Grizli, nemam grceva ni popratnih simptoma na srecu. Ma da, nije bas da es nesto stedim ovih dana.
Beba, na koji dio blagoslova mislis? Bude uvijek sa svecenikom u pratnji netko ko povuce odgovore pa zapravo nikad ne zapne I kod nas bili neki dan.
Zaariiceee🥰🥰🥰🥰🥰sad sam pročitala 🥰čestitam 😄😄🥳🥳dat ce Bog da bude sve u redu 💚💚
S krvarenjem nemam osobnog iskustva, na sreću, ali npr. sestricna je krvarila prvih 4mj i sve u najboljem redu, samo, ona je mirovala.. Pa se ipak koliko mozes pricuvaj, iako je to s malim djetetom skoro pa nemoguće..
Ako imas bilo koga, koristi maksimalno i lezi💜💜
I sretan rođendanko🥰🥰🥳🥳🎂🎂💚💚
Lavice, čestitke na novom poslu 💚
Lorena, sretan rođendanko🎂🎂🥳🥳🥰🥰
Mikio, nadam se da će biti sve dobro i btw. hvala što pamtiš sve rodjendane, ja sam upamtila samo par🤫
Damnarexx, valjda ste sad napokon dobro, drzite se❤️❤️
Cure, mislim na uvodni dio..
Svećenik :Mir kući ovoj..
Mi:I svima koji prebivaju u njoj..
Ma, valjda ovisi o svećeniku, sve se to svede na isto, samo mi čudno da je bas svugdje drugačije ☺️
Beba, mislim da nekad svecenik i to spoji sve u jednu recenicu. Al ono, ni ja nikad nez napamet nego bude 'go with the flow'
A nije mi neki bed radit, mogu od doma, mogu iz kreveta, mogu se i prosetat do ureda ako bas imam zelju. Zna me iscrpit kad je mali bolestan pa sve zajedno, al generalno do sad nisam mislila da bi mi bolovanje pomoglo, tako mi je rekao i doktor. Vidjet cu kak ce se razvijat dalje.
Ajme da fibromialgija! To je teti od mm dijagnosticirano, ruka je boljela, zglob ruke, a inače naginje depresiji i nakon masu sati rehabilitacije su joj rekli da je uzrok boli u glavi. I zbilja kad se malo posložila, ruka joj je bila puno bolje. Jesi probala popričati sa psihologom? Meni je to u današnje vrijeme kao otići zubaru, rad na sebi je bitan i da imam dovoljno vremena i novaca svaki dan bi ga posjetila 😁 ne mislim da si depresivna, ali znam da imaš težak period i možda bi se olakšala malo sa stručnom osobom..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Zarice ceeeeestiiitam 🥰 drzim fige da od sad nadalje ide sve skolski 😁 vis kak sam nanjusila nove malce u grupi 🤭
Zarice čestitam 🥰🥰 držim fige da stanu krvarenja i da opusteno mozes uživati u trudnoći 🙂
.
Mikio mene se u obje ruke zna javiti takva bol ...nepovezana sa icim...nekad me boli lakat,nekad sake il zglob..ono bas kao da nekako probada.Ne traje dugo pa nekako to pripisujem posljedicama bivseg posla i godinama 😁
Hvala svima na lijepim zeljama :) Bila na pregledu dns i sve je ok.
Mi danas cijeli dan bez dnevnog spavanja Nadam se da ce sad zasat u neko normano doba, poceo me bas zezat prije spavanja i ic kasno spavat.
Zarice cestitke😍😍 drzim fige da bude sve okej🤞
Ja pak uopce nemam iskustva s krvarenjima, ni s prvom ni drugom trudnocom. To me valjda zaobislo.
Mikio pa dokle😵 nisam ni ja nikad cula za to stanje koje navode cure.
Beba je, trenutno smo svi zdravi. Trenutno🙄💆😂
Grizli krivo si skuzila, malac i ja u dnevnoj a njih dvoje u spavacoj🤭 a mi smo oduvijek morali biti s njom prilikom uspavljivanja😪 jedino kod bake zaspi sama.. stvar navike, zna kako je doma a kako kod bake. Kada smo mi probali, vristala je iz petnih zila dok nismo dosli... Koma.
Lorena sretan rockas malcu💕
Mikio od kuda izvlacis svacije rodjendane? 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji