ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    19. Siječanj 2022. 19:48

Cure, mi smo jos u bolnici, obiteljski, s upalama pluća, na kisiku, netko jacem, netko slabijem. 
    Bolnica je prenatrpana, kreveti su u hodnicima, sestre rade po 18h neke i vise, lijecnici trce iz covid ambulante nama na odjel. 
    Nisam mislila nista pisati, jer ja bas ne volim nekog unzemiravati, a ima trudnica.. 
    Ja sam cekala dva sata vani, nema ni stolice, u redu za rtg. A prije toga 3 sata nalaz bete, jer sam htjela bit sigurna da nisam trudna prije snimanja. 
    Ja ne vjerujem medijima ni politicarima nista. 
    Ovo je veci slavonski grad, ok, nije Zagreb, ali pacijenata je previse, u losem stanju, ima cijeplhenih i necijepljenih, starijih, mladjih.. Iako, ja sam u ovih 10 soba daleko najmladja,, al et.. Kazem.. Ima svega.. 
    Tata je curama uspio doci u zadnji tren, presao granicu i cuva ih.
    Bile su bolesne, malena 4 dana temperature visoke, oslabila, dobila podocnjake, starije grlobolja, bolovi u trbuhu, povraćanje, dijareja, ali izvukle su se, kad su dosle sebi sam ja otisla na pregled i odmah su rekli da je moja upala pluca vec"stara".. Zato sam na kisiku.. A ne mogu ja njima objasniti da nisam imala kome ostaviti djecu bolesnu i odsetati u bolnicu.
    Nema veze. Proci ce. Samo nek prodje.
    Mi uvijek pazimo i vec eto skoro dvije godine nismo pokupili, ali moralo se valjda dogoditi.
    Zarice,, izdrži,, cuvaj bebu, cuvaj sebe.
    Ovdje liječnici daju samo paracetamol, 2x500 ili jedan od 1000.. Maximalno 8 tableta ili 4 ove po 1000,,kazu da kod upale pluca nije glavni pokazatelj kasalj, vec kratak dah, bol u prsima, pa et, ak kom sta znači....
    Čuvajte se svi 

• Zarica
    19. Siječanj 2022. 20:15

Beba, saljem puno iskrenih zelja da vam svima brzo bude bolje. Cure su s tatom pa bar mozes oko toga biti mirna. Ja sam zasad medju sretnicima rekla bih sto se simptoma tice. Malo me muci sto moram tjedan dana odgodit pregled, a tako me zanimalo jeli sve ok s bebom nakon svih onih krvarenja, no sto je tu je. Sumnjam da se ista moze promjeniti u tih tjedan dana.

MaRe
    19. Siječanj 2022. 20:21

Beba drzi se..nadam se da ces sto prije kući 🤞
    Zarice eto kad si ju priželjkivala zbog testa nije došla i sad kad ne treba naravno pozitivna... drzim fige da ti sto blazi oblik bude i sve prođe u redu 🤞🤞
    Petra vama također 🤞🤞 da brzo ozdravite. 
    .
    To se i ja sjecam da su govorili da brufen ne pijemo nego samo paracetamol.....meni je zakon onaj sumeci lupocet.

beba2025❤
    19. Siječanj 2022. 21:08

Losa, bas to, jadni ljudi, to su strasni zvukovi, meni se samo plače, a ne smijem, ima i mojih u sobi, ima ljudi koji su dementni, jadni ne znaju ni sto ih je snaslo, obavljanje nuzde u krevete, a donesu jelo.... Ma.... 
    Cure, znate me malo otprilike, ja volim optimizam,, pa evo... Malo crnog humora... Ja vise nisam onako debela... Nisam jela 7 dana i spadaju mi tajice koje su me stiskale😄
    Zarice, drzi se, ne obaziri se na mene, imam puno kumova i prijatelja, kod jednih kojih smo i pokupili, presetali su to kao prehladu.
    Hocu reci, nisu svi slučajevi teski, ima svega.
    Nece bebici nista bit u tjedan dana, jos ce te docekat na uzv veca i jača,, samo se pazi.
    Petra, brzo ozdravite
    Losa, Zarice, ne znam ciji su jos klinci bili bubani, brzo svi ozdravite.
    Mare, sretan rođendan sa velikim kasnjenjem, al od srca..
    Ak jevkom jos rocko, Mikio, čestitke i od mene salji iducih par dana🙃
    Hvala svima na lijepim željama 
    Bokic

