ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    05. Siječanj 2022. 15:27

Što se tiče obuće ja bi eventualno uzela tenisice koje može nositi cijele godine jer kao što je netko napisao, ona je mjesecima nosila istu veličinu a sad u dva mjeseca prerasla 2 puna broja tako da tko zna.. a i s odjećom je kaos, od 86 do 104 nosi, doslovno, iako kao najviše 98.
    Šampinjone jede već jako dugo, ali jedemo ih stvarno rijetko, a ostale gljive joj nisam davala, to planiram iduću sezonu kad počnu. Inače jede apsolutno sve isto kao i mi negdje od godine, zadnje sam joj bila dala med i mislim baš šampinjone.

[/url

MaRe
    05. Siječanj 2022. 18:31

Mikio oko vas bome dosta "pozitive" ima 🙈 Drzim fige da vas ipak zaobiđe.
    Ja sam bolesna isto...test je negativan pa kontam da je neka prehlada il nesto...prvi dan sam umirala,temp 39,drugi dan grlobolja i sad vučem zacepljeni nos....rekla mi dr da ima dosta slucajeva ko moj. Vlada nešto pa ono sto ne bi ja koja nigdje ne idem pokupila. 😆
    Obucu mu ne kupujem unaprijed jer mu teško pogoditi model i broj...npr sad ima gumene cizme 24,papuce 23 a zimske neke cizme/cipele 22 i jos mu plesu tak da 🤷‍♀️
    .
    Ajme ne znam kak su vasi al ovaj moj je ko poludio u zadnjih tjedna dana....izludit cu vise...samo se dere,place,vristi za svaku sitnicu koja nije kak si je zamislio ili place jer eto tako ajmo malo urlikati iako ne znamo zasto urlicemo.Da zivim u stanu vec bi mi odavno zvali socijalno da vide sta place toliko 🙄🙄

DeeDee
    05. Siječanj 2022. 19:35

Mikio ma ona ima 90% robe iz Pepca a oni imaju malo manje modele pa vjerojatno zato zvuči kao da je veća od svih, a nije. A i njihovi brojevi su kaos, ima jedne tajice 104 koje su potpuno jednako široke i mrvicu duže od hlača koje su 92😅
    Visoka je 92cm. A mi smo neki prosjek rekla bih, ja imam 173 a on 187cm 🤷🏼‍♀️

[/url

Grizli
    05. Siječanj 2022. 19:35

Mikio ja sam M uzela 2 para tenisica dva broja veće i cipelice froddo kad sam ulovila super snizenja. Sve je obuca koja moze biti za puno mejseci godišnje, nisu samo za nesnosne vrucine i zime. Tako da ja uvijek i sklucivo na akciji joj cipele kupujem. Najvise voli superfit al ne pada mi na pamet kupitj cipele po 500 kn. Nekih 4 mjeseca su joj stopala jako brzo rasla, sad ajmo rec stagnira. Ja sam jedne zamjenila nakon 30 dana jer je bio rok i skuzila sam da ce taj broj prerast dok dodje do njega. Sandale za more i ostale te par put nositi obucu cemo i ove godine kupiti u dechatlon. 
    Valkris gljive nakon 1 godine mogu samo moraju biti dobro obrađene. Tartufi kao ne bi trebali do 3.godine. Gljive su kao tesko probavljive pa zato kao da se ne forsira, al moja oboje jede vec. Sampinjone vec duze, a tartufe otkrila prije 3 mjeseca.
    Losa nadam se sa niste pokupili.
    Ja imam upalu sinusa i uha🙄 osjecam se ko prebijena. A dosta clanova obitelji ima koronu tako da smo bas solo doma.
    Inace cure ja sam u soku kako nama dobro ide odvikavanje od pelene. Danas 3.dan ona je od 10 odlazaka na wc, 6 puta sama isla, skinula se i sjela na tutu. Meni je to fascinantno, ja sam bila 100% uvjerena da ce do tog trebat nam dobrih 15 dana. Prvi dan imali 7 promjena gacica i hlaca, drugi dan 2x, danas niti jednom. 

• Zarica
    05. Siječanj 2022. 20:00

Ma bravo Grizli, pa to je bas uspjeh Bila je ocito spremna.

DeeDee, ja bih ipak rekla da ste visoki
    Moj mali isto s robom iz pepca ima cijeli spektar brojeva. Na rodj je nosio jednu kosulju iz pepca kaj pise 3-4 god. Bila mu taman.

Ja bi se isto odlucila za tene iil cipelice koje ce ionak nosit ponekad bez obzira na godisnje doba (sto se tice kupovanja unaprijed). Al mi tolko malo obuce kupujemo da mi se ni neda trazit popuste i mozgat. Ima jedan par papuca i jedan par cipela. Sad sam mu za zimu uzela i cizme u lidlu dodatno kao ak cemo na snijeg, al to se jos nije dogodilo. 

Lavica27
    06. Siječanj 2022. 08:47

E da zaboravila sam za gljive napisat,mi ih jedemo vec sigurno vise od 6 mj, al ono u rizotu jednom mjesečno,ni ne spremam ih tolko cesto.  Mikio a zasto te strah dat kozice i lignje? Moji to jedu od godine dana...
    Mare nadam se da ces sto prije ozdraviti!
    Grizli bravo za M! Zapravo oni kad su spremni to prodje kao pjesma... S kceri mi se dogodilo da sam dosla po nju u vrtic pred produljeni vikend i teta mi je rekla ' ona je spremna za gace, nemojte joj od danas vise pelene stavljati' i doslovce je tako bilo. Imala je 2 godine tocno. Nit se zapisavala (osim znam im se i poslije desiti jednom u sto godina da se zaigraju i zaborave) nit smo mijenjali gace (a dan danas joj nosim rezervne u ruksaku od N😂). Dok N shvaca tutu kao zafrkanciju,glupira se i ne obavi nista, a tete kazu da u vrticu redovito obavlja nuzdu. Inace,neznam koliko Vasi piju, N pije uzasno puno i pocela sam primjećivati da mu je suha pelena po 5-6 sati, nocna suha ili malo zapisana (pricamo o djetetu kojem je gotovo svaku večer propisala pelena bez obzira na marku). Pa kaze gugl da je samokontrola predznak da je spreman za skidanje,a on se doma ne da 🤔
    Apropo korone,nadam se da Ce vas zaobići. Ja uopce ne razmisljam o tome ko je pozitivan ko nije jer znam da je pravo cudo sto je dosad nisam skupila i da cu je kad tad skupiti. Drzim se pravila gdje su naznačena, radim na imunitetu i pokusavam 'normalno' funkcionirati. Svaki put kad prodjem kroz vrata kuce sam svjesna da mogu skupiti bilo gdje pa i u lokalnom dućanu...

MaRe
    06. Siječanj 2022. 10:20

Grizli bravo za M 👏👏👏
    Lavice to sam i ja primjetila...jos sam htjela pitati ovdje zna li koja dal se trebam brinuti sto pije a pelena nije puna ko inače 🙈 Al on ne trazi sam...osim ujutro i navecer...i to ide na skoljku.
    Od bratića mali (2) je imao neku upalu mjehura i valjda kak ga peklo dok je piskio u dva dana je sam skinuo pelenu...tak da kontam kad odluce i kad su spremni da to ide 😊 Odmah nakon toga je i dudu ostavio...da je on veliki decko i ne treba mu 🤭🤭

Grizli
    06. Siječanj 2022. 11:10

Morske plodove M jede skape, lignje, sipe i hobotnicu, školjke nismo probali jos dat jer ja znam imat reakciju na njih pa cisto radi opreza.
    Prije ponedjeljak M nikad nije ni pitala za ici na tutu, pelena je bila suha max 1 sat. Abnormalno puno pije i piski, al zbog bubrega moramo tako. Jedino sta je zadnje vrijeme odbijala da joj se oblaci pelena opet su postale borbe velike. Onda smo uveli kao pripremu za spavanje prije oblacenja pidzame da piski na tutu. Vecinom nije nista obavila. I kazem 1.dan je bilo kaoticno najvise zato jer je ona gadljiva pa je bila u soku kad se popiskila po sebi. A osim gacica i hlacica nismo imali nista za cistiti. Jer kad bi krenula piskiti i skuzila odmah smo krenule na tutu. Kakat nije htjela nikad na tutu, sad bez problema ode i obavi. Doslovno 1 dan joj je trebao da shvati poantu. Kao da joj je ugodnije kretanje bez pelene. I full se pravi vazna da nosi gace. Trenutno između odlazaka na wc je cca 1.30-2 h. Prvi dan je piskila svakih 30 minuta. 
    Za spavanje joj stavljam pelene gace. Ali za dnevno je skroz suha i danas je vec rekla da ce spavat u gacama. Za noc cu joj jos drzat pelene dok bude pristajala ih obuci. Ako ne cemo ih skinut i za noc. Najvise mi je sto nemam tolike zamjenske nepromocive navlake.
    Kod nje nikad nisu bile tako duge pauze u mokrenju pa mozda da pokusate bez obzora sto sami ne pitaju. Oni ja mislim jos ne shvacaju princip dok ne probaju na svojoj kozi. 
    Pepco robu M nosi 86 majice, a hlace 98-104. Inace je c&a 92 najbolje joj, a h&m roba mrvicu duze/sire. Gacice i kanotjere najbolje mi se za sad pokazale od h&m, dok od kauflanda i lidla sto je dobila je dosta siroko joj a velicina je 86/92.
    DeeDee V je bas visoka. Ja sam visa od tebe, mm je tu nedgje ko tvoj, a M je "samo" 86 cm. A svi u obitelji smo visoki dosta. Koji broj noge ima? 

DeeDee
    06. Siječanj 2022. 12:10

Grizli bravo cure, u vašem slučaju to stvarno zvuči kao piece of cake 💪
    Meni se čini da smo mi još miljama daleko, probati ću na proljeće kad zatopli..
    V ima veliku nogicu od rođenja, samo stopalo bilo od nje 🙈
    Ali i ja i sveki imamo 41 pa sirota nema na koga imati maleno stopalo.
    Ona nosi ajmo reći 25. Tj jako ovisi o modelu, Bajka, Ciciban i čizme za kišu su joj 24, preko termo čarapa može samo Bajkine 25. Tenisice i zimske cipele su joj 26 🙈

[/url

Simbalija
    06. Siječanj 2022. 14:04

Grizli svaka čast!! Bravo!!
    Ja mislim da smo daleko od toga,  tj. ja nisam spremna početi je odvikavati. 🙈 Po noći najčešće ne piša, a kaže da je kakala kad obavi. Ne radi drame oko presvlačenja pa možda mi zato još nije palo na um da bi se mogla skinuti iz pelena.. Ja tek na ljeto htjela probati..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.