Bravo za solo vikend i za ski uživancije!
Bolesni nismo, al opet se bojim da ne skupim tu koronu odnekud pa da mi sve ne propadne. Muz mi je opasan, stalno neki nepotrebni "poslovi".
G se bio skinuo sa pelene na 10 dana i onda je počeo pričati i vise nije htio. I sad mi je sladak, ne mogu docekat da pocne zapitkivati😊
Sinoc mi je dopustio da mu operem zube, i to 5-6 min😁 Napokon! Ja sretna ko malo dijete.
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ DODATAN OPREZ! ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Na hormonima sam😁
Cek cek ..kao trudna na hormonima il sam ja sam krivo pokopcala 🤪
Bok curke, da vas malo pozdravim.
Grizli i Lavica me se mozda sjecaju, zbog vas se i javljam 🤭🥰
Grizli ja sam opet trudna ☺️ jos malo pa trebam roditi, u 35tt sam. Vidim kod tebe M super napreduje na svim poljima 💪🥰💋
Lavica u kojoj je grupi N u vrticu, nije u jaslicama? Jel ide u gradski vrtic 🙄? Cudno mi da nam nisu skupa ,a mjesec su razlike 🙄 . Moj je u Lavicima u jaslicama.
Losa ajme super za solo vikend. Budu oni bolji kad nas nema i sve je moguce ja bi rekla ako si postavimo tako u glavi i imamo kome ostaviti ih tko zna s njima.
.
Smoothie sa špinatom... Jel u njega ide mlijeko?
.
Kod nas dr bas vode racuna kad nas naruce za cjepljenje. Moja dr recimo nas je upozorila da ako se ne osjecamo dobro prije cjepljenja da odgodimo, da za starije moze boostanje i prije 6mj,a mlađe zdrave ljude da je 6 mj nakon 2.doze ili preboljenja nekako ipak bolje. Mi se tog drzimo. Btw sogor se isao testirat bezveze onako ajde da kao to obavi prije nego vozi moju sestru u Zg na kontrolu jer eto malo smrca. I ispao pozitivan. Mm bio u kontaktu, al za sad nema simptome, 4.kucni negativan i njemu i meni pa se nadam da nismo pokupili. Doduse bili su zajedno u ogromnoj hali pa i nije bas neki kontakt al je u zatvorenom. M danas ako bog da ide u vrtic i nadam se da ce proc sve super bez pelene. Da nece odmah zakuhat. Neznam koja se vise raduje tom vrticu.
.
Sretno svima koji se vracaju u vrtic i da sto duze izdrzimo bez bolestina...
.
Skoljka ajme zeno čestitam! Kako te se ne bi sjecala jos sa starih tema... Bas mi je drago da si se javila, vise puta sam bas mislila kako ste... Ako imas IG javi se katkad, naci ces me pod Grizli. Nadam se da trudnoća prolazi dobro i sretno na porodu. 😍
Jos jedno pitanje ima kome da iza zubi petica je bijelo oteceno tvrdo i da se osjeti kao da ce izbiti neki zub? M dole ima sve zube potpuno izrasle vec mjesecima, i zadnjih tjedana vidim na kraju celjusti ko da joj jos neki zubi izbijaju pa me to zbunjuje jer svugdje sam nasla da ostali zubi izlaze puuuuno kasnije i da su trajni. Pokušavam ju naruciti kod zubara al bezuspješno
Ajme Skoljka pa cestitam, divne vijesti! Drzim fige da sve dobro prodje♥️ Mi smo krenuli u ozujku u jaslice (cim se oformila grupa) pa su tako popunjavali,inace ni ja ne znam kojom logičkog popunjavaju. Mislim da je s vama moje kumce,on je u srpnju rodjen. Mi smo u onom 'malom kvartu', nisu vise jaslice, grupa Jezici.
Moj je krenuo iza Bozica u vrtic, smrkav je standardno al nekako on je stvaaaaalno smrkav i kasljuca ali nekako na tome ostaje,nadam se i da bude tako.
Apropo booster doze, proslo mi je 6mj al iskreno mislim s njom ko i bez nje i ne planiram ju uzet osim ako me netko ne uvjetuje jer je taaaaak svejedno na kraju cijepila se ili ne, svi pokupimo kad tad. U blazem obliku kao ali valjda te dvije doze nesto znace.
Losa uh, zvuci super :)
Hani sretno 🤞🤞moj obozava prati zube i to traje po 10 minuta, nemogu ga maknut od umivaonika😂 Vidis kako su razliciti svi. I pranje ruku, moglo bi trajati satima.
Zarice kako su bezobrazni,ja kad sam pitala da se s N spustim,nema sanse,odrasli ne smiju. Onda smo njega i sestru stavili i uzivao je. I jucer na sanjkanju isto. Prvo je cvilio jer mu je bio hladan snijeg al se poslije nije dao doma 🙈
Nisam znala za to da treba proći 6 mjeseci od preboljenja za booster dozu. Ja sam imala u studenom.. A cijepila se u srpnju.
Mislim da ću još čekati, iako vjerujem da ću je opet pokupiti, sad je baš jako raširena.. Samo me strah da će vrtić stalno biti u izolaciji, ne znam kako bi to izhendlala.
--
Sretno trudnicama i curama koje se trude za bebicu. ❤️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Tenkju😁
Angelly, ne😁 Prvo na hormonima, a uskoro trudna. 😉
Školjka, daj javi koje ste ime iskombinirali sa Aaron. Sretno na porodu!
Ne znam kako bi se G ponašao na sanjkalištu u gužvi. Na tobogan se penje samo ako nema nikoga. Ako netko drugi krene u isto vrijeme, on se vraca.😁
Sretno s vrticima i zdravljem🤞
Losa ajme super za solo vikend. Budu oni bolji kad nas nema i sve je moguce ja bi rekla ako si postavimo tako u glavi i imamo kome ostaviti ih tko zna s njima.
.
Smoothiesa špinatom… Jel u njega ide mlijeko?
.
Kod nas dr bas vode racuna kad nas naruce za cjepljenje. Moja dr recimo nas je upozorila da ako se ne osjecamo dobro prije cjepljenja da odgodimo, da za starije moze boostanje i prije 6mj,a mlađe zdrave ljude da je 6 mj nakon 2.doze ili preboljenja nekako ipak bolje. Mi se tog drzimo. Btw sogor se isao testirat bezveze onako ajde da kao to obavi prije nego vozi moju sestru u Zg na kontrolu jer eto malo smrca. I ispao pozitivan. Mm bio u kontaktu, al za sad nema simptome, 4.kucni negativan i njemu i meni pa se nadam da nismo pokupili. Doduse bili su zajedno u ogromnoj hali pa i nije bas neki kontakt al je u zatvorenom. M danas ako bog da ide u vrtic i nadam se da ce proc sve super bez pelene. Da nece odmah zakuhat. Neznam koja se vise raduje tom vrticu.
.
Sretno svima koji se vracaju u vrtic i da sto duze izdrzimo bez bolestina…
.
Skoljka ajme zeno čestitam! Kako te se ne bi sjecala jos sa starih tema… Bas mi je drago da si se javila, vise puta sam bas mislila kako ste… Ako imas IG javi se katkad, naci ces me pod Grizli. Nadam se da trudnoća prolazi dobro i sretno na porodu. 😍
Mozeee i ja sam pod skoljka 🤭😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji