Losa, i ja imam ovlazivac i vjetrimo sobu. Al znam staviti onaj mjerac vlage pa vidim da recimo provjetravanje nekad odmaze za to jer je vani valjda sada bas suh zrak.
mikio, opet me dosta trazi taj trbuhĀ al vec smo mu rekli da imam bebu pa ga zna dragati i pricat kak beba raste unutra
Mene svaki dan netko zaustavi pa krene malo pricati s njim od cudenja il me pitaju za dob itd. Mada mozda on i djeluje malo sitnije, al ocito nisu jos u dobi di je normalno da su pricljivi.Ā
Helou!!!!
Znaci tjednima mi neda ulogirat se.
Uglavnom, svima sve sretno sto sam propustila cestitat!!!
Prvo Losi i Zarici da komentiram tesko disanje, tj glasno disanje i hrkanje... Ne znam jel se sjecate da sam pricala kako je J nakon navrsene godine u noci prestao disati... Uglavnom prosli obradu na srebrnjaku, apneja u disanju zbog trece mandule. Cekali smo da navrsi dvije godine pa trebali operirati no povuklo se... E sad... Razlog je bio tihi refluks koji je on imao pa je zel kiselina stalno nadrazivala zapravo disni sustav (pogotovo kad legne... Jedan laringitican napad je bio upravo nakon sto je podrignuo jako). Ono sto smo dobili savjet za taj period cekanja je bio da izbacimo mlijeko prije spavanja jer im ono jos dodatno stvara problem (tesko je probavljivo i uzrokuje pojacano stvaranje sluzi)... I evo prosli smo bez operacije i sad je ok. Moj savjet je da prvo to pogledate š¤·š»āāļø
Cure jos nisu krenule u vrtic, moooozda u pon krenu al sad su opet bile na ventolinu tak da ne znam ni sama. Zubici, fale trojke i petice... Govor... Nis od tog š... Sve kuze, pokazuju, naprave, nose ali da bi progovorile nema sanse. Osiiiiim, za docek mm pucao vatromet i vicemo mi tak braaavooo... I onda je K ponavljala bravo tu noc jos i sljedece jutro i od o da opet nis... Karakter za poludit š
Ali... Sve vi koje imate neke nedoumice oko toga, ako klinci idu vrtic trazite procbenu vrtickog logopeda. Tak sam ja i za J i za cure. Za sada sve ok i nas logoped je stvarno super, dobili bas opsirni izvjestaj tak da smo jako zadovoljni.Ā
Mm bio narucen u pon na operaciju, u ned se javio u bolnicu, primili ga, obavili pripreme za operaciju da bi ujutro na viziti rekli da nemaju anesteziologa i da ga pustaju doma. Zvat ce za drugi termin.
Booster smo primili oboje u 12. mjesecu jer stvar izmice kontroli ocito, planiram i M cijepit samo da dogovorim s nasom dr.
Bravo za nove trudnice Zarice i Skoljka cestitam ā„ļø
Bravo za bolje noci nespavaca!
Lunice u potpunosti razumijem organizaciju... Ja ako ne znam unaprijed ato, kako, gdje i tko... Taj dan sam izgubljena š
url=https://lilypie.com][/url
MareĀ sretan rockas š„³š„³š„³ kakav je plan za slavlje? š
Zarice javim ti se vezano za alergije, nemam sad papire kod sebe.Ā
Cure, imate preporuku gdje otic u planine na snijeg na 1-dnevni izlet, ne predaleko od Zagreba? Da ima i restoran za pojest ofkors..
Mrgud, znam da nisi bila zadovoljna pa da trazim nekog drugog ak smo kod istog naruceni bili :D Inace, kaj je sa Sljemenom? Ima i za jest, a ima i snijega.
mikio, kod mene ima uvijek djece. I u parku i na trgicima. Stalno su klinci posvuda. Bas je kvart s mladim obiteljima. Imamo park bas za djecu do cca 3 god, uvijek isto neko bude. Zaletite se do ovih djelova ak te nije strah u auto s njom. Ja sam malo jos istocnije, ali ako i odes na trg Kukuljevica npr moci ces se jedino pozalit na guzvu :D
Maresretan rockas š„³š„³š„³ kakav je plan za slavlje? š
Zarice javim ti se vezano za alergije, nemam sad papire kod sebe.
Cure, imate preporuku gdje otic u planine na snijeg na 1-dnevni izlet, ne predaleko od Zagreba? Da ima i restoran za pojest ofkors..
