ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    10. Siječanj 2022. 19:10

Lavica27

Ajme Skoljka pa cestitam, divne vijesti! Drzim fige da sve dobro prodje♥️ Mi smo krenuli u ozujku u jaslice (cim se oformila grupa) pa su tako popunjavali,inace ni ja ne znam kojom logičkog popunjavaju. Mislim da je s vama moje kumce,on je u srpnju rodjen. Mi smo u onom 'malom kvartu', nisu vise jaslice, grupa Jezici.
    Moj je krenuo iza Bozica u vrtic, smrkav je standardno al nekako on je stvaaaaalno smrkav i kasljuca ali nekako na tome ostaje,nadam se i da bude tako.
    Apropo booster doze, proslo mi je 6mj al iskreno mislim s njom ko i bez nje i ne planiram ju uzet osim ako me netko ne uvjetuje jer je taaaaak svejedno na kraju cijepila se ili ne, svi pokupimo kad tad. U blazem obliku kao ali valjda te dvije doze nesto znace.
    Losa uh, zvuci super :)
    Hani sretno 🤞🤞moj obozava prati zube i to traje po 10 minuta, nemogu ga maknut od umivaonika😂 Vidis kako su razliciti svi. I pranje ruku, moglo bi trajati satima.
    Zarice kako su bezobrazni,ja kad sam pitala da se s N spustim,nema sanse,odrasli ne smiju. Onda smo njega i sestru stavili i uzivao je. I jucer na sanjkanju isto. Prvo je cvilio jer mu je bio hladan snijeg al se poslije nije dao doma 🙈

E pa sad na praznicima je nasa grupa bila spojena sa Jezicima, mozda su se i druzili 🤗  A bas voli ici u vrtic , super mu je bilo i sa tom grupicom. Kako se zove kumce?

skoljka
    10. Siječanj 2022. 19:14

miki0

Evo snijega u zg na prvi dan skole, ponedjeljak, klasika 😂
    Lavice a mi kad smo bili se vise odraslih spustalo nego djece pa mi s N nismo ni pokusavali jer smo mislili da tak mali ni nesmiju.
    Grizli kaj ima vec i gore petice? Neznam ti rec jer mi jos nemamo petice ni gore ni dolje… Ja svako malo pogledam jer sad joj vec godinu dana skoro niti jedan zub nije izbio a samo oni jos trebaju… Planiram na proljece/ljeto otoc do zubara s njom da joj bar pogleda jer su meni njeni zubici bas cudni samo dok malo jenja ovaj val korone…
    Hani sretno!! Drzim fige da se primi ovaj puta! 🤞🏼🤞🏼I bravo za zubice. Moja kako kad, a sad kad neda ju polegnem u krilo, nagnem glavu da visi unazad i onda ona cendra i fino otvori usta a ja perem. 😏
    Skoljka cestitke! Nek sve prode skolski do kraja! Sjecam te se da si nam povremeno uletila s proljetnih 😊

Jesam jesam ..mi proljetne smo na wapu i super nam je, ima jos trudnica, a neke su cure vec i rodile. Neke su napustile grupu ,neke zbog neslaganja o stavovima o Covidu 🤦🏻‍♀️,a neke iz drugih razloga

skoljka
    10. Siječanj 2022. 19:17

Hani

Tenkju😁
    Angelly, ne😁 Prvo na hormonima, a uskoro trudna. 😉
    Školjka, daj javi koje ste ime iskombinirali sa Aaron. Sretno na porodu!
    Ne znam kako bi se G ponašao na sanjkalištu u gužvi. Na tobogan se penje samo ako nema nikoga. Ako netko drugi krene u isto vrijeme, on se vraca.😁
    Sretno s vrticima i zdravljem🤞

Ajme, evo ne vjerujem da se netko sjeca imena mog djeteta ☺️😃
    Seka ce biti Naomi 😊
    Ne znam kako vama zvuci...meni nekako odgovaraju, a i iz iste skupine su 🤭😂

skoljka
    10. Siječanj 2022. 19:24

Grizli

Losa ajme super za solo vikend. Budu oni bolji kad nas nema i sve je moguce ja bi rekla ako si postavimo tako u glavi i imamo kome ostaviti ih tko zna s njima.
    .
    Smoothiesa špinatom… Jel u njega ide mlijeko?
    .
    Kod nas dr bas vode racuna kad nas naruce za cjepljenje. Moja dr recimo nas je upozorila da ako se ne osjecamo dobro prije cjepljenja da odgodimo, da za starije moze boostanje i prije 6mj,a mlađe zdrave ljude da je 6 mj nakon 2.doze ili preboljenja nekako ipak bolje. Mi se tog drzimo. Btw sogor se isao testirat bezveze onako ajde da kao to obavi prije nego vozi moju sestru u Zg na kontrolu jer eto malo smrca. I ispao pozitivan. Mm bio u kontaktu, al za sad nema simptome, 4.kucni negativan i njemu i meni pa se nadam da nismo pokupili. Doduse bili su zajedno u ogromnoj hali pa i nije bas neki kontakt al je u zatvorenom. M danas ako bog da ide u vrtic i nadam se da ce proc sve super bez pelene. Da nece odmah zakuhat. Neznam koja se vise raduje tom vrticu.
    .
    Sretno svima koji se vracaju u vrtic i da sto duze izdrzimo bez bolestina…
    .
    Skoljka ajme zeno čestitam! Kako te se ne bi sjecala jos sa starih tema… Bas mi je drago da si se javila, vise puta sam bas mislila kako ste… Ako imas IG javi se katkad, naci ces me pod Grizli. Nadam se da trudnoća prolazi dobro i sretno na porodu. 😍

Bome te ne mogu pronaci, hrpu nekih grizlija 😂😂potrazi ti mene 🤷🏻‍♀️. skoljka, roza slika sa skoljkama

• Zarica
    10. Siječanj 2022. 19:31

Lavice, nama su rekli na standu da nema sanse da ce nas pustit, al kad je mm dosao gore s malim pa mali napravio zastoj, onda ih je covjek pustio kao samo jednom Kaj se boostera tice kolko kuzim stvar je u antitijelima. Pa ako ih vise nemas ne znace nis ove prve dvije doze. Ja generalno znas da nisam za cjepit se, al za onog ko je mi ima smisla i booster i sve koje ce doc
    Grizli, mislim da je po receptu isao napitak od badema, al ja sam stavila mlijeko. A ima raznih recepata.
    Nama teta u vrticu rekla da mali ima ful specifican kasalj koji ne zna di da svrsta. Jednom sam i pisala o tome. A u zadnje vrijeme smo dobili komentare od obitelji kak se cini da tesko dise, nema prohodan nos itd. I mi smo skuzili... po noci se bas ful cuje kak dise i hrce. Ugl mislim da cemo morat do pulmologa da ga pregleda malo. 

• Zarica
    10. Siječanj 2022. 20:22

Losa, moj necak isto imao problema s tim. Jedan nokat mu je bas cijeli opao. Uzasno za vidit je bilo, a i on se napatio s tim 

Grizli
    11. Siječanj 2022. 07:28

Hani 🤞🤞🤞🤞💉 da G dobri drustvo!
    Mikio gore joj izlaze petice sada, dole su izasle odavno. A ovo sto kažeš za N tako je mali necak bio ja kazem "divlji" i koliko se sjecam nis nije bas pomoglo a on je i u vrtic isao. Sjecam se da je sestra i kod vrtickog pedagoga isla pa kao opustit ce se s vremenom. Sad je manje izrazeno al kad mu netko ne sjedne na prvu nece uopce nista s njime. Mozda je samo kod N i Haninog G prolazna faza jer nisu cesto okruzeni djecom ako sam dobro shvatila. 
    Skoljka budem te potrazila 🤭. A slatko curka stize 😍. Kad je termin?
    Mozda al samo mozda ste me nagovorile na smoothie sa spinatom da isprobamo. Hvala za uputu.
    Malo da se pohvalim... M jucer u veticu prvi dan super prosao bez pelene, jednom se samo popiskila jer nije stigla skinut se na vrijeme i sjest na wc i to prvi put. Poslije da je svaki put trcala kad je trebala, a za spavanje da je rekla da stave pelenu da ne mora mama prat krevet 😂😂😂 Nemam pojma odakle joj to al suha se probudila. 

Grizli
    11. Siječanj 2022. 08:51

skoljka

Grizli

Losa ajme super za solo vikend. Budu oni bolji kad nas nema i sve je moguce ja bi rekla ako si postavimo tako u glavi i imamo kome ostaviti ih tko zna s njima.
    .
    .
    Kod nas dr bas vode racuna kad nas naruce za cjepljenje. Moja dr recimo nas je upozorila da ako se ne osjecamo dobro prije cjepljenja da odgodimo, da za starije moze boostanje i prije 6mj,a mlađe zdrave ljude da je 6 mj nakon 2.doze ili preboljenja nekako ipak bolje. Mi se tog drzimo. Btw sogor se isao testirat bezveze onako ajde da kao to obavi prije nego vozi moju sestru u Zg na kontrolu jer eto malo smrca. I ispao pozitivan. Mm bio u kontaktu, al za sad nema simptome, 4.kucni negativan i njemu i meni pa se nadam da nismo pokupili. Doduse bili su zajedno u ogromnoj hali pa i nije bas neki kontakt al je u zatvorenom. M danas ako bog da ide u vrtic i nadam se da ce proc sve super bez pelene. Da nece odmah zakuhat. Neznam koja se vise raduje tom vrticu.
    .
    .
    Skoljka ajme zeno čestitam! Kako te se ne bi sjecala jos sa starih tema… Bas mi je drago da si se javila, vise puta sam bas mislila kako ste… Ako imas IG javi se katkad, naci ces me pod Grizli. Nadam se da trudnoća prolazi dobro i sretno na porodu. 😍

Bome te ne mogu pronaci, hrpu nekih grizlija 😂😂potrazi ti mene 🤷🏻‍♀️. skoljka, roza slika sa skoljkama

Mozda sam tebi poslala zahtjev mozda nisam 😂😂 meni se pojavilo more butika i ribarnica/restorana kad sam upisala skoljka🤣. Ma mojoj slici je oko od M i vidi se malo roze dude. 

skoljka
    11. Siječanj 2022. 09:09

Grizli

skoljka

Grizli

.
    .
    .
    .

Mozda sam tebi poslala zahtjev mozda nisam 😂😂 meni se pojavilo more butika i ribarnica/restorana kad sam upisala skoljka🤣. Ma mojoj slici je oko od M i vidi se malo roze dude.

Eee da jesi, prihvatila sam te 👍
    A meni se hrpu mushih bajkera bilo pojavilo na grizli 🤭

MaRe
    11. Siječanj 2022. 09:49

Grizli bravo za M...brzo je to svladala 🙂😊
    Hani drzimo fige i cuvamo se izjava 😂😂😂😂
    Mikio i A to radi...ujutro ak se ne dignem odmah kad me zove kaze da je kako....kad ga pitam jel jesi kaze nisi i smije se 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.