Mikio M se probudi sa full popisanom pelenom. Do pred 3.dana i dnevna pelena je bila skorz puna, sad suha. Tako da sam ja nju cekala da bude skroz 100 % suha ne bi nikad ju skidala. Realno.
Tutu imamo nasljeđu od necaka Fisher price tron koja kad s epopiski svira. Tuta ima 11 godina i radi ko i prvih dana a odvikla petero djece od pelene tako da se doslovno isplatila svaka kuna sto je placena onda.
Stoji nam u wc-u na sred preskacemo ju da bi dosla do masine, al njoj je na ruku i odmah ju sluzi i kao stolac za prat ruke ili zube.
Za van ce joj kumovi za rođendan pokloniti ovo: https://cutiecloud.com/proizvod/djecja-sklopiva-toalenta-daska-kiokids/. Nasli na webu neznam tocno kakvo je nadamo se korisno.
Mojoj sam ja svaku vecer pred tusiranje/kupanje ponudila dal ce sjest na nju dok ja pripremim pidzamu, rucnik, kadicu... Prvo nije bas bila zainteresirana al kroz par dana je pocela sjest. I sad kad sko odlucili skinut prvi dan sam joj nudila svakih 30-45 min., onda sam skuzila facu koju napravi kad joj se pocne piskit pa ponudila onda, i do kraja 2. dana je skuzila da moze to i sama najaviti i krenula u wc. Ja ju sad pitam npr prije rucka, pa ako vidim da je proslo 1.30 h a da sama nije isla.
mikio, moj mali s kakanjem ko N. I ducanu il di god, mora cucnut i obavit to. Tak da cuci dok se ne pokaka. Ako pokusamo dalje ili nesto veli da jos kaka i ne mrda.Al traje puno krace nego kod vas. Koju minutu. Mogao bi se nauciti na tutu, ali ne zeli. Tak da ni ne pokusavamo. Pretpostavljam kad budu stariji klinci u vrticu kretali na tutu, zainteresirat ce se i on.
Mikio korak prije svih drugih koraka - prestani se opterećivati 😉❤️ sve će to doć !
Znaci ova zima mi je najgora u zivotu 😫😫 stalno je netko doma bolestan...evo sad smo na 3/4, jedino se muz drzi mi ostali smrkavimo i kasljemo...ocu sunce i toplo vrijeme
Angelly, suosjecam... mi smo se patili dok nismo uzeli pauzu u vrticu. Sad smo unazad cca 3 tjedna svi potpuno zdravi i mogu rec da je preporod. U pon opet krecemo s vrticem Mi danas opet otisli preko dana u sv Nedjelju na advent da se upustimo na onaj ledeni spust dok nema guzve. Bili smo jednom prije mjesec dana po mraku i u kutu onog stage-a se tada zgurali da pojedemo fritule. I mali je dok smo prolazili pokazao tocno na to mjesto i rekao 'tu smo papali'. Ja sam bas ostala paf. Jos nam je nabrojao s kim smo bili. Bas me iznenadio. Tak su narasli za cas.
mikio, jos nismo u toj fazi al poznata mi je od necaka. Sad cete se morat oboruzat strpljenjem, beskonacna budu ta pitanja. Meni je i zacudjujuce bilo kak sam skuzila da na neke glupe stvari ne znam odgovore
Moja je krenula pričati odjednom, ali nismo još u fazi zašto 😁
U ponedjeljak u vrtić nakon 20dana..a šmrcati nije ni prestala 🤷🏻♀️ veselim se ostatku zime.. I da na Rabu isto bukti korona, a u Ri da ne pričam. Čekam nove izolacije i oboljenja. Nisam uzela booster jer sam imala koronu i sad ne znam bi li se boostala i kad.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
O Losa, pa bas lijepo :)
mogu vam rec da je onaj shake bio pun pogodak. Dns za dorucak pomjesala hrpu spinata s bananom i jabukom u shake. Slistio je mali. A skuzila sam da paradjz juha super prolazi za veceru tak da sam bas zadovoljna sad :) I oko mene dosta zarazenih, i to ljudi kaj slucajno se testiraju iz nekog lijevog razloga. S nekima smo bili i u kontaktu dok su bili zarazeni a da nismo znali, al na nas zasad nece.
e da mikio, mali je ful bojazljiv tak da nije htio sam ici na spust, ali dali su nam da se spusti s mm. To mu je bila ludnica :)
Sortiraj odgovore
Najstariji