Lavice, sretan roÄendan N ššš
Bolesnima brzo ozdravljenje š¤
LaviceĀ i ovim putem sretan rockas velikom N š„³š„³š„³
Losa, to mi se baÅ” puno Äini. Moj mali je imao IgE 28, a specifiÄne IgE na mlijeko poviÅ”ene. Ja sam oÄekivala i ukupni da Äe bit visi. UopÄe ne kužim to za alergije. ProÄitala sam hrpu toga i joÅ” uvijek mi je to sve zbunjujuÄe. šĀ
Bolesni kako je danas? Jeste bolje?
.
Lavice sretan roÄkas malom laviÄu š„°š„°
.
Losa mom se u krvi pokazala alergija na macku i jaje...ajd jaje sam primjetila al macka imamo u kuci kqko se rodio i nikakve reakcije nema...dermatitis je imao ono jednom s 6-7 mjeseci i to je to.
Rekla je dr posto ne reagira ne moramo izbacit macka ali kao ak primjetimo da pocne mali kaŔljati i slicno onda da.
.
Nama je tjedan dana od cijepljenja i od jucer ima poviŔenu temp a zna doci i do 38...ali normalno se ponasa i sve kao da je ni nema.
.
Mene nocas opet satrala zima pa brzo disanje,visoka temp da bi se ujutro preznojila i opet sve proslo kao rukom odneseno...tako mi bilo i prije nekih 10dana....dok sam pod temp kontam da umirem koliko me sve boli i onda samo nestane...dr mi u izolaciji pa cu se iduci tj tek naruciti kod nje i traziti da vadim krv i mokracu jer ne kontam ovu "bolest"...garant negdje moram neku upalu imati. Muz je kuci za vikend tako da ovaj put cu to prelezati kako treba.
Danas sam stestirala i ostatak doma i M je pozitivna, bez ijednog simptoma. U skoli je samo drugi razred, svi ostali su u samoizolaciji. Jurajev vrtic poluprazan a danas su samo stizale poruke u grupu o testiranjima tak da se i oni raspali... Lagani kaos oko nas.
Meni danas bolje, uspusem se brzo i glava me boli al nema bolova u tijelu.
Zarice kak je maleni? Jeste uspjeli bez kortica?
Losa ovo je stvarno cudno, da mu je takav nalaz a on bez ikakve reakcije (mislim super da mu ocito ne stvara nesto problem al bas zanimljivo) . Bas me zanima kaj sad dalje.
Mikio a ne znam sto savjetovat... Inhalacije nama nekad pomazu nekad ne. Isprobavas pa kad nadjes najbolju shemu nje se drzi i to je to. Ako bas ne moze zaspati zbog nosa, operil (za djecu, bez recepta ga kupis) naspricaj ako imas ili efedrin kapi (one idu na recept). Nadam se da je bolje N.
Svim bolesnima š i zdravima isto naravno
url=https://lilypie.com][/url
Hvala vam cure! Mi uspjeli proslaviti danas, sreca na njegovom licu je neprocjenjiva š¤©š„°
Uh zelim vam svima brz oporavakš
Losa samo da ti kazem, kumce (4.5g) uzima singular vec dugo i kao super mu je otkad ga uzima. No roditelji su primjetili da mjesecari i nisu to dvoje povezivali. Da bi se kuma bacila u istrazivanje (dr.stomatologije je) i nasla da je jako cesta nuspojava mjesecarenje. On je jednom usred noci cak izasao iz kuce š±
Tako da,znam da je masa lijekova za nesto dobra a ima nuspojave ali eto da ti kazem blisko iskustvo. Nadam se da cete ublažiti stanje uskoro.
Mikio meni lakse stavit cepic nego ga nagovoriti da popije sirup....zadnji put sam se preznojila nagovarajuci ga da popije i na kraju mu rekla da ako nece sirup stavit cu mu cepic...da vidis kak je popio 𤣠Kako ste dns?
.
Petra,Zarice,Beba kako je?Ā
Mikio, muž je prioritetš¤£
G je prosli put dobio Hederan za kaÅ”alj. Kod nas prije par dana fibra i zaÄepljen nos, inhalirala sam samo fizioloskom, proslo.Ā
Losa, prati, da, dok ne naÄete najbolji lijek.
Beba, nadam se da je situacija bolja.Ā
Zarice, mare, grizli, petra,Ā kak je?
Lavice, jeste dosli sebi od feste?
Mikio tako je i Viti bilo, jedan dan viÅ”a temperatura, mislim 38.8 u guzi, dala joj ÄepiÄ, drugi dan slabija temperatura i poslije viÅ”e uopÄe nije imala. Držim fige da i kod vas bude tako. Ja sam je dva puta dnevno inhalirala fizioloÅ”kom, i par dana ako bi vidjela da je pun nos usisavala prije spavanja. Vukla je kaÅ”alj desetak dana ali produktivni, baÅ” ÄujeÅ” onako fuj mokro, valjda joj se slijevalo sve.Ā Äak se jednu noÄ sirota bila ispovraÄala nakon boÄice, valjda joj se sve skupilo, zakaÅ”ljala se i samo krenuli mlazovi š
Dobili smo u ljekarni Prospan, kroz par dana kao nova.
Petra, Beba?Ā
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji