ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    03. Siječanj 2022. 16:34

Zarice, sretan roćkas!
    G voli uglavnom sve. Serviram mu na hranilici, a najviše voli rukom jesti. Zadnjih dana izlijeva piće iz čaše pa mu poslužim u bočici. Nju nosim još uvijek  i ako negdje idemo. 
    Spavanje... još uvijek zaspi na podu pa ga vracam u krevetic. Prije se i po noci vracao na pod, sada po novom dode k meni tek oko 5 pa ga vratim.
    Hvala na cestitkama. Mi malo landrali, bili u lunaparku. 
    G se u zadnje vrijeme srami, treba mu vremena da uđe na novo mjesto, da se malo navikne i makne od mene. 
    Lavice, bravo za promjenu, a grizli za pelene

Angelly
    03. Siječanj 2022. 18:07

N zadnjih par dana cak koji put i trazi da ide na wc, i fora mu je na nas veliki, pa cemo vidjet oce ga proc to il cemo moc u neko dogledno vrijeme skidat pelenu. 
    Sto se hrane tice bio i ostao odlican, fakat sve jede i to dosta, al kolko je aktivan i potrosi. Ima neke svoje case al moze pit i iz normalnih super osim kad namjerno ide izlit...jos ga za samostalno zeza juha, o a mu se do usta pol izlije ak je bistra 😅

• Zarica
    04. Siječanj 2022. 08:09

Moj je tu tommie tippee provalio skroz. Non stop je curilo na kraju pa ju sad koristimo bez cepa. Al ova je navodno bolja.
    .
    Inace ja evo trudna 3 mjeseca, al non stop neka krvarenja lagana. Fakat sam luda vec. Bojim se ikom rec da sam trudna jer se stalno bojim za ishod. A na poslu bi trebala stvarno uskoro rec. Napokon sam imala tjedan dana mira i jucer mi se neki ugrusak stvorio dok sam se tusirala. Moj ginic na go, na hitnu nemam snage fakat, a i rekli mi tam da se samo javim svom doktoru. Dosad je bez obzira na krvarenja uvijek sve bilo ok, al vec mi dr na zadnjem pregledu rekao da traje duze nego je ocekivao...Eto,  nemam snage nikom jos rec pa reko bar da se tu izjadam 😁

mrgud_zg
    04. Siječanj 2022. 09:24

Ajme zarice ceeeeeestitam 🥳🥳🥳🥳👌 suuuuper baš mi je drago! Držim fige da sve bude super do kraja 🤞🤞
    Mikio pa kaj je to sad 🤦 tebe nikako krenut na bolje.. 🙄

• Zarica
    04. Siječanj 2022. 10:03

Thx, pa bas i nisam znala da budu krvarenja tolko dugotrajna, nekak mi je u glavi ostalo da je sve nakon 12 tjedana los znak, a taman sam tu negdje. Svakak ste me utjesile. Ma da, i u prvoj trudnoci sam imala s tim problema, al opet dosta manje nego sad. 
    .
    mikio, meni ti to zvuci ko kad se nabijes u onu zilu, samo sto to bude tocno nadlaktica odozada. Pa bol struji po sredini prema gore uz jake trnce. Kad mi se dogodi uzasno je neugodno, al nikad mi nije trajalo dugo. Obicno mi bude kratkotrajna jaka bol i osjetljivost tog podrucja koja se nastavi jos nakon boli. 

• Zarica
    04. Siječanj 2022. 10:11

mikio, i ja idem privatno jos zbog trauma s mojim prvim ginekologom. Nekak nisam kliknula s ovim, al skroz mu vjerujem sto se tice strucnosti. S obzirom da je vodio i moju prvu trudnocu i na moje komplikacije odlucila sam ponovno kod njega. No zbilja me nervira kad na moja pitanja odgovara s 'mislite da je vasa baka brinula o takvim stvarima' No bila sam jednom u Geminiju kod nekog drugog doktora i bas sam bila zadovoljna.

• Hani
    04. Siječanj 2022. 10:11

Mikio, jel proslo?
    Zarice, predivno!🎈😊 Krvarenja jesu česta, al nemoj se ustrucavat otici na pregled! 
    A za ovo otkrivanje trudnoce, shvacam te, tako sam i ja prije cekala, al sad bih drugacije jer uvijek nesto moze krenuti po zlu. Samo polako i raduj se što malo srce kuca pokraj tvoga!🤗💕 🙏💪

Simbalija
    04. Siječanj 2022. 10:12

Zarice čestitaaam❤️❤️❤️
    --
    Mikio joj to je nešto neurološki.. Opet post korona? Da hitne su koma ovih dana,  šogor je imao nesreću pa je bio za Božić,  koma. Jesi bila na nekom sistematskom? Meni svekrva radi u Graweu i znam da su prije imali neko dodatno osiguranje i onda imaš pravo na cijeli sistematski u Mediku. Bilo je jeftino,  ali sad je dosta skuplje.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

beba2025❤
    04. Siječanj 2022. 10:20

Cure, sto vi u vasem kraju odgovarate sveceniku u Blagoslovu obitelji?
    Bas cesto cujem, svi nekako drugačije.. Ne znam da li je cijeli obred drukciji ili samo taj dio☺️

Grizli
    04. Siječanj 2022. 10:20

Zarice čestitam! Krvarenja su cesta da, al treba svejedno biti oprezan. Jel imas i kakve grceve uz to ili bez popratnih simptoma dodje.
    Mikio ti bas nikako srece. Nadam se da nije nista ozbiljno. Jel te voli mozda prani koš kad se istegnes za natrag onako kao da ces spojiti lopatice? Mene je znalo kad mi s3 ukljeati neki zivac iza tako probatat al onda u obje ruke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.