ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    01. Siječanj 2022. 10:50

Sretna Nova godina svima 😘😘 Samo nek donese zdravlja a za ostalo lako ❤ Svima plusiće 😄😄 tko zeli naravno 🤭
    Ja sam i dalje na li la...topim se na bebice al me onda i panika hvata tako da ajd  jos malo mir dok se ne dogodi 😄
    Doček sam provela igrajuci igricu na PS dok su muz i mali spavali...muz se probudio 5 do 12...izasli pogledati vatromet,cestitali susjedima i ajd nazad u krevet 🤣 
    .
    Damnarexx ajoj...nadam se da je bolje i da nećete vise morati u bolnicu ❤ misko mali
    .
    Angelly bome pravi dečko 💙 Samo nek on papa i raste 🥰
    .
    Ha...ta drama oko necu nikud je kod nas vec tjedan-dva sigurno...isto mu kazemo da onda mi idemo al nekad ne upali neg nam samo mase baj 🤣
    Znaci trebamo ici,prvo je sav sretan al onda trci i bjezi i nece se obuci...kad to nekako uspijemo i dođemo kod npr babe e onda nece kući 🤣 I tak borbe stalno.

Simbalija
    01. Siječanj 2022. 15:17

Zarica

Simbalija, sad cu u nabavku za rodjendan. Kolko ti cake popsa ispadne s onih 300g orea i sirom?

Hmm dvadesetak komada onako prosječnih kuglica. Meni nisu svi htjeli probati, ali su se brzo razgrabile..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    01. Siječanj 2022. 15:18

Sretna nova godina svima!! Puno zdravlja,  sreće, ljubavi,  plusića ❤️❤️❤️❤️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lavica27
    01. Siječanj 2022. 15:36

Sretna Nova godina svima! Puno zdravlja malenima a i vama i vašim obiteljima. Sve ostalo cemo lako :)
    Moj N je jucer bio budan do 1, Obicno ga prebaci u 20h spavanje,al je bio tolko uzbudjen i dobre volje da ga nisam htjela na spavanje forsirati. 
    Sretan rocko jos jednom Mrgudicu😘
    Moj je otpisao kolica, idemo u setnje i to traje sto godina,sve je zanimljivo ali nema veze. Obozava Ici van ali vjerojatno jer su cijeli 12.mj proveli u kuci zbog bolestina pa sad samo da je lutati. 
    Ja sam na sto strana bila ovaj mjesec, na Badnjak dala otkaz, dobila sam bolju ponudu tako da sam cijeli siječanj na g.o. pa cu s klincima iskoristiti mjesec maksimalno..
    Damnarexx nadam se da ste gotovi s bolnicom 🤞
    Ostali s drugim bebicama samo neka rastu a oni koji prizeljkuju da ugledaju plusice.
    Sto se tice odnosa s muzem i prinova u obitelji, ne pametujem samo savjet iz osobnog iskustva, poradite na odnosu koliko mozete prije novog djeteta jer novo dijete nece popraviti nista, eventualno Ce testirati jos vise vas odnos. Bit ćete umorniji, imati jos manje vremena i volje a to je svakako lakse ako ste vas dva u boljim odnosima. Pa eto,zelim nam svima da nam veze budu sto cvrsce u 2022.🥰

annika
    01. Siječanj 2022. 18:04

sretna Nova svima, sve najbolje u u 2022. želim od srca
    Mrgud sretan rođendan Mrgudiću
    kad pomislite da vam je teško sjetite se kako M zaspi oko 2,3 ujutro. ja sam stvarno luda i preumorna. sinoć zaspao u 21, probudio se u 22, i opet u 23.30  i nije zaspao do 2 ujutro

[iimg]

Angelly
    01. Siječanj 2022. 21:22

annika

kad pomislite da vam je teško sjetite se kako M zaspi oko 2,3 ujutro. ja sam stvarno luda i preumorna. sinoć zaspao u 21, probudio se u 22, i opet u 23.30 i nije zaspao do 2 ujutro

A jel on spava sam u svojoj sobi ili s vama? 
    E da, sretna mova godina svima koji slave 😅😂 

annika
    01. Siječanj 2022. 23:27

Angelly

annika

kad pomislite da vam je teško sjetite se kako M zaspi oko 2,3 ujutro. ja sam stvarno luda i preumorna. sinoć zaspao u 21, probudio se u 22, i opet u 23.30 i nije zaspao do 2 ujutro

S nama, točnije sa mnom jer muž ode na kraju spavati u dnevnu da odspava bar nešto da se može ujutro ustati za posao. Imamo samo dvije sobe u stanu- u jednoj su stariji klinci,  u drugoj mi

[iimg]

Angelly
    02. Siječanj 2022. 07:20

annika

Angelly

annika

S nama, točnije sa mnom jer muž ode na kraju spavati u dnevnu da odspava bar nešto da se može ujutro ustati za posao. Imamo samo dvije sobe u stanu- u jednoj su stariji klinci, u drugoj mi

Uf da,to je malo grdo...jer znam da je nas N znao zezat i budit se a realno tad mu je smetalo kad smo se mi okretali i sl...kad je otisao u svoju sobu preporod. Mozda da probatr koju noc oboje u dnevnom bit i ak bas jako se dere otic mu se javit al nit lalit svjetlo nit nis...a kad se ujutro dize i kolko prek dana spava?

beba2025❤
    02. Siječanj 2022. 09:33

Hani,, sretan rođendanko 🥳🥳🎂🎂💚💚

mrgud_zg
    02. Siječanj 2022. 09:36

Hani sretan rockas G 🥳🥳🥳
    Nama rockas prošao super.   On je noć prije preuzasno spavao, proplakao pol noći a kroz dan spavao pola sata k uopće nemam pojma kak je izdržao, al do 9 je divljao bez stajanja i bilo je predobro. Imali smo samo obiteljsko slavlje. Torta je bila Miki. I tanjuri, čaše, kapice i sl. Ugl oduševljen je. Kad ste pričali kak klinci kuže rockas nisam si to mogla zamisliti, pogotovo jer smo se mi odmah nakon Božića presaltali, al fakat kuže. 😁 Ugl presuper. 
    Danas nam dolaze frendovi. To je onda zadnje 🤣. 
    Ja sutra idem na posao a mm je na go. Krasno 🙄🤣
    Lavice i ovim putem čestitam na novom poslu 🥳🥳🤘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.