Grizli
    19. Siječanj 2022. 21:45

A joj... Situacija losa vidi... Puno bolesnih... Petra nadam se da i ako se potvrdi test da ce vam biti ok posebno J. Znam da je za njega i cure ovo ne bas sjajna situacija.
    Zarice i ti se puno cuvaj sada. Za pregled sto rec sad ne mozes promjeniti nista tako je kako je, bitno da odmaras sto vise.
    Beba eto svako zlo za neko dobro 🤪 šalu na stranu, cuvaj se, drzi se. Super da su djecica sad dobro i muz da je uspio doc, al bitno je i da se njima mama i zena vrati sto prije zdrava. Bez posljedica. 🤞🤞🤞
    Buporfen kao ne bas kod korone kao ni kod asmaticara jer djeluje na respiratorni sustav tj enzime u njemu. A korona napada upravo taj sustav. Al kad ljudima ne pomaze parace2onda je buprofen 2 izbor. Nadam se da ce svima zarazenim sve proc sto prije.
    Losa ja sam cula sa dosta strana recimo da puno osoba cjepljenih sa 3 doze se zarazilo al da ima minimalne simptome, dok sa 2 doze recimo ima i situacija di nisu bas najbolje prosli, al opet bez nekih uzasnih posljedica. Al kod mene je situacija recimo da sve koje znam da nisu cjepljeni uopce a pokupili su koronu da su bili bas lose, dosta njih sa dugim ppstcovid posljedicama. 
    Neznam dal su nam cure zaražene cijepljenje ranije uopce ili nikako, al kako god nadam se da ce biti sve ok sa svima. Inace bas sam nedavno iskopala podatak nekog istrazivanja da ljudi krvne grupe 0+ se teze zaraze od ostalih grupa pa mi je to bas interesantno jer sve koje znam zarazene oko mene zbilja su druge krvne grupe. 

Simbalija
    20. Siječanj 2022. 08:00

Beba joj baš sam se rastužila što ti je situacija takva.. Vjerujem da ćeš brzo biti bolje, ti si jaka žena❤️ probaj se dokopati minerala i vitamina, cink barem 3 kapsule, d vitamin (njega može i one ampule što ti doktor prepiše od 25000jedinica), selen, jod. Puuuno c vitamina. Bitno je jačati organizam pravim stvarima
    . Razvikani beta glukani ne pomažu svima..
    I jako bitno, nemoj ležati! To jest trudi se biti u sjedećem ili poluležećem položaju! Neki doktori čak pacijente stavljaju na trbuh ako ne mogu sjediti..
    Korona je opasna za ljude sa slabim imunitetom, a realno nitko se ne hrani kako bi trebao niti u hrani postoje svi elementi koji nam trebaju jer je tlo odavno opustošeno svime.
    Onaj tko dođe u doticaj sa omikronom će ga nažalost vjerojatno i dobiti, bez obzira je imao, je li cijepljen i slično.. Posljedice mogu doći i puno nakon preboljenja. Čuvajte se curke.. Beba, Zarica brzo se oporavite❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    20. Siječanj 2022. 08:02

Grizli, meni su i MM i malena 0+ pa su dobili koronu. I njegovi doma su dobili, isto su svi 0.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Zarica
    20. Siječanj 2022. 10:11

Grizli, vidis ja sam 0+ i kad su svi moji dobili koronu u prvom valu, ja nisam. Zato sam i pocela sumnjat da mozda imam neki imunitet jer sam vise puta bila i u kontaktu. A sto se tice simptoma, ja bas imam drugacija iskustva. Moja rodbina (njih preko 20) su sad ili prvi ili drugi put zarazeni, al nitko zasad nije imao teze simptome. Isto sa mojim prijateljima, ukljucujci i trudnice u visokom stupnju trudnoce. Sve govorim za necjepljene. Kod cjepljenih je situacija bila ista.  Pretpostavljam da je jednostavno stvar slucajnosti. Neki su okruzeni tragedijom, neki su imali srece je izbjec. 

PetraB
    20. Siječanj 2022. 11:43

Sorry Zarice nisam uopce na mobitelu, bas me satralo... J je nalaz poz a meni negativan iako me dr vodi naravno kao poz samo sam u krivo vrijeme radila test, ponovit cemo. Radili smo pcr. U Sisku ide bez narucivanja... Mm je prijavljen u Zg, al nasa dr je odavde pa se testirao u Sisku, to ne znam dal ima veze, adresa stanovanja ocito nema.
    J nije nis a mene sve boli, cijelo tijelo, glava, od jucer grlo, danas vec teze disem, bez temp sada. Booster primila pred tri tjedna. 
    Drzite se cure

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    20. Siječanj 2022. 12:11

Otisli moji na kraju u drugi grad, cak i malo dalje. Nema veze odkuda si. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.