ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    27. Siječanj 2022. 16:03

Nestao moj post 🤦 možda i bolje 🤣
    Sretan rockas deedee i grizli 🥳🥳🥳🥳
    Svim bolesnima i pozitivnima brzo ozdravljenje 🤞
    Mi smo isto doma, krenulo u utorak s konjunktivitisom, kao blagi oblik, već je prošlo, a onda navečer misteriozna visoka temperatura u trajanju od pola dana. Al dobili smo preporuku par dana mirovati doma. Nisam ga testirala ni neću  jer se muž testira svaki drugi dan na poslu, a nitko od nas nema nikakve simptome.. 

Lavica27
    27. Siječanj 2022. 16:13

S Gospinim uljem sam po preporuci dr prvi put mazala i ono,puno slabiji ucinak od ove kombinacije s lavandom iskreno...
    Ajme Petra zvuci jako lose :(((

mrgud_zg
    27. Siječanj 2022. 16:43

Simbalija Ja za ožiljke apsolutno preporučam kantarionovo ulje. Očito kako kome. Da si bliže pretočila bih ti svoje koje radi mamina frendica. Ako ne  nađeš niš pametno javi da ti pošaljem 😉
    Petra zvuči grozno. Držim fige da bude bolje čim prije 🤞
    Mikio kaj te briga. Ak tjedan dana kašlje odi da budeš mirna. Nas su tak jednom u vrtiću oprali da kašlje, a nikakvih drugih simptoma, pa smo otišli da ga Pedi posluša, a ona pak oprala tete da kaj drame, da su pluća čista i da je to klasično vrtićko kašljucanje 🙈🤦

MaRe
    27. Siječanj 2022. 22:12

Ajme Petra bas grozno zvuči...plus situacija doma...nije ti lako.🤞🤞 za brzo ozdravljenje
    Mikio dobro da vas je ipak primila,ipak ide i vikend. Probaj se trampit s N....daj joj mob il nesto da gleda pod uvjetom da se inhalira. 
    Lavice sretno na novom poslu 🤞
    .
    Moji su zasad ok,samo da tak i ostane...brat pozitivan,tata dns dobio temp pa ce se ujutro testirati al garant je i on pozitivan. Mi na sreću bez simptoma iako nismo ni ozdravili kako treba od prehlade/gripe/viroze od proslog tjedna. 
    Omikron se siri brzinom munje. 🙄

beba2025❤
    28. Siječanj 2022. 00:59

Petra, Mikio, nadam se da će biti brzo bolje💛💛💛💛💛💛
    Moji roditelji, sestre, brat, svi završili isto sa upalom pluća,neki i bolnica, kisik. Nadam se da su se klinci izvukli i da je to to, jer baš nemam snage više.
    Držim 🤞🤞🤞🤞svima da što brže i što lakše prodje💛💛💛💛

Simbalija
    28. Siječanj 2022. 08:16

Mrgud hvala ti ❤️ ne treba,  nabavim s Raba,  tamo časne sestre rade gospino ulje. Trenutno izgleda puno bolje, prvi dan je bilo toliko izgrebano i crveno da je izgledalo kao da je spalila cijeli obraz. Crvenilo je sad prošlo samo su ožiljci.
    --
    Mikio možda da promijenite pedijatra? Mrzim doktore kojima se ne da raditi ni živjeti i koji za sve komentiraju da je dramljenje. Pa barem dječji doktori trebaju biti malo humaniji. Djeci se stvarno brzo zakomplicira,  a niti ne znaju iskomunicirati što im je..
    --
    Beba nadam se da ćete svi brzo biti kao novi.. Losa isto,  nadam se da je ruka ok.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    28. Siječanj 2022. 09:39

Nadam se da će svima boleštine čim prije završiti 🤞

Hvala svima na čestitkama 💓
    Mikio, pitala sam u Sharing iz caring grupi ako tko ima kakve rekvizite i jedna ženica mi se javila s tim okvirom, baš dobra fora. Smijala sam se jer kad smo makli ime i broj, ispod je bilo drugo ime i druga brojka, tako da očito kruži neko vrijeme 😁
    U ponedjeljak proslijeđujem dalje i to i još neke kartonske likove pa ako nekome treba, samo ne znam kako bi okvir slala..
    A rođendan je prošao super, baš je bila sretna i uzbuđena od rane zore, polijepila sam joj te Peppa rekvizite po cijelom stanu pa je svako toliko nešto otkrila.. a vani ju je dočekao trampolin pa je ostatak dana provela u njemu 🙈❤️
    Navečer party u obiteljskom krugu, baš je bilo lijepo. Sutra bi nam trebalo još par frendova doći i to je to.

Nego, čini mi se da je svojevremeno neka od vas pisala o strahu od vuka. Ona je jučer prvi put u životu počela da ju je strah ići u sobu jer je tamo vuk 🤔
    Blage veze nemam od kud joj to, kaže šogi da moguće da joj je sestrična (10 mjeseci starija) neš rekla jer se ona kao ful boji vuka, isto ne znaju zašto. Uglavnom, sinoć panika, gorke suze i drama, na kraju je skoro cijelu noć s nama spavala 😅

[/url

mrgud_zg
    28. Siječanj 2022. 09:39

Mikio ma nisam mazala rez od carskog s ničim 🤣 ogroman je i dalje, al tak sam se opet udebljala i imam skembu da ga ni ne vidim 🤣🤣🤣 al kantarion inače kažem baš za sve, malog sam isto par puta i fkt mu nije niš ostalo. Iako ja mislim da oni imaju tak mladu i fleksibilnu kožu da im sve prođe i obnovi se po defoltu 
    Kak se Pedi tiče nemam komentara 🙄 vidjet ćeš da će se počet inhalirat sama jer će služiti da joj pomaže. Tak je i mrgud 
    Beba nadam se da su tvoji svi dobro 🤞
    Mare držim fige da ne pokupite 🤞
    Petra kak ste danas? Nisam skužila di je muž? Jel tu il' ti svu bolesnu djecu sama hendlas? 😬
    Ja kak nisam danima išla nikud došao mi flashback na porodiljni 🙈 masna kosa, niš ne stižem, haha. Čim svaki dan kuham kuhinja u kaosu 🤣 

beba2025❤
    28. Siječanj 2022. 10:15

Simba, baš je malena nezgodno pala kad se tak jako lupila😔njima se koža super obnovi dok su mali, nadam se da neće ostati niti malecki ožiljak💛💛
    DeeDee, super za roćko 💛
    Petra, Mikio i ostali bolesni,, izdrzite💛💛
    A vuk.... Moja ga je vidjela u Maši i medi, bojala se dva dana, pa sam joj našla male slatke vukove i pokazala i uvjerila nekako da se ne boji.. Iako vuk u Maši ni nije strašan, ali ne znaju oni malecki to🤭.. Isto nije bila htjela u sobu..
    Hvala cure, bit ce bolje, samo da se svi izvuku💛💚

• Zarica
    28. Siječanj 2022. 10:55

mikio, Salbutamol je isto ventolin. Samo u obliku kapi koje inhaliras. S pumpicom se to samo udahne. I mi kad nam je trebalo smo dobili salbutamol, ne znam koja je razlika, al bas se i ja pitam. Nekak mi se cini da je s pumpicom mozda intenzivnije, s obzirom da znam da ona pomaze instant, a preko inhalacija nama nije bas nesto brzo pomoglo. Trajalo je nekih 5 do 7 dana da mali ozdravi, ak se dobro sjecam. Al nekak mi se cini da smo puno manje kapi stavljali. 
    Petra, kak je K? Jel V zdrava? 
    Mi isto u ponedjeljak krecemo s vrticem nakon 2 tjedna...Uvijek se nekak nadam da ce ovaj put duze izdrzat i onda sam odjednom sve bolestine se sjate.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.