ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    20. Siječanj 2022. 12:37

Ma Losa ja sam se vec n puta uvjerila da je cjepivo ucinkovito. I uopce ne zelim zamisljat kako bi bilo da se nisam cjepila 🤦🏼‍♀️
    Zarice kako je tebi?
    Beba brz oporavak

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    20. Siječanj 2022. 13:28

Petra, ja sam ok. Simptomi vec polako prolaze. Ostala je lagana glavobolja i nedostatak apetita. I cini mi se da mi je suho grlo cim prestanem s tekucinama. No sve u svemu super. Moji su isto sad bas svi kolektivno pozitivni. Negdje 15tak njih. Cekamo da se i kod ostatka razvije. Al svima je ok. Najgori su nam simptomi bili povracanje i visoka temperatura. No sve po koji dan. 

Lavica27
    20. Siječanj 2022. 13:48

Beba zao mi je sto prolazis kroz ovo i nadam se da te moze drzati misao da si uskoro kod kuce sa svojima i sve Ce biti proslost♥️
    Ja sam kao Zarica i Losa misljenja. Pazim se na nacin da pratim epidemiološke upute ali ne zivim u strahu jer mislim da je strah jedan od najvećih prijetnji imunitetu. Nekome moze biti smijesno al uvjerila sam se preko nekoliko puta u to. Inace mi smo bili svi smrkavi, testirali se i negativni. Cijepljeni s dvije doze, o boosteru ne razmisljam jer sam svjesna da cu uhvatiti koronu vrlo uskoro. Na posao moram ic,u trgovinu moram, nemogu se zabarikadirati u kucu. 
    Svima bolesnima zelim brz oporavak! 
    Mi smo prekosutra trebali proslaviti rodjendan u jednom iznajmljenom prostoru ali su nam otkazali prekjucer, svo osoblje je pozitivno. Pa cemo kod kuce ipak ..

DeeDee
    20. Siječanj 2022. 15:34

Dugo nisam tipkala jer se (na sreću) ne pronalazim baš u termama ali evo da se malo javim, čitam manje više redovito. Čestitke svim novim trudnicama i sretno svim curama u procesu 🤞🤞🤞
    Užasno mi je čitati sve bolesti koje vaše klince muče, čak me bila oprala panika da li bi ja to znala prepoznati ali valjda bi. Vita je do sad imala dvije viroze i dvije prehlade, uključujući jednu sad nedavno. Pokupili i mi i moja mama, kućni testovi negativni, na pravom nismo bili ali smo bili  preventivno doma i nismo se druzili s nikim jer jebiga.. Mislim, simptomi su bili čista prehlada bez temperature, kašlja i ikakvih bolova tako da je valjda bila prehlada.
    Beba ajme užas, psihički strašno teško za podnijet, držim fige da te čim prije puste doma  i da ne bude ni fizičkih ni psihičkih posljedica❤️
    Ostale pozitivne curke, nadam se da će ostat na light simptomima.
    Ja zaista ne razmišljam previše o koroni, držimo se mjera, nosimo maske gdje treba, izbjegavamo nepotrebna velika okupljanja ali s prijateljima i obitelji se vidimo normalno i rođendane ili slične događaje proslavimo kao i prije. Mene je u nekom trenutku počelo uzasno opterećivati, nisam mogla spavati, baš me bilo strah i jednostavno sam prestala gledati i čitati vijesti i redovito mijenjamo program na radiju.. rekla bih da mi je u okruženju 50:50 omjer cijepljenih i necijepljenih ali gotovo nikad ne pričamo o tome, neki dan je frendica imala dobru foru, napravila je kartonsku kutije s prozorom, svatko tko kod nje doma spomene koronu, cijepljenje, necijepljenje ili Đokovića mora ubaciti 50kn😂
    Od svih ljudi koje znam da su bili pozitivni, zaista smo svi imali sreće i lagane simptome, neovisno cijepljeni ili ne. Najgore je prošao moj tata s 10 dana visokih protoka kisika u bolnici, ajme kad se sjetim, to je baš bilo odvratno iskustvo, nismo mogli do nikakvih informacija ni ništa, a kad je došao doma ja nisam znala kako će to završiti, izgledao je kao kost i koža, a inače nije mršav, znači u deset dana..
    Uf, dosta korone, Mikio tebi bi stvarno u najboljoj namjeri predložila da se pokušaš izolirati od tih vijesti, bar ne svakodnevno biti u toj temi jer ćeš stvarno izgorit. Šaljem podršku 💓

