ZIMSKE BEBE 19/20🧔 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    21. Siječanj 2022. 10:01

Lavice sretan rođendan malom L! šŸ˜

Valkris
    21. Siječanj 2022. 12:00

Lavice, sretan rođendan N šŸŽ‚šŸŽ‰šŸŽ

Bolesnima brzo ozdravljenje šŸ¤—

mrgud_zg
    21. Siječanj 2022. 13:36

Lavice i ovim putem sretan rockas velikom N 🄳🄳🄳
    Losa, to mi se baÅ” puno čini. Moj mali je imao IgE 28, a specifične IgE na mlijeko poviÅ”ene. Ja sam očekivala i ukupni da će bit visi. Uopće ne kužim to za alergije. Pročitala sam hrpu toga i joÅ” uvijek mi je to sve zbunjujuće. šŸ™„Ā 

MaRe
    21. Siječanj 2022. 18:42

Bolesni kako je danas? Jeste bolje?
    .
    Lavice sretan ročkas malom laviću 🄰🄰
    .
    Losa mom se u krvi pokazala alergija na macku i jaje...ajd jaje sam primjetila al macka imamo u kuci kqko se rodio i nikakve reakcije nema...dermatitis je imao ono jednom s 6-7 mjeseci i to je to.
    Rekla je dr posto ne reagira ne moramo izbacit macka ali kao ak primjetimo da pocne mali kaŔljati i slicno onda da.
    .
    Nama je tjedan dana od cijepljenja i od jucer ima poviŔenu temp a zna doci i do 38...ali normalno se ponasa i sve kao da je ni nema.
    .
    Mene nocas opet satrala zima pa brzo disanje,visoka temp da bi se ujutro preznojila i opet sve proslo kao rukom odneseno...tako mi bilo i prije nekih 10dana....dok sam pod temp kontam da umirem koliko me sve boli i onda samo nestane...dr mi u izolaciji pa cu se iduci tj tek naruciti kod nje i traziti da vadim krv i mokracu jer ne kontam ovu "bolest"...garant negdje moram neku upalu imati. Muz je kuci za vikend tako da ovaj put cu to prelezati kako treba.

PetraB
    21. Siječanj 2022. 22:41

Danas sam stestirala i ostatak doma i M je pozitivna, bez ijednog simptoma. U skoli je samo drugi razred, svi ostali su u samoizolaciji. Jurajev vrtic poluprazan a danas su samo stizale poruke u grupu o testiranjima tak da se i oni raspali... Lagani kaos oko nas.
    Meni danas bolje, uspusem se brzo i glava me boli al nema bolova u tijelu.
    Zarice kak je maleni? Jeste uspjeli bez kortica?
    Losa ovo je stvarno cudno, da mu je takav nalaz a on bez ikakve reakcije (mislim super da mu ocito ne stvara nesto problem al bas zanimljivo) . Bas me zanima kaj sad dalje.
    Mikio a ne znam sto savjetovat... Inhalacije nama nekad pomazu nekad ne. Isprobavas pa kad nadjes najbolju shemu nje se drzi i to je to. Ako bas ne moze zaspati zbog nosa, operil (za djecu, bez recepta ga kupis) naspricaj ako imas ili efedrin kapi (one idu na recept). Nadam se da je bolje N.
    Svim bolesnima 😘 i zdravima isto naravno

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    21. Siječanj 2022. 23:07

Hvala vam cure! Mi uspjeli proslaviti danas, sreca na njegovom licu je neprocjenjiva 🤩🄰
    Uh zelim vam svima brz oporavakšŸ™

Lavica27
    22. Siječanj 2022. 18:10

Losa samo da ti kazem, kumce (4.5g) uzima singular vec dugo i kao super mu je otkad ga uzima. No roditelji su primjetili da mjesecari i nisu to dvoje povezivali. Da bi se kuma bacila u istrazivanje (dr.stomatologije je) i nasla da je jako cesta nuspojava mjesecarenje. On je jednom usred noci cak izasao iz kuce 😱
    Tako da,znam da je masa lijekova za nesto dobra a ima nuspojave ali eto da ti kazem blisko iskustvo. Nadam se da cete ublažiti stanje uskoro.

MaRe
    23. Siječanj 2022. 07:28

Mikio meni lakse stavit cepic nego ga nagovoriti da popije sirup....zadnji put sam se preznojila nagovarajuci ga da popije i na kraju mu rekla da ako nece sirup stavit cu mu cepic...da vidis kak je popio 🤣 Kako ste dns?
    .
    Petra,Zarice,Beba kako je?Ā 

• Hani
    23. Siječanj 2022. 10:30

Mikio, muž je prioritet🤣
    G je prosli put dobio Hederan za kaÅ”alj. Kod nas prije par dana fibra i začepljen nos, inhalirala sam samo fizioloskom, proslo.Ā 
    Losa, prati, da, dok ne nađete najbolji lijek.
    Beba, nadam se da je situacija bolja.Ā 
    Zarice, mare, grizli, petra,Ā kak je?
    Lavice, jeste dosli sebi od feste?

DeeDee
    23. Siječanj 2022. 11:05

Mikio tako je i Viti bilo, jedan dan viÅ”a temperatura, mislim 38.8 u guzi, dala joj čepić, drugi dan slabija temperatura i poslije viÅ”e uopće nije imala. Držim fige da i kod vas bude tako. Ja sam je dva puta dnevno inhalirala fizioloÅ”kom, i par dana ako bi vidjela da je pun nos usisavala prije spavanja. Vukla je kaÅ”alj desetak dana ali produktivni, baÅ” čujeÅ” onako fuj mokro, valjda joj se slijevalo sve.Ā  Čak se jednu noć sirota bila ispovraćala nakon bočice, valjda joj se sve skupilo, zakaÅ”ljala se i samo krenuli mlazovi šŸ˜
    Dobili smo u ljekarni Prospan, kroz par dana kao nova.

Petra, Beba?Ā 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.