Kod nas spavanje isto. Buđenje oko 8, popodnevno oko 13:30-15:30 i navečer oko 22 ide lec.
Moja obavezno spava i kad je doma i u jaslicama jer ne može ni ona ni ja živjeti bez tog spavanja 😁 a budi se u 6 i pol kad ide u jaslice, vikendom u 8. Ide spavati u 20:00, 20:30. Spava minimalno sat i pol po danu, nekad dva. Moja je spavač pa nije baš za usporedbu, nećak ima skoro 2 godine, budi se u 7, spava ako 45min dnevno i ide leći oko 22, 23h. I da se njega pita ukinuo bi to dnevno🙈
Do djeteta je tako da ne znam što reći, on je isto pun energije i nikad ne staje.
Možda bi ti bilo drugačije da ide u vrtić, ali nećak na primjer tamo neće da spava nego se dere dok netko ne dođe po njega. Jednostavno ne voli/ne treba mu san..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Angelly zove se melem za bronhitis, grlobolju, glavobolju od Centar Marković na FB nasla stranicu i kontakt.
Mrgud meni je M imala nekoliko puta konjuktivitis vecinom blagim oblik, al 7 dana najmanje ljecenja kapi i mast. Meni se mast pokazala laksa za joj staviti jer ju stavljam kad spava. Doma je od vrtica svaki put bila 7 dana zbog zaraznosti.
Mikio M svaki dan ide spavat u 12h, kad je vetic spava do 2-2.30 a vikendom ako uspije pol sata-satje uspjeh.
.
Cure hvala na čestitkama! Bas sam nekako sretna danas. Napravila joj jos jednu trotu kao glavu mede, a tete joj pripremile takav tulum u vrticu predobro, ta sreca na licu 😍. Bas me zanima dal ce joj se svidjet romobil sad kad dođe doma.
Grizli sretan rođendan M 🎊
Malac isto konjuktivitis, danas ću zvati pedijatara jer je i u izolaciji cijeli vrtić... Ja ispirem fiziološkom za sad samo...
Taj bronhopip mi koristimo ali on je za produktivni kašalj. Za suhi i iskasljavanje imamo junior angin
Ali Mikio daj joj skuhaj 2 jabuke i jedan luk na litru vode, 20ak minuta neka kuha. Ja stavim med i limun u salicu dodatno i to mu ublazi kasalj
Beba super da si doma i da je sve pod kontrolom 💪❤️
M sretan rođendan 🥳🥳🥳
Btw di nam je Annika? Sad kad pričate o mastima, ja sam na njenu preporuku bila uzela onu B balm Allianthe mast i s tim se svi u kup mažemo čim krenu naznake prehlade i kašlja i to mi se čini kao ful dobra stvar..
Valkris tnx za recept, taman sam izdvojila neke jabuke za kompot pa ću napravit i ovaj "lijek" usput.
Mikio, Vita je u nekoj čudnoj fazi spavanja, već cca dva tjedna to funkcionira na način da dan ili dva u potpunosti preskoči a onda dan ili dva spava po 2i30, 3 sata što nije nikad. I nakon toga opet dan ili dva ne 🤷🏼♀️
Diže se u cca 7 i ide spavat cca u 21.
[/url
A N je isto ocito spavac, jer se dize oko 7,8 od 13 do 15 spavanje s tim da ga budimo oko 15 mogo bi koji put i duze on i u krevetu je u 20
Valkris jel se taj luk i jabuke izblendaju s vodom u sirup ili? Nesam školovala 🙈
[/url
Hvala angelly, našla sad na netu da se stavi cijela jabuka i luk.. a ja stavila nasjeckanu jabuku kao za kompot pa ćemo i to pojesti😀
[/url
Moj mali ne spava kad ga zaboravimo stavit, to obicno bude kad landramo okolo Sam ne pokazuje znakove umora pa zato nekad zaboravimo. Ako ga stavimo spavat, odvali 1.30-2 ili vise.
Slikala sam sve te vase masti pa da probamo i mi s necim.
mikio, mi stalno imamo s nosom problema, al bolje da ti ne savjetujem nis jer nama nis ne pomaze. Nit fizioloska, nit inhaliranje, nit znamo usisavat dobro... sve redom mi napravimo, al ja ne primjetim nikakav pomak nakon toga.
.
Mm danas otisao s malim na plivanje za klince na prvi sat. Bas me zanima kako to izgledaJa sad trudna nemrem na bazene, al nadam se da ce im se svidjet.
Sortiraj odgovore
Najstariji