ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    23. Siječanj 2022. 11:29

Ja nikad tim usisivačem ništa nisam izvukla, deedee. Ne znam što pogrešno radim🤷‍♀️

DeeDee
    23. Siječanj 2022. 12:05

Stvarno ne znam, nemam dojam da nešto posebno gurnem, čak što više jer se bori i ne da, a kao što LoSa kaže, čuda izađu 🤷🏼‍♀️
    Nemam nikakve tips and tricks

[/url

beba2025❤
    23. Siječanj 2022. 13:54

Cure, stigla doma, imam lijekove za pluća, bit ce dobro. Cure su zdrave, pa je sve lako, bili smo cak na snijegu. 
    Nadam se da ste svi dobro. 
    Lavice, sretan rođendanko🥳🎂✨💚

PetraB
    23. Siječanj 2022. 15:06

Beba super, bas mi je drago!
    Kod nas stanje i dalje ok... J i M i dalje bez simptoma, V poceo curit nos i kao neka lagana temp al normalno se ponasa, jede, raspolozena. Sutra testiranje pa cemo vidjeti. Meni ostao kasalj i danas opet bolovi u tijelu al ne onako jako. Znaci generalno ok 💪🏼
    Zarice? Kakva je situacija?
    Mikio pobogu znaju se prioriteti, muz pa sve ostalo 😅😅
    Malo se salim, nadam sw da ide na bolje i kod vas. 
    Lavice joj da i ja se sjecam tog mjesecarenja za singulair 🙈... Super da je proslava uspjela... N je bio bas presladak ♥️
    Ostatak ok? 

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    23. Siječanj 2022. 19:00

Ja sam ok. Mislim kasljem gadno kad me uhvati, i glas sam potpuno izgubila, al ok sam. Mislim da cu sutra krenut radit. Mada spava mi se puno, umorna sam non stop...

Mi isto nikad, ali nikad nismo s tim usisavacem nis uspjeli usisat. I uvijek sam se pitala kaj to znaci cuda izvuc Strcamo i fiziolosku i ni s tim ne bih rekla da smo nesto postizali. Mogu probat jos to sa sredinom nosa kak velite, al nekak mislim da nis od toga.

Beba, bas mi je drago da si bolje i kuci :) 

Lavica27
    23. Siječanj 2022. 19:07

Hej cure...mi na kraju proslavili samo u vrticu i s bakama i dedama, N je zakurio u subotu ujutro pa smo otkazali prijatelje popodne. Al puhao je svijecice i to je najbitnije. Sad jedemo ostatke torte za 20 ljudi slijedecih tjedan dana😂😂
    Beba drago mi je da si doma i da si bolje!
    Zarice a da malo jos odmoris? 
    Petra drago mi je da si i ti bolje! 
    Joj i mi cuda usisavacem vucemo, al njemu treba pod nekim kutem. Ugl ja sam smrkava sva i nikakva, testirala se sad jucer i danas, negativna. N je imao jucer do 37.5 i to je to. A zao mi ga muciti i testirati. Ionako sam doma do kraja mjeseca pa cu biti s njima doma. 
    Losa vjerujem da ces budno paziti,ali radije sam ti rekla. Mozda tvom nece biti nista!
    Mikio kako je N? Muz Pise oporuku?😂😂😂

Grizli
    23. Siječanj 2022. 22:06

Losa znam da nije za usporedbu al evo ja sam godinama na singulair nemam nikakve nuspojave, i definitivno mi se pokazao kao najbolji lijek za astmu u mom slucaju. Nadam se da malcu nece biti nikakve nuspojave i da cete rijesiti kasalj.
    Sve bolesne cure i djecica... Drzim fige da ozdravite!
    Lavice ja po obicaju tvog N preimenovala u L... Sorry al meni je on Lavic i ciao,moze se slikat... Kazu da duze zivi osoba kojon redovito fulas ime... Btw malac je skroz slatki i nek samo ostane tako vesel.
    Mi proslavili 4 feste na kraju u 3 dana, sve super, M preodusevljena sa svime sad tek otpratili zadnje goste... Jos vrticanac festa i doma nas tri sami cemo za njen rođendan da se posvetimo njoj bas taj dan.
    Beba drago mi je da si bolje. Cuvaj se! 
    Malo sam sama sebi dosadan sa ponavljanjem al evo M je imala uzasan kasalj u 11 mjesecu i zahvaljujući melemu od Markovica prosao. Sad cim malo zakaslje, zasmrca odmah to i da se sad ne ureknem uspjesno saniramo u korijenu bolestne tog tipa, meni za sinuse spas nisu mi pomogle ni inhalacije ni meralis ni rinoco, fizioloska... Od toga bi prodisala na par sati. 

Angelly
    24. Siječanj 2022. 09:02

Grizli

Losa znam da nije za usporedbu al evo ja sam godinama na singulair nemam nikakve nuspojave, i definitivno mi se pokazao kao najbolji lijek za astmu u mom slucaju. Nadam se da malcu nece biti nikakve nuspojave i da cete rijesiti kasalj.
    Sve bolesne cure i djecica… Drzim fige da ozdravite!
    Lavice ja po obicaju tvog N preimenovala u L… Sorry al meni je on Lavic i ciao,moze se slikat… Kazu da duze zivi osoba kojon redovito fulas ime… Btw malac je skroz slatki i nek samo ostane tako vesel.
    Mi proslavili 4 feste na kraju u 3 dana, sve super, M preodusevljena sa svime sad tek otpratili zadnje goste… Jos vrticanac festa i doma nas tri sami cemo za njen rođendan da se posvetimo njoj bas taj dan.
    Beba drago mi je da si bolje. Cuvaj se!
    Malo sam sama sebi dosadan sa ponavljanjem al evo M je imala uzasan kasalj u 11 mjesecu i zahvaljujući melemu od Markovica prosao. Sad cim malo zakaslje, zasmrca odmah to i da se sad ne ureknem uspjesno saniramo u korijenu bolestne tog tipa, meni za sinuse spas nisu mi pomogle ni inhalacije ni meralis ni rinoco, fizioloska… Od toga bi prodisala na par sati.

E kak se bas tocno zove taj melem...vec sam luda...stalno se vrtimo u krug..nos..kasalj...

PetraB
    24. Siječanj 2022. 11:35

Helou... 
    Mikio Bruno je tele od prek 20 kg ali je stvarno dobar. Divlji je, ima energije za 5 pasa, u stanju je ne pisat i kenjat satima ako mu bacas nekaj za igru ali poslusan je. U kuci i dalje nije pusten svuda i nece niti bit. Njegov je hodnik u prizemlju i na katu al kak je kod nas sve otvoreno dolje onda nije izoliran i sam. Cupav je jako, tj ima ustvari dugu dlaku tak da sam kupila masinicu za pse i sisam ga redovito pa je podnosljivije ali i dalje usisavam hodnik 3 puta minimalno 🤷🏻‍♀️.
    Ja upravo ide s curama na testiranje. Vesni je jucer krenulo s nosom i temp laganom pa cemo vudjeti sto testovi kazu. 

PetraB
    24. Siječanj 2022. 11:36

Jasam sad uzela balzam protiv bronhitisa sa guscjom masti... OPG Delic, na fejsu mi iskocila reklama pa rekoh da probam. Nisam jos curama, danas cu krenut pa cemo vidjeti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.