ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    04. Siječanj 2022. 21:32

Išla sam baciti oko na prvu stranicu 😂🙈
    Lorena sretan rođendan malcu!! ❤️❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Hani
    05. Siječanj 2022. 11:13

Lorena, sretan R🎉
    Mikio, lutrija je, da, al ako su ok popusti, što ne bi uzela. G je nakon tri mjeseca na 22 jucer presao na 23 pa sam morala nesto uzeti i jedva sam nasla jedan par u gradu jer mu ne moze čičak preko noge.
    Na sniženjima znam uzeti nekoliko brojeva unaprijed pa neka stoje. Ako ne stigne nositi, proslijedim necaku ili prodam na Moje krpice.

Simbalija
    05. Siječanj 2022. 11:13

Mikio mojoj baš jako brzo raste nožica i stvarno ne znam koji broj bi uzela, ni obuću ni odjeću. Možda ako ima neki kontinuiran rast pa da procjeniš? Tipa ako si joj prije 3 mjeseca uzela tene manji broj pa da znaš da će kroz tri mjeseca opet trebati veći broj.. Ja sam isto gledala stvari na rasprodaji i ne znam bi li kupila.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Valkris
    05. Siječanj 2022. 12:20

Sretna Nova godina svima 🥂
    Sretni rođendani svima koje sam propustila 🎉🎉
    Lavice, cestitke na novom poslu 🎊
    Zarice, cestitke na plusicu 🤗🤗💞💞💞💞
    Grizli, zar nisu gljive tek od 3.godine,vidim da si napisala sampinjone da joj dajes? Ili ja zivim u zabludi...
    Mikio, ja ne bih kupovala unaprijed bas toliko jer kao i sto nije rasla, postoji naravno mogucnost da ce rasti ubrzano 😊
    Bocicu za vodu koristimo istu ko Mrgud, ali doma on sam pije iz bilo koje čaše (bilo plasticna ili staklena)

Simbalija
    05. Siječanj 2022. 13:03

Mikio joj da onda je to dosta riskantno. Ne znam,  mislim da ja neću kupovati toliko unaprijed jer je velika šansa da ću fulati.. Čak i za odjeću iako sad idu i po godinama (2-3) pa bi kao u teoriji trebala stati u 98 do treće 😁
    --
    Valkris,  kako misliš ne smiju do treće gljive? G uredno ih jede na pizzi ili sa paštom već dugo... Nisam čula za to. Ja joj dajem sve sad, i školjke, škampe ako radimo buzaru i gulaš od divljači i sve što mi jedemo.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

Lavica27
    05. Siječanj 2022. 13:47

Zarice pa cestitam od srca!!  Takodjer, savjetovala bi ti da odes do gin,za svaki slucaj. I usporis. Druga trudnoca je svakako intenzivnija, pa relax, daj si da odmoris kolko god mozes. 
    Sretan rodjendan tvom malcu i od Lorene🥰
    Beba rado bi ti odgovorila al ja ko Zarica just go with a flow😂
    Hvala svima na čestitkama:)
    Mikio ja nebi kupovala jer moj je bio 3mjeseca na 22 i broj 23 prerastao za mjesec dana. 
    Sto se tice tvog stanja, slazem se sa Simbalijom, ja bi otisla popricati s nekime. To je stvar odrzavanja samog sebe...

Angelly
    05. Siječanj 2022. 14:02

I moj jede gljive, mada sad mu bas ne pasu jer su kao ljigave 😅 i jede skampe i sve.
    Jao da Valkiris vec je to velika beba, zavidim 🤭 al ajd i moj ce kad tad jel 🤪 realno okrenula se nisam i ko da sam jucer rodila a malac ima vec 2 mj.
    N je poceo bracu malo vise dozivljavat pa ga ide zabavljat, oce brisat kad bljucne i tak...i sve sto radimo s bebom on radi s mucekima 😆

• Zarica
    05. Siječanj 2022. 14:16

Mi smo uveli gljive prije nekih god dana mislimMislim da se ne treba nista izbjegavati po novim smjernicama. A bila je rasprava pa je Losa objasnila da tako neki kazu da se izbjegava zbog fitina (ak sam dobro upamtila:)). Koji moze, ali i ne mora tesko padat na zeludac. 

• Zarica
    05. Siječanj 2022. 14:54

mikio, prosla sam 12 tjedana neki dan. Termin mi je sredinom sedmog.
    Na rockasu je super bilo, bilo je dovoljno popsa, i previse Tak da su si pouzimali i za doma i uzeli recept. Meni osobno nisu bas nes, valjda jer sam vidla kolko keksa i cokolade ide unutra pa imam neku kocnicu kad ih jedem. Al ostalima su bili hit. Bila je masa ljudi, a nama standarno super. Sad za blagdane smo non stop jedni drugima u gostima pa uvijek isto izgleda. Dio nas karta, dio nes prica, dio se igra s klincima pa se rotiramo Mali je bio u nekom polutransu. Pogotovo oko torte i kad smo mu pjevali. Nije se bas mogao opustiti kod tog dijela. Al zato mi sad non stop prepricava kak smo mu pjevali i kaj smo radili

mrgud_zg
    05. Siječanj 2022. 14:55

Ja sam isto za gljive mislila da ne idu do 3.god. Al moj ih ni nije probao jer ja ne volim pa ne kuham. A pizzu ionako ne jede zbog sira pa eto...
    Kaj se veličina tice to je lutrija. Moj sad već mjesecima nosi 24. A stane u slape 23 a Frodo imamo i 24 i ogromne su mu. A sve tenisice i čizmice su 24. A prošlo ljeto je od početka do kraja ljeta preraso 2 veličine kroksica. Na pola ljeta sam kupovala veće jer u prve više nije stao. Tak da po meni je ok kupit tenisice al sandale se ne bih usudila. 
    Robu moj fkt nosi po nekim "standardnim" veličinama za dob. 92 mu je sad na knap i prelazimo na 98. 
    Mikio složila bih se sa savjetima cura 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.