ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    15. Siječanj 2022. 14:03

MaRe sretan rodjendan🎉🎉🎉
    Grizli možda je suha koža, dermatitis

[iimg]

Grizli
    15. Siječanj 2022. 16:24

Tnx probat cemo biovitalisom onda. Sad kad kazete izgleda kao iziritirana suha koza 🤷‍♀️... Meni odmah panika , alergije, crne misli...
    Mikio nema sanse sad joj bodij obuci. Za noc dok ima pelenu da, al cim je u gacicama ako ima pelenu nece sjest, nece ni na wc nego se popiski. Sad sama se skida i to joj je bas tesko otkopcat probala par puta i svaki put kad ga je imala nije stigla se otkopcat nego bi sjela obucena na tutu 🙈. Nakon 2 puta shvatila sam da nema smisla. A toliko sam ih nakupovala da ne bude ih sigurno iznosila. Al nema veze negdje cemo ih udomiti. Za van ima potkosulju od h&m su zbilja duge i taman joj stavim u gacice pa joj nisu gola leđa. 

• Zarica
    16. Siječanj 2022. 08:38

i ja sam bas neispavana. Iz nekog razloga  i sinoc i preksinoc isla spavat iza 2. Jucer smo gledali kolica pa sam surfala reviewe. To je revolucija kolko laganih i prakticnih kolica postoji da ih mozes i sa kosarom i sportski dio kombinirati. Nikako se odlucit. Sretan rodjendan svim bebacima koji slave 
    Mali jucer tolko lose disao i kasljao, a bili smo kod mojih i svi se zabrinuli. Ja i mm smo valjda vec navikli pa nismo bili svjesni kak zvuci. Ugl isli smo na kraju u 10 navecer s malim kod buraza mu mjerit kisik. Imao 98 pa smo zakljucili da je ipak ok. Danas mi se cini da napokom produktivno kaslje. 

• Zarica
    16. Siječanj 2022. 08:42

Damnarexx, Valkris, Angdlly. Kaj ste vi s kolicima? Imate svoja stara il ste kupovale? 

Valkris
    16. Siječanj 2022. 11:35

Zarica

Damnarexx, Valkris, Angdlly. Kaj ste vi s kolicima? Imate svoja stara il ste kupovale?

Mi imamo stara, jer se malac ne vozi u njima. Za njega imamo triciklic ili ide pjesice..
    Jedino sam mislila uzeti kisobran kolica ali to cu kad prođe zima, jer malecka se bas ne voli voziti u kolicima pa da ne bacam novce sad bezveze...
    Mare, sretan rođendan A 🎉🎂

Angelly
    16. Siječanj 2022. 14:45

Zarica

Damnarexx, Valkris, Angdlly. Kaj ste vi s kolicima? Imate svoja stara il ste 

Imam stara kolica i zapravo jedva cekam proljece da aktiviram kisobran jer su mi laksa i prakticnija a mogu se onak ful spustit. Zarice moras si stavit novu lenticu da te mozemo pratit 🤭

• Hani
    16. Siječanj 2022. 17:30

Tražim marinu lentu, izgleda da kasnim 3 dana🙈. Sretan rođendan A🎈🎉

Lorena94
    16. Siječanj 2022. 17:39

Hej žene, prvo želim svima sretne rođendane koje sam propustila.. nisam se mogla ulogirati, mijenjala lozinku i evo sad uspjela, mi smo proslavili minimalno.... nego da malo jadikujem T šmrkav od pon, mene pokupilo u četvrtak danas nas testirala doma, pozitivni nas dvoje mm negativan 😡 sutra se moramo javiti dr. Nema temp, brlja s jelom, jede samo što mu se sviđa, pretežno sve na slatko mora vuć. Meni nos curi i jedna nosnica začepljenja, drugih simptoma nemam. Zarice čestitam, da bude sve ok! 

MaRe
    16. Siječanj 2022. 20:18

Hvala svima na čestitkama 🙂🙂
    Mi smo jucer proslavili...do pola 11 navecer smo imali goste...mali je uzivao samo tako...a svjecice je valjda sto puta puhao 😄😄😄
    .
    Ja sam isto kolica spremila za drugo jednog dana kad dođe...ak sam ih mogla teglit u zgradi s drugog kata mogu ih koristit i sad u kuci 🤣
    .
    Lorena drzim fige da prođete sa sto manje simptoma i da sto prije ozdravite 🤞
    .
    Tnx za savjete...nasla sam na H&M bodije ali me Grizli bacila u razmišljanje. Mali je poceo natezati pelenu,očito mu pocinje smetati pa kontam bolje kupit gaćice i probat s odvikavanjem.
    I pelene su se dns pojavile u ponudi pa sam i to brze bolje narucila za dva mjeseca 🙈
    .
    Losa ja ne mogu ni zamisliti da do 4 budem budna 🤣🤣 to mi sad ko sf zvuči. Brzo se zaboravi razdoblje nespavanja 🤭🤭

• Zarica
    17. Siječanj 2022. 05:27

Losa, ne kuzim foru s ventolinom. Rekli su mi da ako ima dobru razinu kisika da nije stvar u plucima i ne treba ventolin. Jer ventolin je kisik, ne? Tak da je zakljucak bio da ili mu je nateklo sve ili treca mandula. (To sve sa mojima sam pricala koji imaju iskustva s tim bolestima). Njemu se sad to opet razvilo u bronhitis, ne znam na koju foru bi ventolin to sprijecio, al mislis da mozda bi? Ugl moja pedica nam nikad jos nije dala ventolin. Tak da cu danas na hitnu ako se stanje ne popravi. Ne zelim kod svoje pedice ic pa da nam opet da 5,6 ljekova pa iduci mjesec repriza. 
    .
    Mi smo imali nasljedjena kolica koja smo dokrajcili. I ova prva i kisobran. A i prije mi je bilo svejedno jer nisam znala kaj zelim. Sad tocno znam i nema mjesta kompromisu😀 Bas smo se namucili s prethodnim glomaznima, neprakticnima ovima za novorodencad... Al imamo sad troja izmedju kojih se ne mozemo odluciti. I ja i mm naginjemo razlicitim.  
    .
    Angelly, nekak mi se neda vise te lente stavljat. Zasad se ne planiram ukljucivat na forum za trudnice, a kaj se nas tice ja sam ko mrgud, pa mozete po njoj uvijek pogodit :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.