E da, sretni rođendani svima, mi smo počeli s laganim pripremama, tema je Peppa (naravno😅)

[/url

DeeDee
    20. Siječanj 2022. 15:43

U temama se ne nalazim na sreću, a u termama na žalost 😂😂😂

[/url

PetraB
    20. Siječanj 2022. 17:32

Sto se tice stanja u bolnicama ne bi bas rekla da se ne pogorsava... Vukla sam debele veze sada za tatinu zenu za pregled kod neurokirurga (dvije operacije diska i sad je opet zavrsila u krevetu pa smo se bojali ponovno istog sranja)... Mm odgodjena operacija a radi se o necemu ne trenutno sto ugrozava zivot ali mu se gadno moze zakomplicirat stvar a tata od frenda lezi u bolnici od pon cekajuci operaciju aneurizme aorte (definitivno opasno po zivot ukoliko aorta prsne, doslovce u bolnicama ljudi umiru jer je to takvo krvarenje da je puka sreca ako ostanes ziv) jer je intenzivna puna... Nema mjesta.... E pa jbg... Ja sam lagano sa sve manje empatije prema odredjenoj skupini jer oko sebe imam ljude (teski kronicari, onkoloski bolesnici) koji rade sve po ps-u da bi na kraju bili zakinuti za medicinsku skrb zbog manjka medicinskog osoblja koje je jadno razapeto... Al ok... Svakom njegovo... Rekoh davno, ako moja odluka ne utjece ni na koga onda je to moja stvar ali ako utjece na ljude oko mene, jbg, nije vise stvar osobnog stava, zelje ili cega vec... 🤷🏻‍♀️

Grizli
    20. Siječanj 2022. 17:42

Uf PetraB nadam se da ces biti bolje uskoro. Super da J nema nekih vecih tegoba.
    Mi smo mislili u subotu kao vecu festu za obitelj, kumove i prijatelje da su svi istovremeno al na kraju sam ja odlučila da necemo. I sad slusamo prodike od svekrve da ja filozofiram. Meni nije jasno da ja vise brinem o njenoj mami od nje. Meni je najvise za sestru a i starceke oko nas. Na kraju cemo imat 3 feste u 2 dana al svih podijeliti da osobe koje ne bi bile u kontaktu ni ne budu. Nadamo se da mi necemo od nikoga pokupiti. Moji svi su rekli da ce se doma testirat prije nego dodju na festu, od mm nam se smiju na to al nebitno njima na dusu.
    Drzite se cure! 

• Zarica
    20. Siječanj 2022. 18:45

Petra, medicinskog osoblja je nedostajalo i prije korone. I prije korone su bili ugnjetavani i iskoristavani. Vec godinama se dogadja izljev doktora i medicinskih sestara. Kada sam si napipala kvrzicu na dojci tijekom faksa, prvi termin koji sam mogla dobiti u Zgu bio je za godinu dana, halo, godinu! Naravno da se sa ovakvim dodatnim pritiskom to jos vise pogorsava i da je situacija uzasna. Nista drugo nije bilo za ocekivati. Od kad znam za sebe, stalno slusam kako se pregledi i zahvati dogovaraju preko veze ili moras stvari obavljat privatno. Moja mama ceka na operaciju vec mjesecima, imala je prije valjda pola godine zakazan termin koji je otkazan. Zavrsila na hitnoj gdje su je kljukali antibioticima i opet poslali kuci. Ali ne, ja za to ne krivim necjepljene nego one koji su stvarno krivi. Neda mi se vise o temi tako da odsad bacam ignore na koronu kao i DeeDee
    DeeDee, bas zvucis sretno i pozitivno. Zao mi je za iskustvo s ocem, ali najgore je iza vas :) 

PetraB
    21. Siječanj 2022. 08:46

Lavice sretan rodjendan malom Lavicu 🥳♥️

Simbalija
    21. Siječanj 2022. 09:08

Laviću sretan rođendan i sve najbolje!!! ❤️❤️❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.