Imas Japetica i Poljanice na Plesivici. Mi smo prosli vikend bili na Japeticu, imas planinarski dom, super klopu i deserte (gibanice, strudle) jedino bude vikendom bas guzva. Na Poljanicama je bolje za M sanjkanje i imate restoran sa domaÄom klopom. Jedino isto bude guzva vikendom...
Lavice tnx š il' Äemo to nes il' do Delnica/ravne gore. BaÅ” bi iskoristila ovaj vikend dok joÅ” ima snijega
MikioĀ ovaj vikend se otvara skijaliÅ”te na Sljemenu pa definirano planiramo zaobiÄi š
Hvala na Äestitkama :)
Mrgud sutra slavimo...niÅ”ta pretjerano...moji, muževi i naveÄer Äe kumovi doÄi. Torte smo same pekle i baÅ” me zanima kako Äe ispasti...ja svoju joÅ” nisam dovrÅ”ila..tema nam je SpužvaBob pa Äe sve bit žuto hhh
Jedino sam zaboravila dodatno kupiti balona pa ih ima manje nego Å”to sam htjela al možda stignem joÅ” sutra ak ne nema veze.Ā
.
Zna li koja gdje i dal uopÄe ima za kupiti bodi kratkih rukava, 98 veliÄina? Ne naÄem nigdje xDĀ
RazmiÅ”ljam možda da preÄemo na potkoÅ”ulje ak ne pronaÄem bodije.
.
I dal netko naruÄuje babylove iz dm-a online? Vidim da nemaju uopÄe u ponudi 5+...sad nznm dal to trenutno nema ili su ih povukli.Ā
Hvala na Äestitkama :)
Mrgud sutra slavimoā¦niÅ”ta pretjeranoā¦moji, muževi i naveÄer Äe kumovi doÄi. Torte smo same pekle i baÅ” me zanima kako Äe ispastiā¦ja svoju joÅ” nisam dovrÅ”ila..tema nam je SpužvaBob pa Äe sve bit žuto hhh
Jedino sam zaboravila dodatno kupiti balona pa ih ima manje nego Ŕto sam htjela al možda stignem joŔ sutra ak ne nema veze.
.
Zna li koja gdje i dal uopÄe ima za kupiti bodi kratkih rukava, 98 veliÄina? Ne naÄem nigdje xD
RazmiÅ”ljam možda da preÄemo na potkoÅ”ulje ak ne pronaÄem bodije.
.
I dal netko naruÄuje babylove iz dm-a online? Vidim da nemaju uopÄe u ponudi 5+ā¦sad nznm dal to trenutno nema ili su ih povukli.
Pa ja sam neki dan narucivala 5+ babylove iz dma online
Pogledaj si na next online, ja sam tam bodije N uzimala, meni su oni bolji od potkosulja jer bi on sve drugo izvukao iz hlaca, ovak sam sigurna da su ledja i busa pokriveni š¤
Mare sretan roÄendan! Babylove dosta stvari nema dostupno trenutno. Ni one kutije sa papirnatima pa mozda je tako i sa pelenama. Bodij 98 kratih rukava sam ja kupila bila u H&M i c&a online. Bila joÅ” na nekoj akciji kupila prije BožiÄa i sad ih ne trebamo vise tako da sam nove neotvorene poklonila, a one otvorene i koje sam odrezala etikete i oprala stoje. A tako mi stoji i 30 bodija bez rukava broj 92 koje sam kupila kao za ovu godinu, obuceni jednom ili nijednom. š¤·āāļøPrva fulana investicija sto se njene robe tice. Pretekla me sa tim skidanjem pelena,al nema veze.Ā
No htjela pitat jel ima koja iskustva sa nekim sitnim osipom. Uglavnom M ima osip sitne tockice kao hrapava koza da je na kozi guze al ne tamo di su gacice nego onaj dio kože izvan gacica sto ostane. Lijevo i desno od ruba gacica. Di ima gace nista. Prvo je bilo malo sad je sve vise i siri se prema gore, a vidim da joj je i crvena koza po bedrima ima kao crvene mrlje i isto hrapavo. Izgedaju mi kao dva razlicita osipa. Prvo sam ovo na bedrima prepisivala tome sto se prva 2 dana popiskila u hlaÄe pa kao iziritirana koza da je iako smo je odmah presvlacili, pa se povuklo na par dana i sad vidim opet a nije u meÄuvremenu se popiskila pa da se nakom toga dogodilo. Nisam mjenjala sampone, deterdzente za robu, odjecu istu nosi ko i prije, tako da mi nis nije jasno. š Ako bude tako do ponedjeljka morat cu pedi zvat jer danas je bas jako vidljivo joj.Ā
Sortiraj odgovore
Najstariji