ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    12. Siječanj 2022. 20:23

Mikio, koji je plan za izaći iz loše faze? Poslozit ce se sve, treba malo vremena🤗
    Lunice, kako ti hendlas petero?💪
    Valkris, provjerite, da. Moja mala rođakinja je tako povracala na sve dok joj nisu otkrili celijakiju.
    Mare, ovaj put ce samo G stradat.🙈 Jadnicak, uhvatim se kako gubim zivce i krenem vikat na njega, baš mi ga je milo.
    Mrgud, tako se i.moja sestra priblizila malo muzu kad je necak br1 poceo spavat. Sad opet ne spava zbog necaka br2😁
    Grizli, zasad 10 ak folikula, vidjet cemo.

Lunica
    12. Siječanj 2022. 22:36

Hani, sestero ne petero😅😅ne pitaj..to ti je svaki dan izazov. Treba preduhitritii vrijeme i sve prije isplanirati da bi funkcioniralo..tipa rucak dan prije..i tako..ali uhvati se nekako ritam..
    Luka ima neke svoje rijeci ali nema nista smisleno bas. Razumije sve pa mi je bas zato i cudno...puse svijecu (to vjezbamo za rodjendan) , mirise cvijece kad mu recem..donese, odnese sto treba..kognitivno je sve super..ali ako nesto zeli onda ne zna reci nego kao place vice .. a idemo ..krenuli smo kod logopeda pa cemo vidjeti jel to samo kasnjenje za dob ili nesto drugo...zaista..svi su mi u ovoj dobi vec pricali pa mi je cudno ali nadam se eto da je samo nekako lijen ...
    ovaj mladji nekidan napunio osam mjeseci i prohodao vec..kazem ja muzu bolje da su se podijelili pa da ovaj vise prica a ovaj jos puze..sto se pozurio hodati😅

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    13. Siječanj 2022. 09:57

Lunice 👏👏👏od mene imas duboki nakolon i aplauz. 6 njih ja se ne znam neke dane skockat sa 1. Nadam se da ce biti ok na karju sve sa Lukom.
    Losa nadam se da ce pronac uzrok i rijesiti da malac lakse dise.
    Hani woow 10 🤞🤞🤞 ajde da bude bar pola super i oplođeno. Jadan G s tobom! 

• Zarica
    13. Siječanj 2022. 12:36

Ja se javila pedici pa mi je rekla da njoj to zvuci kao alergija i poslala nas alergologu u Klaicevu. Prvi termin 31. 3. Nadam se da nece bit hitno pa da cemo morat prije privatno. Prekjucer ga je bas napalo kad smo legli. Taj cudni neki kasalj. Disanje kao i kod vas Losa. Ja sam htjela pulmologu i nekak ne mislim da je alergija, al nadam se da ce oni to sve provjerit na Klaicevoj jednom kad udje u sustav... 

mrgud_zg
    13. Siječanj 2022. 15:10

Zarice pa to ste super termin dobili, 2,5 mj. Mi smo prvi termin čekali 4 mj, a nakon što su nam oni otkazali zbog bolesti doktorice još dodatna 2 mj. Al iskreno , nemoj imati prevelika očekivanja, meni su ti pregledi užasno površni i šturi. 🙄 Ja sam ful razočarana..
    Kaj se spavanja tice, ne zavaravam se ja 😁 nakon 2 godine očekivala sam da nikad nece proc, tako da sad i kažem da je ovo izvrsno i neočekivano. Evo noćas se probudio u 3, zvao da dođem po njega i nastavio s nama spavat do jutra. Totalni sok. Hani vraćam si "dobre želje" natrag 🤭😉, ja ne bih još 🤭🤭🙊🤣

mrgud_zg
    13. Siječanj 2022. 15:14

Lunice pa super da već idete kod logopeda. Najbolje provjerit pa onda super ako nije ništa. 
    Ja već dugo ispitujemo svoju pedijatricu al ona stalno govori da je prerano za logopeda. 🙄 Vidjet ću do ljeta kak će ic pa ako ništa onda ću privatno probat. Iako kao što zadnjih dana pišem, doslovno svaki dan imamo po jednu novu riječ. To je ogroman napredak. On odavno komunicira rukama i nogama al govor šteka. Vidjet ćemo.... Trenutno i dudu pokušavamo izbaciti skroz pa se nadam da bi to trebalo još više pomoć...

• Zarica
    13. Siječanj 2022. 19:27

Mrgud, vi ste isto u Klaicevu isli jelda? Kod kojeg doktora? 

MaRe
    13. Siječanj 2022. 21:30

Lunice ako razumije sta mu se govori i zna napraviti sto se trazi od njega...popričati će...samo mu treba duže. Svekrva se na poslu natjece s babama oko unucadi tako da znam da ih ima i starijih sto jos ne pricaju 😄 Al uvijek je dobro posjetiti dr da se uvjeris da je sve ok,pa kad bude bude.
    Hani 🤞🤞
    Mrgud jedno buđenje je odlican napredak 😁
    Losa jel tvoja ono ped zagovara ostanak kod kuce? Sad ce ti opet reci kak vrtic ne valja 😄😄😄

Lavica27
    13. Siječanj 2022. 21:49

Mare sretan rodjendanko malenom 🥰🥰🥰
    Umrla sam na ovo o svekrvi 😂😂
    Pa zna Losa zasto muza salje pedici😁😁
    Lunice jos procesuiram ovo da imas sestero djece,ja sebi svaki dan nakon prezivljenog dana s dvoje cestitam😂
    Za pricanje,mi smo tako kako Mrgud opisuje. Jedno je sigurno,ako mislis djelovati cim prije kreni,barem za osobni mir. 
    Grizli,ja sam zivjela u uvjerenju da djeca od godine dana na dalje magicno prespavaju noc. Tako da,nema na cemu za heads up😁😁

Lunica
    13. Siječanj 2022. 23:00

Hvala vam cure na podrsci❤️❤️❤️divne ste..
    Evo dva dana sam mu izbacila crtice i opcenito tv i bolji je, bolje komunicira i igra mu je smislenija. Mozda ga je taj ekran blokirao.😩

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.