja samo treba na vrijeme krenut sa mazanjem, ovo sto sam ti napisala je mojoj sestri plasticni kirurg preporucio i ona je zbilja kroz 3 mjeseca smanjila znacajno oziljke a ima 40 godina. Parakticki samo mi koji znamo gdje je imala ogromne oziljke skuzimo nali nabor.
    PetraB mene to od tvoje V podsjeća na koju situaciju u 11 mj kad sam imala bronhitis pa upalu pluca a isto testovi svi negativni. Ako mozes nek joj vade krv za antitijela pa ce mozda znat, ako je korona bar ce imati covid putovnicu i bit ces mirnija kasnije. Bar bi ja tako. Nadam se da ce brzo biti bolje. 🤞🤞🤞🤞
    Mikio sretno sa N i inhaliranjem. 

DeeDee
    28. Siječanj 2022. 12:19

Grizli, s contrarubexom treba bit oprezan, ubij me zaboravila sam o čemu ovisi, ali meni osobno su se tri takoreći nevidljiva ožiljka brutalno proširila i nabubrila od contratubexa. Na zadnjem sam baš testirala i mazala samo trećinu, ta trećina se vidi, ostatak ne

[/url

Grizli
    28. Siječanj 2022. 12:19

PetraB htjela napisat kod tvoje K, ne kod V. 🤦‍♀️
    Ja neznam sto je s mojim mozgom u zadnje vrijeme brkam slova i brojeve, otupavila skroz otkad radim u uredu. 🤪

• Hani
    28. Siječanj 2022. 14:09

Deedee, super zvuci slavlje.😊
    Mikio, jesi li je preventivno inhalirala fizioloskom ovaj tjedan dok je kasljala?
    G reagira na zvukove. Prije se bojao usisivača, a sad bježi od stroja za drobljenje grana😁 A nocne more ima nekad, vrti se i zaplače i viče nešto.
    Crtici... ne voli nasilne scene di se mlate svi pa viče da prebacim program

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

• Hani
    28. Siječanj 2022. 15:20

Btw, pišnula sam sjenu🙊😎

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

beba2025❤
    28. Siječanj 2022. 17:01

Hani,, suuupeer 💛💛neka bude sve u redu 💛💛

Angelly
    28. Siječanj 2022. 18:03

Evo i nas s bronhitisom i na ventolinu... isto zamjena pedice sumnjala na upalu pluca pa smo cijelo prijepodne visili na srebrnjaku...nadam se da ce mubtaj ventolin pomoc 🤞🏻🤞🏻 bas grdo kaslje i kak mikio kaze cuda mu iz nosa cure...a fakat smo odrzavali taj nos 😫

Simbalija
    28. Siječanj 2022. 18:52

Hani držim fige da bude ok❤️
    --
    Mikio gledamo na Netflixu na engleskom 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.